LA MULTI ANI ROMANIA!, ...si romanilor
![]() ![]() ![]() |
LA MULTI ANI ROMANIA!, ...si romanilor
Markos |
![]()
|
||
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
||
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|||
Cosstel |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 25 Joined: 4 November 05 ![]() |
ninja e multe de spus si chiar n-am calificarea sa fac lumina pe acest subiect, poate dacis o fi
![]() revenind, atunci cind tara ti-o cere ar trebui sa-ti aferi viata pentru ...? si ca sa o faci iti trebuie inoculat un pic de patriotism parca nu-ti vine sa-ti lasi oasele aiurea punind la adapost diversi becalioti, din aia ce impaiaza elefanti sau ce naiba or mai fi si ca un facut, in situatii de genul acesta religia e o carte salvatoare ![]() zic si eu, nu ma bagati in seama |
--------------------
VW
Caddy Furgon
2006
- B03??? I'm a simple man, I see boobs, I press LIKE!
|
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
QUOTE(radian @ 1 Dec 2014, 19:50) Zona Braila - Galati este bine cunoscuta ca fiind leaganul rezistentei impotriva iredentei maghiare. Daca oamenii au obsesii si cosmaruri cu bozgori si nu se pot abtine nici macar pe acest topic sa-si faca publice obsesiile eu ce sa le fac? Victim-o! Fix pe topicul asta, fix astazi, ne-am gasit sa ne luam de tine! Ca sa vezi ce ghinion! Am si eu o curiozitate: tu te auzi? Sau ma rog, citesti ce scrii? Nu-ti bate capul, e retorica, nu astept neaparat un raspuns! |
--------------------
No
Reno
Forever "Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Afară, afară
Cu radian din țară! |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
luck33ro |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.720 Joined: 8 March 06 ![]() |
observati ca toti evitati subiectul sau o dati pe langa stana?
nimeni nu raspunde de la el, toti o dau cu exemple de la stiri sau din media ![]() |
--------------------
**
|
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
Pai intreaba-i pe altii, care au obiceiul sa-si fluture steagul prin vecini!
|
--------------------
No
Reno
|
|
luck33ro |
![]()
|
eu ii intreb pe toti care posteaza aici, banuind ca nu posteaza doar asa din spirit de turma/haita...
![]() This post has been edited by luck33ro: 1 Dec 2014, 20:11 |
--------------------
**
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Ei, si tu! Patriotism, la alta scara, e că cam cum ai zice "Hai Dinamu!".
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
luck33ro |
![]()
|
Patriotismul pe vremuri se invoca inainte de plecarea la razboi... nationalismul reprezinta apartenenta la o natiune (un termen f. relativ dealtfel)...
daca zic la multi ani romania - ii felicit pe acei ce traiesc intre niste granite si sper sa aiba putere sa lupte ptr. binele lor si implicit pentru tara in care locuiesc (pentru ca ei formeaza acea tara), nu guvernantii, politicienii sau legiuitorii ei. Acestia sunt doar servitorii tarii (si nu stapanii ei asa cum prost au inteles multi) ![]() |
--------------------
**
|
|
Garett |
![]()
|
QUOTE(luck33ro @ 1 Dec 2014, 21:11) eu ii intreb pe toti care posteaza aici, banuind ca nu posteaza doar asa din spirit de turma/haita... ![]() Mai, dpmdv patriotismul este ceea ce face diferenta dintre o natie si o adunatura! Acum, daca vrei sa dezvoltăm subiectul pe 'nspe pagini mai bine il asteptam pe bahluian ca are experienta la scris romane fluviu, eu sunt mai coincis, deformatie profesionala. Contrar opiniilor unora de pe aici nu debordez nici de patriotism atroce nici de vreun nationalism exacerbat. S-a întâmplat să mă nasc pe aici si prin natia asta, nu tin minte sa ma fi întrebat cineva daca vreau sau nu, dar daca tot m-am nimerit pe aici consider ca exista o anumita legatura intre mine si restul natiei. Ca o fi nationalism sau spirit de turma, dunno, cum vrea fiecare sa-i zică. |
