trepidatii la 55-60km/h
![]() ![]() ![]() |
trepidatii la 55-60km/h
cipoc |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 215 Joined: 4 May 08 From: iasi ![]() |
|
||
--------------------
dacia
solenza
2004
- nt-06-XXX
|
|||
alexandrusiri |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 830 Joined: 18 December 07 From: iasi ![]() |
s-ar putea sa ai o roata descentrata si sa iti trepideze in intrevalul ala si cand cresti sau scazi viteza sa nu mai faca.mergi si fa o echilibrare a rotilor daca nu ai facut sau nu ai incercat asta pana acum.parerea mea.
|
--------------------
dacia
Lodgy 1.5 dci 107 cp
2013
- IS-54-SIR
|
|
Valy90 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 440 Joined: 3 January 09 From: Giurgiu ![]() |
Asa patesc si eu, dar la viteza de 40km/h si in treapta a 3-a. Tot asa am fost si eu sfatuit sa echilibrez rotile din spate sau sa schimb cauciucurile pentru ca sunt cam uzate.
|
--------------------
Dacia/Opel
Solenza/Astra H
2004/ 1.4 mpi / 2005-1.7 cdti
- GR-xx-WAL
|
|
cipoc |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 215 Joined: 4 May 08 From: iasi ![]() |
rotile sunt toate echilibrate
cauciucurile pe spate au cam juma de an, astea pe fata is mai vechi un pic.. sa vad cum mai face cand le pun pe alea noi de iarna.. |
--------------------
dacia
solenza
2004
- nt-06-XXX
|
|
i96nds |
![]()
|
![]() Stefan Group: Moderatori Posts: 2.708 Joined: 16 May 03 From: Bucuresti ![]() |
poate ca sunt echilibrate... dar trebuia sa verifice omul ala cat timp erau rotile pe axul de echilibrare daca nu cumva au FULAJ . (parca asa se chema) - adica centrul cauciucului nu e tot ala cu centrul jantei. In aceasta situatie apare vibratia.
La viteza mai mare deja nu se mai simte. E normal. |
--------------------
Dacia
SLZ Scala 1.4/2003
- B-77-XXX Stefan
|
|
Nec |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 372 Joined: 11 February 08 From: Constanta ![]() |
verifica sa nu fie rupt suportu hidroelastic de la motor (cel din partea distributiei) ca si la mine trepida ,am fost i-am echilibrat rotilie si tot facea si dupa 1 an cand am vrut sa schimb distributia cand a saltat motoru de pe suport am observat ca era rupt,l-am schimbat si vad ca nu mai am probleme
This post has been edited by Nec: 29 Oct 2009, 04:31 |
--------------------
Solenza
Scala
2003
- CT -- PMR
|
|
canea_dragos |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 660 Joined: 13 April 09 From: Bucuresti ![]() |
salut..am si eu o problema legata de vibratii si anume cand plec de pe loc cu treapta I masina imi vibreaza putin atunci cand dau drumul complet la ambreiaj, tot odata se aude si un zornait de site de tobe.....mentionez ca masina are 53000 km si are ambreiajul din fabrica(desi cam debraiaza parca putin infranat "in trepte" cu, zicea un mecanic)..de la ce sa fie?.
|
--------------------
DACIA
SOLENZA
2004 Confort
- PH 88 CDM
|
|
ramsen |
![]()
|
![]() My Solenza Group: Members Posts: 3.368 Joined: 15 May 08 From: Pitesti - ARGES ![]() |
se poate ca de la ambreiaj sa fie...daca iti smucea cind plecai de pe loc atunci era bieleta antirasturnare...dar tie iti trepideaza cind pleci de pe loc si asta este un simtom de ambreiaj..asa ceva am patito si eu la o berlina...aaa si inca ceva cumpara ambreiaj original...nu srl-uri sau din ala de berlina
|
--------------------
DACIA
SOLENZA
CLIMA 1.4 Mpi E2 / 2004
- Inca o mai DETIN
|
|
dj94dra |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 12 Joined: 22 November 09 From: Craiova ![]() |
exact asa imi face si mie intre 80-90km/h...indiferent daca sunt in treapta IV sau V
|
--------------------
Dacia
Solenza 1.9D
2004 Confort
- NEO
|
|
marius80_eugen |
![]() ![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.978 Joined: 9 December 05 From: Bucuresti ![]() |
Verificati si capetele de bara , planetarele si chiar rulmentii , nu numai rotile !!!
|
--------------------
Reno / de toate
Reno
2003 - 2017
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 19th July 2025 - 01:03 |