Butuc portbagaj, Butuc portbagaj
![]() ![]() ![]() |
Butuc portbagaj, Butuc portbagaj
calin_ics |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 53 Joined: 26 March 10 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
dsn
europa
2003
- aa-11-ics
|
|||
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
Verifica si tu vizual mecanismul. Deschizi hayonul si te uiti prin gaura aceea. Baga cheia si vezi daca este totul in regula. Eventual gresezi cu vaselina.
|
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
calin_ics |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 53 Joined: 26 March 10 From: Bucuresti ![]() |
I-am desfacut butucul de tot aseara - este blocat, nu se mai invarte deloc. am avut portbagajul blocat de cateva luni si nemai avand nevoie si timp, nu am mai umblat acolo de atunci si ma gandesc ca poate s-a coxat, o fi ruginit pe interior ceva acolo si ma intrebam daca cumva ar fi vreo posibilitate de deblocare. candva mai tinea figura cu lichid de frana si ma intrebam daca se poate asa ceva si in cazul acesta.
Multumesc! |
--------------------
dsn
europa
2003
- aa-11-ics
|
|
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
Baga degripant pe el si o sa isi revina in cateva minute. Bagi degripant si incerci sa rasucesti cheia, inchis-deschis, inchis-deschis.
|
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
calin_ics |
![]()
|
merci, o sa incerc cu varianta asta...
|
--------------------
dsn
europa
2003
- aa-11-ics
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 06:07 |