Caut protector cablaj portiere, ...si fata si spate
![]() ![]() ![]() |
Caut protector cablaj portiere, ...si fata si spate
garlic_dog |
![]()
|
||
![]() Membru eutectic Group: Members Posts: 243 Joined: 10 December 04 From: Clipperton Island ![]() |
|
||
--------------------
Tesla
electrică
2015
- B05NWV Femeile vin de pe Venus, bărbații de la băut.
|
|||
veryvalentinno |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 45 Joined: 3 June 08 ![]() |
![]() ![]() This post has been edited by veryvalentinno: 25 May 2009, 15:18 |
--------------------
solentza
solentza
2004 1.4
- b70wal
|
|
bogdanmardare |
![]()
|
Un membru Group: Members Posts: 706 Joined: 24 May 07 From: Bucuresti ![]() |
Ultima data cand am cautat, am gasit si la magazin in Militari si in Vitan la 25 de ron (acum 3-4 luni). Cam scump, posibil si din cauza ca acum reperul se aduce cu cod de Logan.
This post has been edited by bogdanmardare: 27 May 2009, 08:02 |
--------------------
Dacia
Sandero
2016 0.9 TCe
- B 63 ***
|
|
george_scala_2004 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 6.580 Joined: 16 April 09 ![]() |
am impresia ca se pootriveste si tubul ala flexibil, ignifug, pentru instalatii electrice, copex se cheama ?
http://www.nirosd.ro/copex-c-a-v-i/copex-cavi-p892.html http://www.arabesque.ro/en/produse.php?subcat_id=103 |
--------------------
...
...
...
|
|
bogdanmardare |
![]()
|
Un membru Group: Members Posts: 706 Joined: 24 May 07 From: Bucuresti ![]() |
O sa reziste plasticul ala la cate cicluri inchis/deschis face usa? Adaugam si imbatranirea plasticului de la caldura si inghet (chiar, ai vazut cum se sparge plasticul iarna, la frig?). Uita-te cam cat de repede apar cutele acelea albicioase de la indoiri repetate (acolo se crapa prima data), incearca sa etansezi tubul in usa/stalp... si spune-ne si noua, sa nu mai dam bani degeaba
![]() |
--------------------
Dacia
Sandero
2016 0.9 TCe
- B 63 ***
|
|
bobi19xx |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 170 Joined: 8 April 08 From: Bucuresti ![]() |
Dar sa vezi chinu dreacu sa-l schimbi daca ai geamuri electrice.
|
--------------------
Dacia
Solenza
2003
- B-34-PMN
|
|
ramsen |
![]()
|
![]() My Solenza Group: Members Posts: 3.368 Joined: 15 May 08 From: Pitesti - ARGES ![]() |
daca ai drum prin Pitesti te opresti ori pe str. Dumbravei ori vizavi de service-ul Stefanesti si pe acolo gasesti asa ceva...pretul nu il stiu
|
--------------------
DACIA
SOLENZA
CLIMA 1.4 Mpi E2 / 2004
- Inca o mai DETIN
|
|
cristio_79 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.335 Joined: 28 September 05 From: CONSTANTA ![]() |
Si eu vreau sa schimb protectiile alea si in singurul loc unde am gasit vroia sa-mi bage pe gat toata instalatia electrica din habitaclu, ca "numai asa se vinde".
Pe la bursa nu se incurca nimeni ca nu sunt cine stie ce si le mai tin pe astea. This post has been edited by cristio_79: 30 May 2009, 13:58 |
--------------------
Citroen / Peugeot
C3 / 308
SX 1.4 HDI 2005 / Allure 1.5 BlueHDI 2020 Mai traiti? Bine...
|
|
garlic_dog |
![]()
|
![]() Membru eutectic Group: Members Posts: 243 Joined: 10 December 04 From: Clipperton Island ![]() |
Eu ma gandeam sa le manufacturez din niste burdufuri de la racordul de evacuare al apei masinilor de spalat automatice. Dar tot pe acolo ajung.
|
--------------------
Tesla
electrică
2015
- B05NWV Femeile vin de pe Venus, bărbații de la băut.
|
|
gabislz |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 152 Joined: 11 December 08 ![]() |
Pt cei din Iasi ,am gasit burduf de protectiela la mag . de sub pasarela ALEXANDRU ,la 5 ron bucata si pt fata si pt spate.
