alegere tel
![]() ![]() ![]() |
alegere tel
Filip |
![]()
|
||
![]() Forumist Group: Members Posts: 3.012 Joined: 23 July 09 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Laguna 1 1.6 16v, Nubira 1.6 16v, Astra G 1.4 16v
1998 ,1999, 2006 Fara Dacie viata e pustiu.
|
|||
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Filip, încearcă să navigi pe internet timp de 1 oră, fără să te atingi de mouse, doar din tastatură. (la calculator mă refer)
Apoi poate vezi avantajele unui touchscreen. Iar dacă ți-e teamă că se strică, eu zic să arunci N95-ul și să cumperi un telefon cu disc. 20122019-1-500_500.jpg Apropo, un display cu touchscreen este tot un display clasic, peste care sunt aplicate 2 folii. This post has been edited by C a t a l i n: 1 Dec 2009, 19:43 |
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
touch-urile sunt viitorul, asigura un ecran mare, pe toata dimensiunea telefonului. Si nici nu ai un tel gros, cum ar fi un slide cu qwerty. Deocamdata e drept ca sunt la inceput si poate mai putin fiabile, insa e o concesie care trebuie facuta, in general in societatea asta de consum daca te tine telefonul 2 ani cat are garantie trebuie sa fii multumit, intre timp e deja piesa de muzeu.
Bafta! |
--------------------
-
-
- "Be the change you want to see in the world"
|
|
kog |
![]()
|
![]() epuri orijinali Group: Members Posts: 1.916 Joined: 27 November 08 From: Lipova - Arad ![]() |
io as merge pe un tel d-asta
![]() Attached thumbnail(s) tel_cromat_25_cm_toro__utc_image0_426230.JPG ( Size: 9.75k ) Number of downloads: 305 |
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
- AR-05-DGF Daa... prea rapid, daa... prea furios
Io merg cu Dacia, iar tu pa jos... "ti ciuda ca consum putin?" by argon |
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
lipovene vezi ca au aparut si cu baterii
![]() |
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
Daca te tine bugetul... Htc HD2. Ecran de 4.3, procesor de 1 Ghz. Daca nu te tine asa mult bugetul... HD cu windows mobile 6.5 (softul de hd leo portat pe el) sau diamond II.
Suma respectelor, Alydor This post has been edited by Alydor: 2 Dec 2009, 00:10 |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Daca mai pui 1 mil iti dau eu un HTC Magic, nou, cu garantie.
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
BeciAcustic |
![]()
|
![]() BlackLine Group: Members Posts: 1.574 Joined: 29 March 08 From: Constanta ![]() |
E51. Super telefon. Sau daca nu E71. Oricum din seria E zic sa iti alegi ceva pentru ceea ce vrei tu.
|
--------------------
DACIA
LOGAN
2009 - LAUREATE PH2 1.6 MPI 8V
- CT - numere rosii Statii CB si Xenoane HID la preturi mici si garanti reale
|
|
SUPERCAR |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 624 Joined: 6 June 05 From: Constanta ![]() |
QUOTE(andr3y_yoo @ 30 Nov 2009, 21:18) eeee cu ocazia Craciunului am decis sa imi cumpar un tel telu va fi folosit mai mult pentru net , deci trebuie sa aibe wi-fi nu am pretenti la cine stie ce camera de 10 mp sau chestii dinastea cu touch screen sau fara , sa aibe slot pt card sau memorie interna mare , ma rog si altele si altele ( bluetooth , camera , mp3 ...etc) astept pareri si va rog sa va abtineti de la posturi gen : da nu ai calculator acasa, ce iti mai trebuie internet pe tel ? , hai ca vrei cam multe de craciun .......etc multumesc ! Pentru ce vrei tu, ar fi ideal un PDA si in categoria asta unul bun este HTC Diamond. |
--------------------
Dacia
Logan
1.5 dCI Martie 2007 Euro4 - 70CP@90CP
- CT 82 PWR
|
|
andr3y_yoo |
![]()
|
![]() Membru ma Group: Members Posts: 1.060 Joined: 18 November 08 From: Bucuresti ![]() |
in legatura cu bateria : nu ma deranjeaza sa il pun seara la incarcat , dar daca e sa il incarc de 2 ori pe zi .... mai bine nu
![]() gps : am inteles ca cam are lag la el...asa este? Multumesc pt pareri ! |
--------------------
Dacia
Solenza
1.4 GT Turbo
- B-68-BMD Daca Ai cap Iese Altfel Dacia 4 ever :X |
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Ai înțeles că_cam ce?
|
--------------------
-
-
|
|
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
E71 il gasesti SH cu 7-8 mil
![]() Eu am facut upgrade la E72 ![]() GPS-ul are LAG, e o limitare tehnologica .. dar aici intervine softul de navigatie care poate sa corecteze cat de cat lag-ul. Sygic mie cel putin imi merge cum trebuie. |
--------------------
.