--------------------
No
Reno
|
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
QUOTE(luck33ro @ 1 Dec 2014, 20:05) observati ca toti evitati subiectul sau o dati pe langa stana? nimeni nu raspunde de la el, toti o dau cu exemple de la stiri sau din media ![]() Nu vreu a mă erija în mare patriot, dar așa, puțin, sunt, pentru că mi-e drag de locurile natale și nu numai, motiv pentru care de fiecare dată când timpul mi-o permite colind țărișoara în lung și lat, să mă bucur de frumusețile ei, deși bujetu' mi-ar permite olinclusiv la bulgari. Sunt patriot pentru că am decența să nu batjocoresc numele țării, nici măcar atunci când îmi vine să strâng de gât conaționali cocliți. Sunt patriot pentru că îmi câștig și mi-am câștigat întotdeuna pâinea cinstit și am plătit toate dările corect și la timp. Și nu în ultimul rând am ales să rămîn aici, deși de multe ori în așteptarea salariului mâncam o bucată de pită cu slană. Ori posibilități de a pleca "dincolo" au fost destule. Și ar mai fi motive... This post has been edited by gabize: 1 Dec 2014, 20:39 |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Markos |
![]()
|
radian a fugit?
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
|
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
Markos |
![]()
|
Hai mă, chiar a fugit din țară?
![]() |
--------------------
Reno
Megan
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Nevărmaind.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Markos |
![]()
|
Să vină înapoi!
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
os |
![]()
|
![]() Dictator. Comunist. Arbitrar. Pe scurt: rau. Group: Moderatori Posts: 1.528 Joined: 29 April 04 ![]() |
QUOTE(DragosP @ 1 Dec 2014, 17:17) Dragos: Ma silesti sa intervin din nou. Inainte de a-ti forma cultura istorica de la Antena_3, mai pune mana pe niste carti. Din cele autentice, care prezinta istoria din toate unghiurile; care in studierea trecutului nu se opresc la 23.08.1944. Nu uita sa verifici si Miscarea Legionara si Garda de Fier, daca tot te pui pe treaba. Nu, istoria nu e aia pe care o prezinta Antena_3. Stiu ca faptele nu pot sa invinga smecheria asa ca lupt de pe pozitii pierdute dinainte, dar lupt. |
--------------------
.
.
. Muschii mei minte nu are.
Cip-Cirip! Cip-Cirip! Cip-Cirip! |
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Asa da! Acum a inteles.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
DragosP |
![]()
|
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
os |
![]()
|
![]() Dictator. Comunist. Arbitrar. Pe scurt: rau. Group: Moderatori Posts: 1.528 Joined: 29 April 04 ![]() |
Ieftin. Poti mai mult.
Da, La Multi Ani Romania. Cu toate ale tale, si bune si rele. La Multi Ani romanilor, de orice etnie ar fi ei, si oriunde traiesc. This post has been edited by os: 1 Dec 2014, 21:37 |
--------------------
.
.
. Muschii mei minte nu are.
Cip-Cirip! Cip-Cirip! Cip-Cirip! |
|
luck33ro |
![]()
|
eu nu vreau cu rele...
![]() |
--------------------
**
|
|
gabize |
![]()
|
|
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
gabize |
![]()
|
Tu vrei să-l atragi în "leaganul rezistentei impotriva iredentei maghiare"...
![]() |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
Nu, io is de alta moda!
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
DragosP |
![]()
|
QUOTE(os @ 1 Dec 2014, 21:36) Ieftin. Poti mai mult. Cert e că nu vreau, cum nici nu vrei să revii asupra deciziei aberante și arbitrare de a-l bana pe Serje.QUOTE Da, La Multi Ani Romania. Cu toate ale tale, si bune si rele. La Multi Ani romanilor, de orice etnie ar fi ei, si oriunde traiesc. Așa zicea și la DW, d'aia o să te cred.@L@u: adu-l aici, îl ascundem în Insulă, la o adică. ![]() This post has been edited by DragosP: 1 Dec 2014, 22:22 |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th May 2025 - 10:54 |