DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

6 Pages < 1 2 3 4 5 > »  
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> De ce bucuresteanul nu-si doreste un loc de parcare, Tind sa ii dau dreptate

ady77
post 24 Nov 2009, 11:50
Post #61

راحتزیل یو

Group: Members
From: near Bacau

QUOTE(einstein1984 @ 24 Nov 2009, 11:43)
VIctoras, impozitul se plateste la orasul unde e inmatriculata masina, la adresa de pe buletinul propietarului. Si din impozitul ala se asfalteaza strazi si se fac locuri de parcare. Nu zic sa plateasca in plus, doar sa plateasaca in localitatea de resedinta, nu in aia in care s-au nascut si au buletinul.
*

Dar cand impozitele se plateau in localitatea in care isi aveau sediul societatile de leasing (majoritatea in Bucuresti) nu te-am vazut deranjat de faptul ca masinile erau prin toata tara si impozitele se plateau la bucuresti.

--------------------
________________ ________________ _________________
The problem with this world is that the intelligent are full of doubts, while stupid ones are full of confidence.

ecnedifnocfollufsisoM
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
FLP
post 24 Nov 2009, 11:54
Post #62

Sef de trib

From: Bucuresti-Titan

eu propun infiintarea Republicii Bucuresti. Muhahahaha

Geniul, cu gandirea lui de geniu, are cam 2% dreptate. Doar ca el gandeste MIC.

Haideti sa va explic de ce, ca dupa aia ziceti ca sunt rau cu geniul:
Vina apartine bineinteles legii care nu este aplicate. Baietii aia cu numere de provincie care vin prin Bucuresti si ocupa locurile de parcare la un momentdat pleaca, ca doar nu locuiesc in masina. A, sau poate stau cu chirie si atunci platesc impozit(daca contractul de inchiriere este declarat la administratia financiara). Din pacate 1% inchiriaza locuintele cu contract declarat iar vina este tot a celor care nu pun legea in aplicare.

This post has been edited by FLP: 24 Nov 2009, 12:04

--------------------
. . .
Ex Dacia Berlina 1998 Carburatie
Half Man, Half Pig, Half Bear
+
Victoras2001
post 24 Nov 2009, 12:06
Post #63

Membru autentic

Topicul asta a plecat de la citarea unui articol absolut imbecil. Autorul articolului a comparat trasarea pe carosabil (loc care nu poate fi cumparat sau pe care nu se poate construi) a catorva linii, cu construirea si darea la cheie de garsoniere si apartamente noi. Apoi s-a intrebat solemn de ce nu pot fi comparate aceste doua situatii, desi in opinia lui par a fi unul si acelasi lucru.
Topicul asta n-are niciun sens sau valoare. E despre nimic.
Exista topic pentru parcare, exista si pentru traficul din Bucuresti, exista topic despre biciclete...

--------------------
ZAZ Zaporojeț 1969
Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
+
FLP
post 24 Nov 2009, 12:09
Post #64

Sef de trib

gata distractia?

--------------------
. . .
+
IRONICK
post 24 Nov 2009, 12:14
Post #65

-

From: Romania

Ce ne facem daca ies astia la suprafata? Trebuie sa le facem si lor locuri de parcare? Ii ducem in provincie?

TEORIA PĂMÎNTULUI GOL ȘI CIVILIZAȚIILE SUBTERANE (XVI)
O descoperire șocantă a fost făcută de către oamenii de știință de la NASA, care au scormonit în adîncurile Planetei: este vorba de o rasă subpămînteană, numiți oameni-cîrtiță, care se spune că trăiesc la circa 12-13 km adîncime și folosesc anumite tuneluri secrete ca să pătrundă în Statele Unite. Descoperirea nu aparține arheologilor - cum poate ar fi fost normal - ci cercetătorilor de la Agenția spațială americană, care acum încearcă să păstreze secretul despre noua rasă. Dar, cineva de la NASA, cu condiția de a rămîne anonim, a lăsat să transpire fotografii și informații exclusive despre acești oameni ai caravanelor. Sursa a acționat din convingerea că "faptul trebuie să fie făcut cunoscut, fiind prea extraordinar ca să fie ținut sub obroc".