.
. -= age is just a number =-
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
Ce numiți voi lag în cazul GPS? Imprecizia voită sau nu a determinării poziției nu e lag deloc...
|
--------------------
-
-
|
|
koldun |
![]()
|
![]() un om Group: Members Posts: 763 Joined: 1 November 07 From: CT ![]() |
|
--------------------
Renault
Captur
TCe 0.9 2016 Oh, I’m in no condition to drive! Wait a minute... I don’t have to listen to myself, I’m drunk...!
Homer Simpson |
|
andr3y_yoo |
![]()
|
![]() Membru ma Group: Members Posts: 1.060 Joined: 18 November 08 From: Bucuresti ![]() |
adica arata cu ceva distanta in urma
|
--------------------
Dacia
Solenza
1.4 GT Turbo
- B-68-BMD Daca Ai cap Iese Altfel Dacia 4 ever :X |
|
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
Datorita "vitezei fenomenale" de transmisie a datelor de la sateliti (cativa biti pe scunda), coroborat cu viteza mica a procesoarelor de pe gps-uri, dureaza cateva milisecunde pentru receiver sa calculeze pozitia exacta. Asta inseamna ca atunci candd gps-ul iti furnizaza efectiv pozitia, tu deja esti deplasat cu oarecare distanta. In functie de puterea semnalului de la sateliti si de viteza de deplasare, "lag-ul" poate fi mai mic sau mai mare dar el exista intotdeauna. Acest lucru se poate corecta doar din software-ul de navigatie prin niste algoritmi predictivi.
|
--------------------
.
.
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
Ești convins că acele milisecunde cât durează transmisia și calculul poziției sunt responsabile pentru acel lag?
Eu zic că e vorba de altceva. E vorba de faptul că între 2 poziții calculate există o diferență, o eroare, introdusă artificial, astfel partea de software, de hartă, este "confuzată", iar tocmai corecția, aproximarea, pe care încearcă să o facă introduce acest timp mort. La iGo era o setare numită "menține poziția pe drum". Fără acea setare bifată, "lag"-ul era inobservabil, însă se observau imediat diferențele între 2 poziții calculate consecutiv. După părerea mea GPS-ul NU ARE LAG. El determină poziția de mai multe ori pe secundă, deci dacă nu mergi cu o viteză astronomică și nu schimbi direcția de mers precum o minge de ping-pong, nu e deranjant. LAG-ul e dat de soft și de eroarea introdusă artificial în sistem, nu de GPS-ul propriu-zis. Adică nu e prost GPS-ul din telefon. E la fel de bun precum cel dintr-un PNA. Pentru ceva mai precis cumpărați un DGPS, sau înrolați-vă în US Army. ![]() |
--------------------
-
-
|
|
Liviu |
![]()
|
Eu ziceam ca problema este in modul cum se calculeaza pozitia .. un neajuns al sistemului luat in general daca vrei.
Eu de abia astept sa se lanseze sistemul european GPS .. ala e facut cu tehnologie moderna .. se vrea a fi mult mai rapid si mult mai precis decat cel american (pe care momentan il folosim cu totii). |
--------------------
.
.
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
Galileo a fost lovit de criză din păcate. Însă nici Glonass (sistemul rusesc) nu e rău.
|
--------------------
-
-
|
|
giany911 |
![]()
|
![]() Aproape util Group: Members Posts: 143 Joined: 7 June 07 From: Bucuresti ![]() |
Revenind la Diamond, nu are lag sezizabil GPS-ul, iar in privinta incarcarii sfatul meu e sa ai incarcator de masina... mai ales daca vrei sa il folosesti pe post de GPS.
|
--------------------
Dacia
Berlina
2000 Chevrolet Aveo 1.4 16v
Cel care intreaba este prost pentru 5 minute, dar cel care nu intreaba ramâne prost pentru totdeauna. |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th July 2025 - 16:21 |