România 2000-2004, NU PSD-ului si reprezentantilor sai
![]() ![]() ![]() |
România 2000-2004, NU PSD-ului si reprezentantilor sai
MadHawk1 |
![]() ![]()
|
||
Clona lu' Sony Group: Members Posts: 185 Joined: 1 August 08 From: localhost ![]() |
|
||
--------------------
.
.
.
|
|||
xcss |
![]()
|
![]() Born to Be Epic Group: Members Posts: 1.669 Joined: 24 August 07 ![]() |
A, bun. Daca ati ajuns sa apelati ca argumente la mirobolanta gandire a lui soso ala...
|
--------------------
-
-
- Mit der Dummheit kämpfen Götter selbst vergebens.
|
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
Numai pine faci tu un topic cu Romania 2004-2009?
This post has been edited by cristianco2002: 23 Nov 2009, 15:17 |
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.464 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
Pai e same shit, dar se ataca in sens invers...
|
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
"A fost perioada în care UE nici nu voia să audă de România lui Năstase și Iliescu." de aia inchisesera aproape toate capitolele privind aderarea?
|
--------------------
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
QUOTE(tribunul @ 23 Nov 2009, 16:19) QUOTE(tribunul @ 23 Nov 2009, 16:24) ![]() Am scris sa inteleaga si reprezentantii pereme Te doare rau... cainele moare de drum lung... This post has been edited by cristianco2002: 23 Nov 2009, 15:38 |
--------------------
...
..
|
|
tribunul |
![]()
|
Rau de tot ma doare, dar stii cat de mult, mai ales ca unii nu stie sa scrie.
Acum fii sincer, stii cum se scrie corect? |
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
|
neumann |
![]()
|
Bre, de la unu care il voteaza pe vatim, fanchelie e un compliment!
|
--------------------
...
..
|
|
Tiberiu-Andrei |
![]()
|
![]() Om al muntelui Group: Members Posts: 721 Joined: 25 September 07 From: Sfantu Gheorghe ![]() |
Eu stiut la mine sa scrie.Si sunt ungur.Ioi ioi.Intelege vreodata asta la voi mei draghe?Spus la voi sa votati cu Kelemen, dar voi nu si nu.
Acuma beliti plua la voi,ca tot dintre proaste este necesare sa alegem. Szervusztok la voi. |
--------------------
Dacia
1410
1988 toamna1397 cmc
- CV 03 MBO
|
|
eXtenSion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.260 Joined: 10 January 05 ![]() |
Tiberiu-Andrei:
![]() |
--------------------
facebook
groups
e mult mai naspa decat un forum
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.464 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
Pai Tiberiu-Andrei, asta problem la tine... tu spus la ei "Votat Kelemen" in loc de:
"Hunor-ata audienta, la voi votat, mult bine facut". |
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() |
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
|
Smiley |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.138 Joined: 12 August 04 From: Bucuresti ![]() |
|
-------------------- |
|
MadHawk1 |
![]()
|
Clona lu' Sony Group: Members Posts: 185 Joined: 1 August 08 From: localhost ![]() |
|
--------------------
.
.
.
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Da' cine-i nea cutare ăsta? Da' o analiză a anilor 2004..2009 sau măcar 2009 de ce n-o face oare?
![]() |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
Uita-te mai sus cu 2 posturi.
![]() |
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
MadHawk1 |
![]()
|
QUOTE(DragosP @ 23 Nov 2009, 20:01) Si este absolut corect tot ceea ce a scris! Atata doar ca daca in 2004 l-am votat cu toata increderea, acum sunt silit sa-l votez pentru ca nu am alta alternativa! PSD-ul NU este o alternativa ci un adevarat dezastru pentru aceasta tara!!! Acum sunt in aceeasi situatie ca atunci cand am avut de ales, la Presedintie, intre Iliescu si Vadim!!! This post has been edited by MadHawk1: 23 Nov 2009, 19:19 |
--------------------
.
.
.
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
Ba ce rau imi pare ca nu gandea lumea asa si la alegerile din 2000.