|
--------------------
solenza +
renault11GTL
1985
- is-xxx
|
|
AleXuTzU_Tau |
![]()
|
![]() ReCharGe Group: Members Posts: 321 Joined: 18 January 08 From: HoNoLuLu ![]() |
burdufurile astea le caut si eu de mult timp deoarece ale mele sunt rupte in intregime toate....si la prima ploaie ma trezesc cu apa in masina ca se prelige prin crapaturile de pe burdufuri ....am fost ieri in targ vitan si am gasit unele cu 10 ron toate 4.....si am crezut ca sunt perfecte si la banii astia am zis ca i-am dat tzeapa de toate zilele...si cand am ajuns acasa si am pus de forma sa vad daca sunt bune ....am ramas cascat la ele.
![]() ![]() |
--------------------
Monster TrucK
Solenza Clima
2222
- B-03-FGO Ma Dau In Barci Si Tu Nu Vezi Asta
|
|
crick |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 666 Joined: 2 January 09 From: Bucuresti ![]() |
Cam pe unde e taraba,ca ma intereseaza si pe mine?Am luat si eu unele ,dar sunt cu intrare oblica(gaura ovala) si nu se potrivesc,acum stiu ce sa caut.
|
--------------------
Dacia Solenza
Scala
2003
- B _____
|
|
maryus73 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 203 Joined: 24 May 08 From: Constanta ![]() |
Pentru cei interesati am gasit ...Protector cablaj pt Solenza...in magazinul Dacia de langa Casa de cultura Constanta. Pretul este de 19 Ron bucata.
|
--------------------
Dacia
Solenza
2003/Scala
|
|
cristio_79 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.335 Joined: 28 September 05 From: CONSTANTA ![]() |
Au adus, in sfarsit, separat ?
Ca acum ceva timp in urma nu vroiau sa dea decat cu tot cu instalatie. Si pe Poporului era la fel. Are si criza asta partile ei bune. This post has been edited by cristio_79: 23 Oct 2009, 22:05 |
--------------------
Citroen / Peugeot
C3 / 308
|
|
maryus73 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 203 Joined: 24 May 08 From: Constanta ![]() |
Da, vanzatorul mi-a zis ca sint pt Solenza...cam scumpe totusi si parca putin mai groase decat originalele..cred ca sint mult mai rezistente.
This post has been edited by maryus73: 23 Oct 2009, 22:36 |
--------------------
Dacia
Solenza
2003/Scala
|
|
cristio_79 |
![]()
|
Mie dupa ce mi-au cerut unii p'aci, pe la bursa, 50 de lei pe bucata, am impresia ca sunt ieftine.
This post has been edited by cristio_79: 23 Oct 2009, 22:43 |
--------------------
Citroen / Peugeot
C3 / 308
|
|
maryus73 |
![]()
|
Da par ieftine in comparatie cu pretul pe care ti l-au cerut...dar si sa dai 80 Ron pe 4 buc de cauciuc...nu stiu....oricum cred ca sint destul de bune si vor rezista in timp. Ale mele au inceput sa se deterioreze. Ma gandesc ca poate peste un an nu voi mai gasi....sau cine stie......
|
--------------------
Dacia
Solenza
2003/Scala
|
|
george_scala_2004 |
![]() ![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 6.580 Joined: 16 April 09 ![]() |
|
--------------------
...
...
...
|
|
AleXuTzU_Tau |
![]()
|
![]() ReCharGe Group: Members Posts: 321 Joined: 18 January 08 From: HoNoLuLu ![]() |
am gasit protectoare pt cablajele la usi....mersi foarte mult george_scala....pt anunt.......
|
--------------------
Monster TrucK
Solenza Clima
2222
- B-03-FGO Ma Dau In Barci Si Tu Nu Vezi Asta
|
|
nenestean |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 512 Joined: 22 October 08 From: Sighetu Marmatiei ![]() |
eu am cumparat de logan de la dez si au costat 20 de lei toate 4 ...
pe spate merg foarte bine iar la usile din fata trebuiesc prelungite..... dar merita diferenta de pret. se foloseste niste tub flexibil de la cabluri electrice (poza facuta cu tel....) Attached thumbnail(s) Imag016.jpg ( Size: 37.3k ) Number of downloads: 420 |
--------------------
Dacia
solenza
2004 / motor 1.4
- MM 05 VFP Pe drumul cel bun !!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th May 2025 - 04:08 |