LA MULTI ANI ROMANIA!, ...si romanilor
![]() ![]() ![]() |
LA MULTI ANI ROMANIA!, ...si romanilor
gabize |
![]()
|
||
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
|
||
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|||
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
kato |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 236 Joined: 17 October 06 From: barlad ![]() |
ar trebui sa mergem pe la radian si leu sa facem comparatie
![]() |
--------------------
renault
scenic
2000 rxt - scenic III 1.6 dci
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
l@u |
![]()
|
doar daca iti pui chilotii potriviti.
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
kato |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 236 Joined: 17 October 06 From: barlad ![]() |
vezi? de aia nu vine radian la tine!!!!
![]() |
--------------------
renault
scenic
2000 rxt - scenic III 1.6 dci
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
l@u |
![]()
|
Gandire de moldovean, eu nu am spus ca vreau sa ii incerc patul asa cum nici el nu a facut acest ge de afirmatie!Tacerea e de aur!
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
QUOTE(luck33ro @ 1 Dec 2014, 21:26) N-as prea fi de acord cu definita propusa de tine. Apartenta la o natiune sau alta o are fiecare om implicit. Nationalismul e o stare de isterie cand unul sau mai multi (cu cat mai multi cu atat mai rau) considera ca scula lor e mai mare si mai tare decat a celorlalti pe motiv ca barza i-a scapat din cioc intr-un loc anume. |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Scula mea era mai mare si mai tare, dar acum nu mai sint nationalist.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
QUOTE(radian @ 1 Dec 2014, 23:47) Nationalismul e o stare de isterie cand unul sau mai multi (cu cat mai multi cu atat mai rau) considera ca scula lor e mai mare si mai tare decat a celorlalti pe motiv ca barza i-a scapat din cioc intr-un loc anume. Ca ăstia adică? |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Ca ei, desi n-o au mare.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Markos |
![]()
|
Gata, a trecut ziua națională, iertați-l pe radian. Nu mai face (până la anu').
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
Stai linistit, mai e nitel pana in martie...
2 Dec 2014, 07:53: QUOTE(Markos @ 2 Dec 2014, 01:25) Aia-s "cool", "nationalisti buni", cantecele lor nu-i provoaca greata! ![]() This post has been edited by Garett: 2 Dec 2014, 06:53 |
--------------------
No
Reno
Forever "Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Te-ai sculat cu galci in burta? Ma descursc sa spun si singur ce am de spus, nu am nevoie de ajutorul tau.
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Am văzut ieri.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
|
--------------------
No
Reno
|
|
radian |
![]()
|
Garett, intrebari la modul asta de "procuror al poporului" sa pui cui iti permite. Vezi-ti de lungul nasului.
Nu poate unul in secuime sau mai stiu pe unde sa traga o basina care pute prea urat pentru nasul tau sensibil ca urgent o asociezi cu persoana mea. Rezolva-ti obsesiile pe cale medicala, singur e greu sa scapi de ele. Iti mai precizez odata, desi am spus-o destul de explicit si mai sus. Din punctul meu de vedere toti nationalistii sunt niste imbecili isterici. AI priceput? Toti. Nu am facut clasificari de genul nationalisti romani si nationalisti unguri. Toti! Clasificari de genul nationalisti buni sau rai sunt doar in obsesiile tale. <span class='edit'>2 Dec 2014, 08:47:</span> Ce-ai ma? Si tu te-ai sculat cu fata la cearceaf? Am zis eu ceva de imnul national? Tu vezi-ti de nazistul tau si cauta surse de documentare care sa-ti argumenteze teza. L.E. UUPS, ce faci Dragos? Arunci soparla si apoi si stergi postul? Nu te-as fi crezut in stare de asa o magarie. Ai postat un mesaj in care ma intrebai daca imnul national imi provoaca greata. Am facut precizarea pentru cei care nu au apucat sa-ti citeasca postul. This post has been edited by radian: 2 Dec 2014, 07:49 |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