![]() |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
MadHawk1 |
![]()
|
QUOTE(ady77 @ 23 Nov 2009, 16:24) "A fost perioada în care UE nici nu voia să audă de România lui Năstase și Iliescu." de aia inchisesera aproape toate capitolele privind aderarea? Cum sa nu! De parca ar fi meritul scarbelor rosii comuniste, a putregaiului, a PSD-ului !! ![]() QUOTE(Merced @ 23 Nov 2009, 20:19) ![]() This post has been edited by MadHawk1: 23 Nov 2009, 19:26 |
--------------------
.
.
.
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
O fi al lu' Basescu?
![]() Nu e meritu' nimanui, daca era cineva care sa traga pentru aderare, nu ajungeam sa aderam in ultimu' val... La noi oricine a fost la conducere a tras sa fure. Poate mai putin in perioada '96-'00, da' aia oricum n-au fost in stare de mare lucru. Aderarile au venit de la sine as putea spune, a tras Europa dupa noi, nu noi sa-i prindem din urma. |
--------------------
Ford
Ka
|
|
MadHawk1 |
![]()
|
QUOTE(Merced @ 23 Nov 2009, 20:28) Evident ca nu, ce ![]() QUOTE(Merced @ 23 Nov 2009, 20:28) ... Nu e meritu' nimanui, daca era cineva care sa traga pentru aderare, nu ajungeam sa aderam in ultimu' val... La noi oricine a fost la conducere a tras sa fure. Poate mai putin in perioada '96-'00, da' aia oricum n-au fost in stare de mare lucru. Aderarile au venit de la sine as putea spune, a tras Europa dupa noi, nu noi sa-i prindem din urma. Vad ca ti-ai raspuns singur! ![]() |
--------------------
.
.
.
|
|
Merced |
![]()
|
Pe cine ai votat in primu' tur?
|
--------------------
Ford
Ka
|
|
MadHawk1 |
![]()
|
Nu e clar? Puteam sa-l votez pe Crin cand stiam ce "Dragoste mare" este intre el si javrele PSD-iste? Pe cine era sa votez? Pe Berbecali? Pe Rudotel? Pe latosul ala fara servici care nu are niciun rost in viata dar se vrea presedinte? Zi-mi si tu!
Am fost fortat sa votez cu Basescu! Si cu el o sa votez in continuare! NU vreau sa mai vad/aud nimic despre javrele PSD-iste! |
--------------------
.
.
.
|
|
Merced |
![]()
|
Da' Basescu nu a facut celebru' guvern Boc tot cu "javrele"?
![]() Si nu m-ar mira daca iese tot el, sa faca un guvern tot cu PSD. Deci voteaza-l cu incredere. ![]() |
--------------------
Ford
Ka
|
|
MadHawk1 |
![]()
|
PS: Mai mult! Basescu a fost singurul care "a pus degetul pe rana" cu acest referendum chiar daca sunt 100% convins ca a fost doar un pur interes calculat! Atata doar ca acest interes al lui, nu ne costa pe noi, romanii, nimic ba chiar obtinem si economii!
23 Nov 2009, 20:39: QUOTE(Merced @ 23 Nov 2009, 20:36) Ba da! Si mi-a fost scarba de asta! Dar decat sa ajunga PSD-ul "vioara inatai" mai bine "vioara a doua", chiar daca imi amintesc su scarba de acel guvern! QUOTE(Merced @ 23 Nov 2009, 20:36) Daca se mai intampla asta o singura data, indiferent de motive, o sa ajung sa votez UDMR-ul! This post has been edited by MadHawk1: 23 Nov 2009, 19:39 |
--------------------
.
.
.
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Voteaza cu Marele Conducator.
![]() Da mai inainte spune-ne si noua cu ce se lauda asta? |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
Merced |
![]()
|
@MadHawk1:Imi vine sa ma duc si eu in turu' doi sa-l votez pe Basescu, sa pun umaru' la realegerea lui, doar ca sa te vad ce mai zici dupa ce se va forma o noua alianta intre PD-L si PSD. Poate de data asta guvernu' o sa-l aiba si pe Vanghelie pe langa Udrea, cine stie poate un Hrebenciuc pe langa Videanu, si asa mai departe.
![]() This post has been edited by Merced: 23 Nov 2009, 19:40 |
--------------------
Ford
Ka
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 21:09 |