"Oamenii-cîrtiță, cum au fost porecliți, par a fi o rasă prietenoasă, dar sînt foarte primitivi. Încercăm să comunicăm cu ei, dar este greu pentru că nu vorbesc engleza. Accesul lor la suprafață se face ușor", a dezvăluit sursa anonimă, adăugînd că președintele Bush a abordat chestiunea cu mare prudență. "O singură mișcare greșită ar putea determina aceste creaturi să declare război celor de la suprafață. Nu știm sigur cît de numeroși sînt. Am văzut pînă acum doar un oraș, cu o populație estimată la 2.000 de indivizi. S-a sugerat, însă că, în orașele lor subterane, răspîndite sub toată scoarța planetei, ar trăi cîteva milioane".
Aceste creaturi prezintă puternice asemănări cu oamenii, dar și semnificative deosebiri. "Ca și noi, ei au mersul biped, dar sînt mult mai înalți decît media umană, avînd între 3 și 5 metri. Degetele mîinilor lor seamănă cu ghearele, sînt legate printr-o membrană și sînt adaptate pentru săpat, ca la cîrtițe. Pielea lor este extrem de aspră, trebuind să reziste temperaturilor extreme și condițiilor dure de sub pămînt", a precizat aceeași sursă. Se pare că, la un anumit moment din istorie, între oamenii de la suprafață și cei de sub pămînt, au avut loc unele contacte, ei vorbind o limbă similară cu un vechi dialect al indienilor Navajo. Musculatura lor este extrem de densă, ceea ce îi face să fie capabili de o mare violență. "Cînd un membru al expediției și-a aprins o țigară, oamenii cîrtiță au interpretat gestul ca fiind o amenințare și l-au atacat. S-au năpustit asupra lui ca fiarele din junglă, aproape că l-au sufocat. Ca prin minune a scăpat teafăr", relata sursa. Se spune că pe oamenii-cîrtiță îi interesează foarte mult să afle informații despre lumea de la suprafață, despre cum ne îmbrăcăm, ce obiceiuri avem și, mai ales, ce mîncăm.
"Le-am adus niște struguri și au reacționat ca și cum era un adevărat festin. E clar că nu pot cultiva fructe, dat fiind că trăiesc la peste 12 km adîncime. NASA este foarte interesată de studierea acestor creaturi. "Vrem să aflăm totul despre ei: ce mănîncă, cum trăiesc și, cel mai important, ce fel de relații au cu rasa umană. Sîntem curioși și să aflăm dacă sîntem cumva înrudiți cu ei. Sînt ei, oare, din punct de vedere genetic, strămoșii omului modern? "Experții spun că s-au făcut multe speculații despre acești oameni-cîrtiță. "Ar putea fi orice - yeti, extratereștri sau chiar descendenți ai supraviețuitorilor insulei dispărute a Atlanților", spun aceștia. (Va urma)

EMIL STRĂINU
GEORGE NICOARĂ

Copyright Tricolorul

This post has been edited by IRONICK: 24 Nov 2009, 12:16

--------------------
CUGIR Albalux 11 1982 - B-11-LUX
+
FLP
post 24 Nov 2009, 12:20
Post #66

Sef de trib

ii mutam cu einstein in apartament si ii punem sa munceasca la reno.

--------------------
. . .
+
einstein1984
post 24 Nov 2009, 12:21
Post #67

fan Dacia

From: Bucuresti

QUOTE(Victoras2001 @ 24 Nov 2009, 13:06)
Topicul asta a plecat de la citarea unui articol absolut imbecil. Autorul articolului a comparat trasarea pe carosabil (loc care nu poate fi cumparat sau pe care nu se poate construi) a catorva linii, cu construirea si darea la cheie de garsoniere si apartamente noi. Apoi s-a intrebat solemn de ce nu pot fi comparate aceste doua situatii, desi in opinia lui par a fi unul si acelasi lucru.
Topicul asta n-are niciun sens sau valoare. E despre nimic.
Exista topic pentru parcare, exista si pentru traficul din Bucuresti, exista topic despre biciclete...
*

Perfect de acord cu tine. "E despre nimic" =e tip seinfeld
FLP, ai dreptate, legea exista insa nu e aplicata. Pe vremea lu ceasca ce pateai daca nu aveai viza de flotant sau locuiai undeva fara sa ai buletin pe adresa si orasul ala?
Oricum, poti sa-ti faci buletin si fara sa declari contractul de inchiriere. E de ajuns sa semneze propietarul ca te ia in spatiu.