Garett |
![]()
|
QUOTE(radian @ 2 Dec 2014, 08:42) Il vad, mersi, e la locul lui! Cat despre "calitatile" mele de "procuror al poporului", trust me, nu ti-ai dori asa ceva! ![]() Boon, revenind la subiect, tin sa-ti reamintesc cronologia faptelor: eu imi vedeam linistit de treaba, asteptand parada. Tu ai fost cel care ti-ai exprimat "trairile stomacale" vis-a-vis de cantecele patriotice, nu eu! Drept pentru care, combativ fiind, ti-am dat replica. Daca in locul tau era altcineva ar fi primit fix aceeasi replica, deci n-ai motiv nici sa te consideri vanat in mod special nici deosebit in vreun fel! Imi e perfect egal cine se autoerijeaza in "aparator al maghiarimii", am tot repetat, cata vreme "maghiarimea" se comporta ca niste cetateni romani n-am probleme, sunt bineveniti oricand, diversitatea e interesanta, uniformitatea e plictisitoare. Cand atitudinile unora insa sfideaza "bunele maniere" ale convietuirii iau atitudine, imi e perfect egal daca convine sau nu cuiva. All clear? |
--------------------
No
Reno
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
QUOTE(radian @ 2 Dec 2014, 07:42) L.E. UUPS, ce faci Dragos? Arunci soparla si apoi si stergi postul? Nu te-as fi crezut in stare de asa o magarie. Ai postat un mesaj in care ma intrebai daca imnul national imi provoaca greata. Am facut precizarea pentru cei care nu au apucat sa-ti citeasca postul. Este tipic pentru mine, nu știi? Da, am afirmat asta, nu te-am întrebat. Și am afirmat pentru că ai zis-o ieri singurel. Dar după ce-am făcut-o am regretat și m-am autocenzurat. |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
Post negru azi și ești ca iertat. Până la urmă, toți greșim...
![]() |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|
DragosP |
![]()
|
Nea Radian, cât despre neamț, nu-i nazistul meu, că nu l-am votat.
Și da, eu am indicat o brumă de documente, nu de la A3 ci de la un/niște neni, că e mai mulți. |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
corbex |
![]()
|
Intre o fatza frumoasa ca a lui Ponta si cea a unui neamtz protestant si fara copii, nici eu n-as fi stat pe ginduri. Nu mai zic ca una e sa te duca de ripa un roman, alta un neamt. Doar sintem patrioti, ce dracu'!
This post has been edited by corbex: 2 Dec 2014, 09:10 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
DragosP |
![]()
|
Nu-i nici o legătură între subiecte.
Contrar așteptărilor, opiniilor, părerilor Dvs, n-am votat pe nici unul dintre ei. |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
luck33ro |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.720 Joined: 8 March 06 ![]() |
acu s-au luat si de neamt
![]() terminati ma cu prostiile nationalist retarde ![]() ati observat ca americanii sunt cei mai nationalisti si patrioti din univers? amalgamul mondial al tuturor etniilor de pe planeta... ![]() This post has been edited by luck33ro: 2 Dec 2014, 09:23 |
--------------------
**
|
|
Dan73 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.427 Joined: 4 July 07 ![]() |
|
--------------------
Citroen
C5 III
2.0 HDI, Exclusive, 140 cp
|
|
DragosP |
![]()
|
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.679 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Charlie Foxtrot: Massively vote Charlie Golf for President!
|
|
radian |
![]()
|
Dragos nu ti-am dat destule motive sa ma injuri? Nu-ti ajung de simti nevoia sa mai si inventezi?
Dan73 astept cu interes sa-mi dai exemple in care m-am purtat cu superioritate. Asa mi-ai spus ieri ca, comportamentul meu este motivat de frustrarile rezultate din atitudinea de superioirtate pe care o manifest pe forum. |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
DragosP |
![]()
|
Nu te-njur, d'aia inventez.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
luck33ro |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.720 Joined: 8 March 06 ![]() |
|
--------------------
**
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th May 2025 - 11:04 |