LG KU990i vs. LG KP501, Lamuriti-ma cu o treaba
![]() ![]() ![]() |
LG KU990i vs. LG KP501, Lamuriti-ma cu o treaba
pician90 |
![]() ![]()
|
||
![]() fost Membru posesor de JumpJet. Group: Members Posts: 667 Joined: 24 May 09 From: Din centrul Ardealului ![]() |
|
||
--------------------
ex : dacia
super nova
2002 am avut o revelatie...sa nu ai incredere in femei si in franele de dacie ........
|
|||
ionut81 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.031 Joined: 18 February 09 From: Bucuresti ![]() |
eu as merge pe 990i
|
--------------------
Nu am
SSSjep
1900 toamna ................................................................................
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
1. NU LG!
2. NU 990i, că nesimțiții care îl vând scot toate accesoriile din pachet, și ți le vând separat. 3. KU990 e NET superior praștiei de KU990i. Nu te lăsa păcălit. Caută altă marcă, LG e praf la support. (îți spune unul care și-a luat o țeapă de 1500RON cumpărând un LG KU990, acum vreun an jumate, când a apărut la Vodafone) This post has been edited by C a t a l i n: 26 Nov 2009, 16:41 |
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
pician90 |
![]()
|
![]() fost Membru posesor de JumpJet. Group: Members Posts: 667 Joined: 24 May 09 From: Din centrul Ardealului ![]() |
din cate am inteles de pe alte topicuri Ku990i vine in pachet doar cu incarcator:(
|
--------------------
super nova
2002 am avut o revelatie...sa nu ai incredere in femei si in franele de dacie ........
|
|
ionut81 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.031 Joined: 18 February 09 From: Bucuresti ![]() |
poate ai nimerit tu unu nasol
![]() eu unul sunt foarte multumit. asa este. doar cu incarcator This post has been edited by ionut81: 26 Nov 2009, 16:43 |
--------------------
Nu am
SSSjep
1900 toamna ................................................................................
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Da, bine.
Fă o poză cu el și cu un SonyEricsson, și compară-le. Telefonul e foarte bun hardware, dar softul e de toată jena. Sunt pline forumurile de liste cu bug-uri, la care LG închide ochii în loc să scoată un update de firmware, și asta la 2 ani de când a fost lansat... Ți-aș argumenta fiecare neajuns al softului din el, dar la cum te exprimi, pierd vremea degeaba, așa că n-o fac. |
--------------------
-
-
|
|
pician90 |
![]()
|
@ionut81 cum raspunde tuch-ul? e sensibil? sau tre sa apesi tare ?
( intrebari stupide dar sa ma lamuresc si eu) @ Catalin zi si tu ce defecte are ? This post has been edited by pician90: 26 Nov 2009, 16:48 |
--------------------
super nova
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
Subscriu la ce zice Catalin...dupa ce am avut numai LG-uri timp de trei ani nu vreau sa mai aud de ele cate zile am. Poate vi se par afaceri bune, dar nu sunt, mai ales pe termen indelungat.
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
ionut81 |
![]()
|
la mine merge bine.
catalin ai dreptate, te obosesti degeaba , relax ![]() nu stiu la voi cum sta treaba cu lg, dar eu mai am un kg320 de 3 ani s.i nu am probleme This post has been edited by ionut81: 26 Nov 2009, 16:56 |
--------------------
Nu am
SSSjep
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
Găsești toate defectele de care am spus cu o simplă căutare pe Google. Sunt forumuri dedicate.
Atenție că modelul cu "i" e mult mai slab decât cel fără, nu diferă doar lipsa accesoriilor. În condițiile în care pe piața IT apar produse pe bandă rulantă, și producătorii își permit să scoată la vânzare un produs înainte ca acesta să aibă toate bug-urile inerente rezolvate, e foarte important SUPPORT-ul pe care firma respectivă îl oferă. Ar trebui ca acest lucru să fie cel puțin la fel de important în luarea unei decizii de achiziție, precum și dotările unui aparat. ---------------- Merge bine pe dracu'.... |
--------------------
-
-
|
|
pician90 |
![]()
|
bun..deci din ce s-a dicsutat pana acum e rau..fiind ca e modelul cu"i" .
Dar de kp501 ? ce ziceti? |
--------------------
super nova
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
E rău că e LG. Ți se pare că l-am recomandat pe cel fără i?
|
--------------------
-
-
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Nokia
![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
pician90 |
![]()
|
ok atunci schimbam situatia ..Ce telefon sa imi iau pana in 4 mil. de la orange pe abonament? .Scurt si la obiect ca deja sunt zapacit. si sa fie bun- gen 3-4 ani sa ma tina macar.
This post has been edited by pician90: 26 Nov 2009, 17:42 |
--------------------
super nova
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
Nu există.
![]() |
--------------------
-
-
|
|
Manuel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.116 Joined: 27 November 02 From: VASLUI ![]() |
|
--------------------
Opel
Astra J Sports Tourer Active
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
- VS15CMA "Base e un bou betiv." (corbex)
|
|
alcida20 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 5 Joined: 10 June 09 ![]() |
culmea ca eu am 990i si am gasit firmware nou varinata b
pozele sunt bune filmarea e ok. eu l-am luat din uk cu 60lire la liber. probleme nu am avut cu acest aparat. il recomand! ![]() poza facuta cu el. This post has been edited by alcida20: 26 Nov 2009, 17:55 Attached thumbnail(s) P080809_17.260001.JPG ( Size: 1.14mb ) Number of downloads: 527 |
--------------------
fiat
punto
2003
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
Aia e poza de 5 megapixeli? Atat de prost fac astia LG-urile acum?