--------------------
daca nu ai o toyota 4X4,ai gresit masina - negru pe alb
+
FLP
post 24 Nov 2009, 12:25
Post #68

Sef de trib

QUOTE(einstein1984 @ 24 Nov 2009, 13:21)
Perfect de acord cu tine. "E despre nimic" =e tip seinfeld
FLP, ai dreptate, legea exista insa nu e aplicata. Pe vremea lu ceasca ce pateai daca nu aveai viza de flotant sau locuiai undeva fara sa ai buletin pe adresa si orasul ala?
*

Nush vere, nu's din zona radmasa.gif radmasa.gif

--------------------
. . .
+
baranga
post 24 Nov 2009, 12:37
Post #69

...eu merg cu DACIA iar tu pe jos....

From: Slobozia- IALOMITA

QUOTE(Cocojambo @ 23 Nov 2009, 23:33)
Nu tin cu ursul, dar nici cu toti ghiolbanii nu pot sa tin.
Uitati-va la ala in clip... tot el e cu gura mare desi a parcat fix sub semnul de interzis.
*

si daca a parcat sub semnul de oprire interzisa sunt de acord sa fie sanctionat contaventional si nu sa ii ridice masina pentru ca nu exista indicatorul aditional
"Se ridica masini" wink.gif

--------------------
Dacia Break 1999 - 1310CL - IL 03 HLE
mi-au sters reputatia;eu o aveam cea mai mare
+
SSilent
post 24 Nov 2009, 12:39
Post #70

Membru Vitezoman

From: ...I'm everywhere... nowhere

QUOTE(Altis @ 24 Nov 2009, 11:43)
Precedentul nu a fost creat de Mazare? Sau gresesc eu?
*

desi nu sunt un sustinator al lui mazare... dar el a "ingradit" mamaia (care e statiune) nu constanta... in oras nu-ti zice nimeni nimic daca treci...

--------------------
Dacia 1210 1986 - N/A
dacie dezmembrata... in curs de RK ^_^

cu planuri de viitor (adica vise):
-Yamaha Fazer 600 cm3
-Ford Escord 2000RS
-Mercedes Benz W201
+
Bogdan_F
post 24 Nov 2009, 12:58
Post #71

Membru autentic

Noi romanii ne-am obisnuit sa fim un popor de asistati. Am fost in aproape jumatate din capitalele din Europa si pot sa afirm ca Bucurestiul nu e un oras inghesuit.

Bucurestiul este in schimb un oras complet sufocat de masini, de oameni puturosi care s-au nascut cu dosul in masina si care merg cu ea si 2 statii de autobuz.

Transportul in Bucuresti, cu parcul auto actual, ar fi foarte ok daca ar fi mult mai putine masini pe strada. Sau daca s-ar face benzi speciale de autobuze/trolee. Astfel, s-ar putea ajunge din drumul taberei pana la universitate in sub 30 min. si s-ar rezolva mai usor si ideea cu metroul. Ideea tramvaiului 41 nu a fost deloc rea.

Problema este:
- avem o mentalitate de cacao si vrem totul moca (parcare moca, transport in comun moca - peste 1/3 din calatori nu platesc biletul). Numai daca ne uitam langa City-Mall unde e ditamai parcarea de 10 etaje jumate goala in schim masini parcate pe carosabil la greu pt ca nu vor sa plateasca si ca li se permite.
- autoritatile sunt impotente, polististii sunt un fel de prostii satului, incapabili de aplicat niste amenzi / masuri corective.

Solutii simple probate la altii mai destepti ca noi:
1. Benzi speciale de transport in comun + amenzi de 100 eur pt intrat pe banda + camere video de supraveghere a benzilor in punctele critice pt a-i identifica pe contravenienti.
2. Amenzi de min 200 eur pt parcat aiurea in centru (ma ref si la parcari ca nesimititii pe trotuare, statii autobus, etc)
3. Aplicarea amenzilor indiferent de protestele "boborului"
4. Un primar care sa aiba "oua" sa puna in aplicare masurile 1-3

Sa vezi dupa 2-3 luni de razboi trafic lejer in Bucuresti.

