Nu se inchid usile, Papuc diesel
![]() ![]() ![]() |
Nu se inchid usile, Papuc diesel
Paco_il |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.399 Joined: 17 June 08 From: Bucuresti - Fetesti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Solenza Europa cu AC si Servo :)
2005 1.4 MPi
- IL 02 MAD
|
|||
vladut88 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.973 Joined: 22 May 09 From: Beius judetul bihor ![]() |
incearca sa scoti cremalierele de pe stalpi umpic mai in exterior cremalierele is alea pe care inchide broasca
|
--------------------
dacia ARO
SOLENZA scala 10,4 diesel 1,9 DRA
2004 1994
- bh 10 twa I hate BMW
|
|
pirvumark |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 472 Joined: 30 September 09 ![]() |
intai si intai cum sunt chederele. sunt asezate corect sau stau aiurea si nu permit inchiderea corecta a usii?
daca stau ca dracu pe anumite portiuni, nu o sa se inchida usa niciodata. in acest caz schimbi chederele. daca chederele sunt bune si bine asezate, slabeste suruburile cremalierelor si deplaseaza-le spre exterior. slabesti cremaliera, o muti un pic , o strangi la loc, faci o proba. si tot asa pana usa ta se inchide bine si fara busituri. in ceea ce priveste inchiderea din interior, ai o problema la "broasca" stanga. ar trebui schimbata. nu o mai inchide din interior ca s-ar putea sa stai pe langa ea. la un moment dat ramane blocata pe inchis dupa ce trantesti usa si pe urma sa vezi chin si fericire sa o deschizi, ca nu mai merge nici cu cheia. Attached thumbnail(s) caroserie.JPG ( Size: 99.37k ) Number of downloads: 245 |
--------------------
dacia
1310
1987/tx/1289cc
- GL-03-ZVI
|
|
Paco_il |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.399 Joined: 17 June 08 From: Bucuresti - Fetesti ![]() |
multumesc de sfaturi. in weekend o sa incerc sa vad ce ii pot face, daca reusesc va anunt
![]() |
--------------------
Dacia
2005 1.4 MPi
- IL 02 MAD
|
|
PH-06-BOA |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.731 Joined: 28 April 07 ![]() |
L-ai mai și plătit p-ăla? Dacă trântind-n se închide la linie, nu poți scoate cremaliera mai afară, ci chederul trebuie mai în interior. Cum? Ghici!
19 Nov 2009, 13:55: Iala, așa e ea , în două variante. Sistem binar. DA, NU. Nu ramâne decât să demontezi capitonajul ușii, și să modifici pârghiile. Apoi mergi la ăla să-i arăți cum, dar nu-i spui ce. This post has been edited by PH-06-BOA: 19 Nov 2009, 13:55 |
--------------------
Dacia
1310
1988
- ph-99-aob
|
|
Paco_il |
![]()
|
nu prea am inteles ce ai vrut sa zici PH-06-BOA , poti sa dai mai multe detalii?
|
--------------------
Dacia
2005 1.4 MPi
- IL 02 MAD
|
|
PH-06-BOA |
![]()
|
Eram pe telefon, si nu e spatiu. Eu am intalnit doua variante la usi.Care ramane incuiata si care nu, daca inainte de a o inchide, se actioneaza butonul pe blocat. A mea se bloca , inchideam si ramanea incuiata. Am mai intalnit si altele la fel, dar e riscul de a incuia, inchizi si-ti dai seama ca cheile sunt inauntru. Ce faci? La fel am intalnit si de care nu raman incuiate. Daca desfaci capitonajul, poti sa faci cum vrei din ea.
Cu inchiderea defectuoasa, daca scoti cremaliera mai in afara, se va inchide usa mai usor, dar va sta in afara liniei, si se vede aiurea, plus ca e posibil sa nu mai preseze bine in cheder pe toata lungimea lui. Daca scoti chederul acolo unde e cel mai presat (in general e in zona cremalierei), si cu ciocanul bati nervura in care se prinde catre interior, chiar daca se inclina putin, vei putea obtine o inchidere asa de frumoasa, de n-ai sa crezi nici tu. |
--------------------
Dacia
1310
1988
- ph-99-aob
|
|
Paco_il |
![]()
|
ok, multumesc de sfaturii o sa incerc
sa sti ca am desfacut si capitonajul si nu am reusit sa rezolv problema ![]() |
--------------------
Dacia
2005 1.4 MPi
- IL 02 MAD
|
|
PH-06-BOA |
![]()
|
Nu se poate, trebuie sa mearga, insista. Nu renunta asa usor.
|
--------------------
Dacia
1310
1988
- ph-99-aob
|
|
Paco_il |
![]()
|
ok, sa vad daca am azi timp si incerc sa rezolv problemele
ne auzim diseara ![]() |
--------------------
Dacia
2005 1.4 MPi
- IL 02 MAD
|
|
Paco_il |
![]()
|
Nici pana azi nu am reusit sa rezolv usile. Cand le rezolv va anunt
![]() |
--------------------
Dacia
2005 1.4 MPi
- IL 02 MAD
|
|
ghitza |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.806 Joined: 23 April 08 From: ARAD ![]() |
paco:acelasi lucru l-am patit si eu si era de la cheder.lam ciocanit putin si a mers.eu am mai sch. si clapetele ca le-am gasit ieftin de noi(15 lei buc).
|
--------------------
Dacia/BMW 316i an 99
1310 li
2003 Berlina
- Ar-07-GIB/BG
|
|
Paco_il |
![]()
|
ok, mersi de sfaturi. cand am timp sa vad ce reusesc sa ii fac
|
--------------------
Dacia
2005 1.4 MPi
- IL 02 MAD
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 5th May 2025 - 18:35 |