filtru ulei
![]() ![]() ![]() |
filtru ulei
adytza 89 |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 11 Joined: 24 December 09 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Nova GT
1998
|
|||
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Cine ți-a montat filtrul nou?
|
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
adytza 89 |
![]()
|
niste baieti de la un service care ma mai ajuta cand am probleme cu ea...dar a mers vreo 2 saptamani fara probleme,adica nu curgea ulei pe nicaieri...si acum asa dintr-o data...as vrea sa iau cat mai repede niste ulei si un filtru nou,dar acum de sarbatori cred ca nu mai gasesc pe nicaieri deschis...stii pe undeva vreun magazin unde as putea gasi zilele astea?ms
|
--------------------
Dacia
Nova GT
1998
|
|
G I M |
![]()
|
![]() Membru cu indemanare Group: Members Posts: 2.191 Joined: 26 April 08 From: Brasov ![]() |
Meseriasii lu' peste. Ori nu ti-a strans filtrul bine ori cand l-au montat ti-a incalecat garnitura.
|
--------------------
Una
d'aia
cu 5 roti Fii atent la volan! Cineva drag te asteapta acasa!
|
|
tataiedaciotul |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 504 Joined: 20 September 08 From: Bucuresti ![]() |
Sigur nu l-a strins.
|
--------------------
Dacia
Solenza
Scala
- B-31-PGD Bucuresti,Dacia Solenza, Scala 2004
|
|
Cosmin.nova |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 688 Joined: 20 April 09 From: Bucuresti ![]() |
cand se pune filtru nou trebuie sa vina frumos pe filet, ei poate l-au strans asa fara sa simta daca e pe filet sau nu.
|
--------------------
Logan 1.6MPi 05'
/
Papuc 1.9D dropside 05'
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Dacă ai timp să cauți, e pe aici pățania mea... Când am făcut primul schimb de ulei în service, mecanicul a văzut filtrul vechi și a zis că e de SN. În consecință am luat filtru identic. La o zi după l-a aruncat afară, și am pierdut tot uleiul. Filtrul de SN are filetul mai mare. După ce am pus filtru de Nova n-am mai avut probleme.
|
--------------------
-
-
|
|
volint |
![]()
|
![]() membru miserupist Group: Members Posts: 317 Joined: 7 September 04 From: Bucuresti (44.45682;26.13879) ![]() |
Nu cumparati filtre din orice magazin ca-s proaste garniturile, adica se dizolva in contact cu uleiul. Recomand numai filtrele romanesti de Buzau sau "straineze" Bosh. Restul sunt pocnitori de-a dreptul. Celelalte marci mai "destepte" ofera cam aceeasi calitate dar la preturi mult mai mari fata de cele 2 de mai sus. In mod "normal" cereti fitru "de dacie" si pretul este de max 15 lei. Daca cereti "de Nova" pretul se poate dubla automat (depinde de magazin/vanzator).
|
--------------------
Dacia / Mitzu
Nova GTI / hautlandăr
2000 / 2011
- B-22-YFL / Credinta in Dumnezeu ma obliga sa fiu deschis oricarui adevar. Altfel sunt mai rau ca dracul, devin ipocrit.
|
|
adytza 89 |
![]()
|
gata,am rezolvat in sfarsit...m-am chinuit de unu singur si am desfacut filtru vechi,am completat uleiul,si am pus filtru nou...din pacate nu am gasit decat filtre de-alea la 10 lei.n-am avut incotro si am luat din ala....daca gaseam bosch,sau altele mai bune as fi luat.sper sa mearga si asa!ms pt sfaturi tuturor!
|
--------------------
Dacia
Nova GT
1998
|
|
danciusergiu84 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.738 Joined: 25 February 08 ![]() |
Eu folosesc filtru de berlina mi se pare mai mare si cred ca se imbacseste mai greu, din motivul asta am ramas sa folosesc modelul asta. Acuma nu sunt sigur cum ar arata un filtru de nova, cand am luat masina avea unul mai lung si mai mic la diametru, ala e de nova original?
This post has been edited by danciusergiu84: 27 Dec 2009, 15:49 |
--------------------
ex Dacia
ex Nova GTi
2000
|
|
G I M |
![]()
|
![]() Membru cu indemanare Group: Members Posts: 2.191 Joined: 26 April 08 From: Brasov ![]() |
Eu am un filtru de ulei destul de mic, cand l-am cumparat am cerut de nova, nu stiu daca difera sau o fi acelasi.
|
--------------------
Una
d'aia
cu 5 roti Fii atent la volan! Cineva drag te asteapta acasa!
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
Blocul motor fiind identic la Nova și Berlină, filtrul de ulei e compatibil. Însă pentru Dacie în general extistă filtru "scurt" și filtru "lung".
|
--------------------
-
-
|
|
elm |
![]()
|
![]() Biciclist de cursa lunga Group: Members Posts: 208 Joined: 30 July 09 ![]() |
Mie la magazinul de piese auto mi-a dat filtru "de Nova" dar mi-a zis clar ca e identic cu cel de berlina.
Am luat Romcarbon (era cel mai scump) pe care il recomand cu toata caldura, n-a facut nici-o problema |
--------------------
Dacia
Logan II
2018, Prestige
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 25th July 2025 - 15:11 |