This post has been edited by Bogdan_F: 24 Nov 2009, 13:01

--------------------
Ford Fiesta 1.4 TDCi 2006
+
OAP
post 24 Nov 2009, 13:29
Post #72

Membru autentic

Pentru ca o lege sa fie aplicata trebuie creeate conditiile respectarii acelei legi...stiu ca e greu de priceput da asa e

--------------------
. . .
Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
+
IRONICK
post 24 Nov 2009, 13:33
Post #73

-

QUOTE(Bogdan_F @ 24 Nov 2009, 12:58)
Bucurestiul este in schimb un oras complet sufocat de masini, de oameni puturosi care s-au nascut cu dosul in masina si care merg cu ea si 2 statii de autobuz.
Nu s-au nascut cu dosul in masina.

--------------------
+
sorin1983
post 24 Nov 2009, 13:38
Post #74

Membru autentic

From: Bucuresti-Rahova

QUOTE(OAP @ 24 Nov 2009, 13:29)
Pentru ca o lege sa fie aplicata trebuie creeate conditiile respectarii acelei legi...stiu ca e greu de priceput da asa e
*

--------------------
Renault Megane1- -Sisteme electronice de securitate
"Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
+
Victoras2001
post 24 Nov 2009, 13:43
Post #75

Membru autentic

QUOTE(Bogdan_F @ 24 Nov 2009, 12:58)
- avem o mentalitate de cacao si vrem totul moca (parcare moca, transport in comun moca - peste 1/3 din calatori nu platesc biletul).
*

E treaba ta ce mentalitate ai. Dar nu ma baga in aceeasi oala cu tine. wink.gif
Eu nu vreau parcare moca. Eu vreau intai parcare, apoi masuri coercitive. Eu vreau sa platesc pentru un loc de parcare decent. Dar nu vreau sa se atinga de mine gardienii aia publici, ca jur pe ce am io mai scump pe lume, macar pe unu' tot il trimit in lumea dreptilor. Pai ce-a facut ala cu ei a fost parfum... Mie au vrut sa-mi blocheze roata, iar in masina era o fata insarcinata. Pe viata mea iti jur ca s-a incuiat gaboru' in dacia alora cu blocarile. Dar asta e o alta discutie.
Eu vreau sa ia Primaria banii de parcare (cum se face acum), sa amenajeze noi parcari, sa am unde parca contra cost. Nu sa ia banii de parcare blonda lu' Basescu si sa-i dea lu fi-su sa se duca la curve proaste, sau sa stea la panda cu blocatul in fata spitalului.

--------------------
ZAZ Zaporojeț 1969
+
padre
post 24 Nov 2009, 13:44
Post #76

Il padrino

Apropo de scandalul din filmulet, imediat dupa WTC exista o parcare cu plata. E drept, nu incap TOATE masinile celor care lucreaza in zona sau au treaba in zona, dar parcarea aia are in majoritatea timpului locuri disponibile. Cei care parcheaza in intersectie, chiar pe zona hasurata, nu au dreptul sa faca gura.
Mai noi, pentru ca se ridica masini in zona, toti parcheaza pe trotuar. Iar vis a vis de WTC, pe langa Univ Romana-Americana, se parcheaza pe trotuarul care este mic iar pietonii nu mai au loc pe asfalt ci doar pe pamant, care atunci cand poloua, ghici ce: se transforma in noroi. Si tot asa...
Adica exact ca in pozele de mai jos. Na civilizatie!

Attached thumbnail(s)
11.jpg ( Size: 335.4k ) Number of downloads: 356
1112.jpg ( Size: 375.38k ) Number of downloads: 380

--------------------
Ford Mondeo 2.5T
ex Renault Megane 2.1 1.5 dCi
+
Cocojambo
post 24 Nov 2009, 13:45
Post #77

Membru autentic

Si cam cum ati vrea voi sa fie create conditiile alea? pt fiecare om care isi cumpara masina sa mai faca primaria un loc de parcare? sau cum? NU va inteleg absolut deloc!!!

Sau ce sa faca primaria sa mareasca toate bulevardele sa incapa toti puturosii care folosesc automobilul pt 2 statii de tramvai?

This post has been edited by Cocojambo: 24 Nov 2009, 13:46

--------------------
Dacia Logan Ambition 1.5dci 2006 - B-86-...
-
+
Victoras2001
post 24 Nov 2009, 13:49
Post #78

Membru autentic

Ba verule. Tu stii cine a incasat banii de parcare ani de zile in Bucuresti?

This post has been edited by Victoras2001: 24 Nov 2009, 13:50

--------------------
ZAZ Zaporojeț 1969
+
OAP
post 24 Nov 2009, 13:50
Post #79

Membru autentic

QUOTE(Cocojambo @ 24 Nov 2009, 14:45)
Si cam cum ati vrea voi sa fie create conditiile alea?