Prin comparatie poze facute cu Nokia cu 2 megapixeli care probabil costa de vreo 3-4 ori mai putin. Attached thumbnail(s) Imagine0463.jpg ( Size: 407.73k ) Number of downloads: 520 Imagine0461.jpg ( Size: 366.67k ) Number of downloads: 459 Imagine0263.jpg ( Size: 283.41k ) Number of downloads: 122 |
--------------------
-
-
-
- -
|
|
Fygaro |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 214 Joined: 11 July 05 ![]() |
da domnu bmwh548 cu lentilele cum stai???
nu e stralucit LG-u la poze da oricum e mai buna poza aia.... ![]() ![]() This post has been edited by Fygaro: 26 Nov 2009, 18:15 |
--------------------
Fiat
Punto
2003 1,2 16V 80Bhp
- RMS
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
Problema e din soft. Aparatul în sine e foarte bun. Camera știe multe funcții avansate, dar nu e ajutată de soft. În Korea, același telefon, ca hardware, ajutat de alt software, face poze mult mai bune.
Acest soft pentru Europa comprimă prea mult pozele, rezultatul final având sub 1MB de multe ori. Compresia proastă, și faptul că nu suportă funcții precum face detection (culmea, opțiune disponibilă printr-un meniu de service), niște aberații cromatice pronunțate, o aliniere la alb aiurea, îl fac un telefon cu o cameră foto foarte proastă. În schimb filmează foarte bine. |
--------------------
-
-
|
|
Agrig |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 3.106 Joined: 13 February 04 From: Jimbolia/Timisoara mai rar. ![]() |
Nu am avut decit Nokia!
primul un 6150 care mai merge si azi , din 2000! Ultimul 6680 , si asta merge din 2006 fara nici o pb. Nici unu din ele nu a fost in service sau sa fi avut vre`o pb. Bafta, Grig |
--------------------
Renault
Megane IV 1,33Tce
2021 Life "Proștii se înmulțesc cînd cei înțelepți aleg să tacă"
Nelson Mandela |
|
bmwh548 |
![]()
|
QUOTE(Fygaro @ 26 Nov 2009, 19:14) da domnu bmwh548 cu lentilele cum stai??? nu e stralucit LG-u la poze da oricum e mai buna poza aia.... ![]() ![]() Citesti printre randuri sau doar te uiti la poze? Daca poza aia postata de colegul ti se pare de 3-4 ori mai calitativa ca sa se justifice pretul de vreo 3-4 ori mai mare... ![]() |
--------------------
-
-
-
- -
|
|
pician90 |
![]()
|
nu stiu ce sa mai fac:)) ba poze bune ba soft rau..cred ca am sa merg la nimereala ...acuma pe unele topic-uri se zice ca e excelent pe altele e jalnic. vorbesc de modelul cu "i"pe care il pot achizitiona.probabil ca depinde de noroc ,nu?
|
--------------------
super nova
|
|
slaiciprian |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 872 Joined: 13 October 07 From: Botosani ![]() |
nu te incumeta la lg, decat daca nu esti pretentios. am avut un lg, e drept, mai ieftin, dar dupa 2 luni si 2 intrari in service, l-am pierdut. si m-am bucurat.
daca te incumeti la un abonament pantera 20, azi e i-phone 8giga la 79 de euro. in abonament ai avea: * 1200 de minute in retea * 900 de mesaje scrise in retea * 200 de minute nationale * 50 mesaje multimedia nationale * si internet pe mobil |
--------------------
dacia
1310
1990 Nu conduce mai repede decat poate sa zboare ingerul tau pazitor. |
|
OAP |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 808 Joined: 7 November 06 From: Bucuresti ![]() |
Cred ca cel mai "tare" telefon ever e asta
![]() Attached thumbnail(s) no5110b.gif ( Size: 11.93k ) Number of downloads: 99 |
--------------------
.
.
. Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
Ca nivel de radiații, e încă pe primul loc!
|
--------------------
-
-
|
|
pician90 |
![]()
|
treaba e ca nu sunt pretentios.insa imi doresc de la tel. functionalitate ,cateva aplicatii si cat decat unpic de stil..si cred ca ma dau pe un LG kp 501 , mai ieftin. pachet complet de card,cablu casti.. si imi mai raman si bani de aparaori de noroi:D ..asa ca .. pana nu o patesc nu ma las... pana in momentul de fata am avut vreo 3 Alcatel-uri si acum am un motorola Z3 . de care am fost foarte multumit pana mi s-au dezlipit butoanele ..si nu mai raspunde la comenzi...sper sa nu patesc si cu lg-ul ( bine ca nu are butoane sa se dezlipeasca)
This post has been edited by pician90: 27 Nov 2009, 13:21 |
--------------------
super nova
|
|
slaiciprian |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 872 Joined: 13 October 07 From: Botosani ![]() |
ok, bafta. mai intra pe softpedia, sectiunea telefoane mobile. e o sursa foarte buna de informatii.
|
--------------------
dacia
1310
1990 Nu conduce mai repede decat poate sa zboare ingerul tau pazitor. |
|
bmwh548 |
![]()
|
Sa umbli cu vreo 3 acumulatori dupa tine dupa ce iei LG daca vrei sa vorbesti mai mult de 10 minute pe zi si eventual sa vezi si vreun filmulet; sa te pregatesti sa aiba joc mare capacele si ce mai are pe acolo...noroc ca ala nu are clapeta (ale mele au avut toate si capatasera un joc de toata frumusetea).
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
pician90 |
![]()
|
acum nu de mult timp vorbesc cu un coleg care are si el kp 501. si sa vedeti faza. A spus ca ba i se bloca ba se inchidea...deci gata m-am razgandit . numai iau LG .
![]() |
--------------------
super nova
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 22nd July 2025 - 01:39 |