[VAND] Oglinda Megane 2
![]() ![]() ![]() |
[VAND] Oglinda Megane 2
Mosoia_Adrian |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 116 Joined: 4 October 07 From: Pitesti ![]() |
Attached thumbnail(s) DSCF9019.JPG ( Size: 3.29mb ) Number of downloads: 337 |
||
--------------------
Renault Megane II
Sedan
Privilege/2004
- --
|
|||
Mosoia_Adrian |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 116 Joined: 4 October 07 From: Pitesti ![]() |
UP
|
--------------------
Renault Megane II
Sedan
Privilege/2004
- --
|
|
Catalinmodena |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.547 Joined: 7 April 08 From: Aproape de Craiova ![]() |
Este electrocrom?
|
--------------------
Renault
megane sedan
manager 1.4 16v 2007
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
nu
|
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
Mosoia_Adrian |
![]()
|
UP
|
--------------------
Renault Megane II
Sedan
Privilege/2004
- --
|
|
Stripu |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 27 Joined: 21 July 09 From: Bucuresti ![]() |
nu ai doar pastila care se lipeste pe parbriz? iti dau 20 de lei pe ea...
|
--------------------
Renault
Megane
Sedan II.1 Luxe Privilege 2004
- VS-04-CYD
|
|
Mosoia_Adrian |
![]()
|
UP
|
--------------------
Renault Megane II
Sedan
Privilege/2004
- --
|
|
Stripu |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 27 Joined: 21 July 09 From: Bucuresti ![]() |
Adrian, esti din Bucuresti? Daca e, discutam.
9 Nov 2009, 20:53: Inca o intrebare... oglinda zici ca are si pastila... dar mai era o chestie care e intre oglinda si parbriz (un cauciuc negru?) sau face parte din parbriz chestia respectiva? pt ca mi-e sa nu ramana un spatiu liber intre capacul de plastic al oglinzii si parbriz... btw, nu ai din intamplare drum si prin bucuresti in curand, presupun? nu de alta... da nu prea am chef sa mai platesc si taxe postale... sa ma mai duc la posta dupa colet... scz ca nu ti-am rasp. pe pm, dar nu am inca posibilitatea.. (nr mic de post-uri) This post has been edited by Stripu: 9 Nov 2009, 20:53 |
--------------------
Renault
Megane
- VS-04-CYD
|
|
Stripu |
![]()
|
Man, eu am rezolvat-o (am gasit niste baieti cu dezmembrari). Spor la vanzare in continuare!
|
--------------------
Renault
Megane
- VS-04-CYD
|
|
Mosoia_Adrian |
![]()
|
UP
|
--------------------
Renault Megane II
Sedan
Privilege/2004
- --
|
|
Mosoia_Adrian |
![]()
|
UP
|
--------------------
Renault Megane II
Sedan
Privilege/2004
- --
|
|
Mosoia_Adrian |
![]()
|
UP
|
--------------------
Renault Megane II
Sedan
Privilege/2004
- --
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 4th June 2025 - 17:12 |