Pai nu stiu ca n-am cerut sa fiu primar...eu doar platesc impozite....iar daca ei nu stiu sa mearga "afara" sa vada ce au facut aia...sau sa plateasca pe unii care stiu sa rezolve problema....

24 Nov 2009, 14:51:
QUOTE(Cocojambo @ 24 Nov 2009, 14:45)
sa incapa toti puturosii care folosesc automobilul pt 2 statii de tramvai?
*

voi aveti o obsesie cu doua statii??? icon_mrgreen.gif

This post has been edited by OAP: 24 Nov 2009, 13:51

--------------------
. . .
Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
+
Victoras2001
post 24 Nov 2009, 14:17
Post #80

Membru autentic

Cocojamboo, spune sincer. Masina din semnatura este a ta personala, sau e a familiei?

--------------------
ZAZ Zaporojeț 1969
+
Cocojambo
post 24 Nov 2009, 14:24
Post #81

Membru autentic

E pe numele tatalui meu, dar eu platesc absolut tot ce tine de ea, de la carburant- revizii - impozit - piese. el e doar cu numele proprietarul.

Dar nu vad relevanta intrebarii?

--------------------
-
+
Victoras2001
post 24 Nov 2009, 14:29
Post #82

Membru autentic

Chiar daca nu o vezi tu, ea exista. tongue.gif

--------------------
ZAZ Zaporojeț 1969
+
Cocojambo
post 24 Nov 2009, 14:49
Post #83

Membru autentic

Probabil ai crezut ca vb din postura unuia intretinut de parinti...
Din pacate stiu ce inseaman sa ai o masina in grija si stiu ca nu e usor, dar sincer desi nu mi-ar conveni la buzunar as plati taxe si asigurari mai mari doar doar s-o mai aerisi orasul asta nitel.

Poate asa scapam de bizonii din trafic smile.gif

--------------------
-
+
nasty
post 24 Nov 2009, 20:18
Post #84

Membru autentic

QUOTE(Cocojambo @ 23 Nov 2009, 22:33)
. Pînă atunci vă spun că opțiunea mea nu este a unui om care are bani suficienți să-și permită parcări sau trafic de țară civilizată. Este opțiunea unui om care preferă să muncească o oră în plus și să plătească, decît să se bată zece minute cu cineva pe un loc de parcare. Sau a unui om care preferă să muncească o oră în plus pentru a cîștiga civilizat un loc de parcare, decît să muncească o săptămînă ca să plătească revopsitul unei mașini zgîriate.
*

ar fi o solutie prin care ar creste nr locurilor de parcare si s-ar face numai pe banii soferilor care doresc. Parcari fagure supraetajate, de cartier, dar in proprietate personala. Terenul pus la dispozitie de primarie pe 99 de ani, pe parcarile mai mari existente in cartier.
Astfel cei care vor un loc sigur, cu acoperis, vor cumpara un loc de parcare de la o firma aleasa de primarie sa contruiasca dupa modelul din poza.
[B] Important: cei care nu au bani de loc de parcare, din acea zona, vor avea la dispozitie mai multe locuri pe strazi, prin plecarea celor care si-au cumparat
.

Primaria investeste zero lei, ceea ce e f important pt ca nu sunt bani pt proiecte de genul asta. Vezi parcarile supraetajate din centru, gara, etc.
Primaria trebuie numai sa puna la dispozitie terenul pe care oricum sunt parcate masini.
Un alt avantaj pt primarie, e ca va incasa impozit pe locul de parcare, ca e proprietate privata. Fiind parcare supraetajata vor incasa mai mult, decat daca ar incasa taxa anuala de parcare, pe vechea parcare.

24 Nov 2009, 20:25:
locul de parcare din poza, nu mai arata acum asa. La orice ora e plina de masini. Mai pleca cate unii, dar vin repede inapoi, sa nu piarda locul...

This post has been edited by nasty: 24 Nov 2009, 20:25

Attached thumbnail(s)
parcare.png ( Size: 1.2mb ) Number of downloads: 210
r_s2009_048.jpg ( Size: 1.01mb ) Number of downloads: 213
r_s2009_048.jpg ( Size: 1.01mb ) Number of downloads: 206

--------------------
. bicl/trt 2006/2020
+
Altis
post 24 Nov 2009, 21:12
Post #85

Membru autentic

QUOTE(SSilent @ 24 Nov 2009, 12:39)
desi nu sunt un sustinator al lui mazare... dar el a "ingradit" mamaia (care e statiune) nu constanta... in oras nu-ti zice nimeni nimic daca treci...
*

Da, stiu, la Mamaia ma refeream dar am presupus ca toata lumea stie asta. Nu a ingradit statiunea astfel incat sa plateasca toata lumea mai putin constantenii?

--------------------
Tucson JM 2007 - .
Luati saitu' de cultura si bagati-l in duba sa-i acordam "primul ajutor"!
+
vijelie
post 24 Nov 2009, 21:15
Post #86

membru violet

QUOTE(nasty @ 24 Nov 2009, 20:18)
...Primaria investeste zero lei, ceea ce e f important pt ca  nu sunt bani pt proiecte de genul asta...
*

Corect, administratiile locale au bani doar pentru borduri, urban furniture, locuri de joaca dotate cu mobilier suedez, concursuri tematice gen "the longest cârnat" & stuff.
In rest, pentru conditii civilizate, sa punem banu'. Daca nu, la Deva cu noi! Cica acolo e ceva mai lejer.

--------------------
Dacia Duster 2011 Laureate dCi
+
mk2
post 24 Nov 2009, 22:01
Post #87

Membru autentic

QUOTE(Cocojambo @ 24 Nov 2009, 11:27)
Stai linistit acu o sa vina unu sa spuna ca el nu merge cu toti imputitii in metrou sau Ratb.

Ca nu sunt destule autobuze, pai autobuzele alea si daca ar fi destule tot ar sta blocate in trafic si n-ar mai avea nici o eficienta.

*

Da, uite vin eu.
Astazi, din diferite motive a trebuit sa renunt la masina personala.
Astfel, pe o distanta de cam 15 km am facut mai bine de o ora si jumatate. A trebuit sa schimb 3 maxi-taxi-uri (care fie vorba intre noi vin cam la o jumate de ora unul de celalalt), am platit 6 lei (mai mult decat m-ar fi costat cu masina), si din acei 15 km, cam 5 km am mers pe jos. Acelasi drum facut cu masina mi-ar fi luat 15 minute.
In plus am avut parte si de senzatii tari. Sa vedeti ce bine e cand trece un tir cu 100 km/h pe langa tine pe un drum fara trotuare.

In conluzie, celor care argumenteaza superioritatea transportului comun, le doresc din tot sufletul sa ajunga sa-l foloseasca, ca din ceea ce spun pe aici in mod clar nu prea l-au folosit.

--------------------
Dacia Logan 1.5 dci 2006 Laureate - BxxXXX
Our enemies are never as evil as we imagine them to be. And maybe we're never quite as good.
+
FLP
post 24 Nov 2009, 22:42
Post #88

Sef de trib

QUOTE(OAP @ 24 Nov 2009, 14:29)
*

Says who?

--------------------
. . .
+
Altis
post 24 Nov 2009, 22:49
Post #89

Membru autentic

In general oamenii care trebuie sa respecte acea lege. Eu de exemplu, am masina si trebuie sa merg pe A2 pana la mare. Ma taie pipilica. Ce fac? Imi murdaresc tapiteria sau incalc legea si ud gardurile impotriva animalelor de pe marginea autostrazii ca nu sunt WC-uri? Cel putin nu erau cand am fost eu ultima oara la mare... Stiu ca nu e permis pililica om drum, corect? Nu am cadru legal pt. respectarea legii, corect? Ma pipi pe mine sau incalc legea? Nu mai zic de budele din orase ca o dam in SF...

--------------------
Tucson JM 2007 - .
Luati saitu' de cultura si bagati-l in duba sa-i acordam "primul ajutor"!
+
IRONICK
post 24 Nov 2009, 22:52
Post #90

-

QUOTE(Altis @ 24 Nov 2009, 22:49)
Eu de exemplu, am masina si trebuie sa merg pe A2 pana la mare. Ma taie pipilica. Ce fac? Imi murdaresc tapiteria sau incalc legea si ud gardurile impotriva animalelor de pe marginea autostrazii ca nu sunt WC-uri? Cel putin nu erau cand am fost eu ultima oara la mare...
De cati ani nu ai mai fost tu la mare?

--------------------
+
6 Pages < 1 2 3 4 5 > » 
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 10th May 2025 - 08:26
Forum Renault