LA MULTI ANI ROMANIA!, ...si romanilor
![]() ![]() ![]() |
LA MULTI ANI ROMANIA!, ...si romanilor
cdadan |
![]()
|
||
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
|
||
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|||
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
|
--------------------
.
.
. -= age is just a number =-
|
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
De cand a inceput cu postarile lungi, marturisesc ca nu l-am mai citit pe tony. Cand avea o argumentatie scurta, ma mai uitam si ma distram.
Nush de ce vrei tu sa-l faci martir, da imi pare ca te-a prins hobby-ul asta numit tony-s. Mai da-i o sansa! Eu cand sunt stresat ii mai citesc cate o postare si rad isteric. De ce vrei sa-mi strici bucuria? Si ei sunt ai nostri! |
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
La mulți ani România!
Ăsta da cadou! |
--------------------
|
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
QUOTE(neumann @ 1 Dec 2015, 15:39) Pai a avut 10 sanse ... si o sa mai aiba si peste o luna, dar doar cu moderare pe deasupra. Oricum, poate sa isi faca clone, multi si-au facut in situatii din astea, dar brandul tony-s e gata. Cam asa cum zice si poza asta. |
--------------------
.
.
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
Mereu cred ca vorbeste la misto, si apoi imi dau seama ca el e de fapt serios. De-asta zic, e o perla a forumului, e cu siguranta unic.
|
--------------------
...
..
|
|
kato |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 236 Joined: 17 October 06 From: barlad ![]() |
nu as folosi chiar termenul de perla..........da e unic
![]() |
--------------------
renault
scenic
2000 rxt - scenic III 1.6 dci
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
neumann |
![]()
|
perla in sensul de "perle la bac". Liviu, eu as folosi prilejul sa arat cat de tolerant sunt cu minoritatile intelectuale. Stii tu, libertatea de exprimare, alea alea
|
--------------------
...
..
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Las-o așa.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
Liviu, daca tot esti pe fapte bune, scapa-ne dracu' si de afofos!
![]() |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
neumann |
![]()
|
|
--------------------
...
..
|
|
Markos |
![]()
|
![]() |
--------------------
Reno
Megan
|
|
Bicicleta galbena |
![]()
|
![]() Sunt nembru, domnule! Group: Members Posts: 2.184 Joined: 29 January 13 From: Bucuresti ![]() |
Eu nu pricep ce e cu hiper-expunerea asta de muzica populara, ii si alte toale taranesti. De acord ca acu 100 de ani ruralul reprezenta probabil 90% din populatie, dar asta era ACUM 100 DE ANI! Nu vad sa se dea, pur si simplu, muzica romaneasca - orice: Phoenix, Zavaidoc, Dida Dragan, Vita De Vie, Celelalte Cuvinte etc. Nu, totul e sa fie populara, altfel nu e 1 Decembrie, nu suntem romani verzi, nu suntem patrioti. Hsbp.
|
--------------------
Peugeot
407 1.8 16v
2005 , ex-Dacia Solenza 1.4 Mpi 2003 ______________
Nemțoaicele e tancuri. Japonezele nu se strică. Franțuzoaicele e proaste. Italiencele e cele mai proaste. |
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
|
--------------------
No
Reno
Forever "Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
Liviule, sa-ti dea dumnezo/alah-akbar/budha/insert any entity here sanatate! Recunosc ca ai absoluta dreptate in orice priveste telefoanele, ca samsungul sax big time si ce mai vrei matale.
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
M.C. |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.152 Joined: 24 January 04 From: Ploiesti ,din cind in cind. ![]() |
Uitasi sa zici de patriot.....
![]() ![]() @ Liviu ![]() |
--------------------
Renault Megane
II Sedan Influence
1,6 16 V ,2005 Alfa Romeo 159 1,9 JTS, 2007 , Ford Mustang 2,3 Ecoboost, 2017
|
|
kato |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 236 Joined: 17 October 06 From: barlad ![]() |
QUOTE(Bicicleta galbena @ 1 Dec 2015, 17:39) Eu nu pricep ce e cu hiper-expunerea asta de muzica populara, ii si alte toale taranesti. De acord ca acu 100 de ani ruralul reprezenta probabil 90% din populatie, dar asta era ACUM 100 DE ANI! Nu vad sa se dea, pur si simplu, muzica romaneasca - orice: Phoenix, Zavaidoc, Dida Dragan, Vita De Vie, Celelalte Cuvinte etc. Nu, totul e sa fie populara, altfel nu e 1 Decembrie, nu suntem romani verzi, nu suntem patrioti. Hsbp. acu ruralul reprezinta cumva o minoritate? ![]() |
--------------------
renault
scenic
2000 rxt - scenic III 1.6 dci
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.466 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
|
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
|
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Vazui la irealitatea ca s-a facut un studiu serios ce muzica vor romanii sa auda la radio. Cica freo 40% muzica populara( nu manele nu lautaru bronzat)
![]() Receptiaeoocaziedeexhibitieaplusvaloriiindividualecareitiumpleegoulpentruincauna n. Dex bai mi ![]() Fraierilor azi a fost ziua Romaniei. ![]() Pentru restul a fost inca o zi din aia cu frustrari si kkturi marunte. Mi-as dori ca fiecare humanoid sa aiba cateva zile pe an in care sa poata uita cat e de mic, mizerabil, urat el si cei din jur.Pen` ca vorba lui Negru ala cu trompeta What... Si uite azi ar fi fost o ocazie pentru noi. PShttp://www.dictionar.1web.ro/dictionar-roman-roman/bozgor/ Acu io cred ca tonelu folsea sensu` ala din ultimul secol. Io il folosesc ca alint pentru cineva foarte drag mie. De data asta cred ca tony n-avea sapca rosie ![]() Mda, sunt cica un bosorog anacronic. |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
Han Solo |
![]()
|
![]() Potiphar Breen Group: Members Posts: 355 Joined: 8 June 11 From: Arstotzka ![]() |
Adevărul te eliberează...
|
--------------------
White Star
Titanic
1912 - un an bun sa fii iceberg
- 131428 Maidanezii ajung in bordelurile zoofililor europeni!
N-am nimic cu tine, va urasc pe toti :) Rage against the dying of the light. |
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Asa o fi tu inca esti in nisip in cautare adevarului. Citeste in carte sa sii ce cauti. Chestiile ca plastelina care le-ai gasit nu sunt samburi de adevar sunt de la pisica. E un adevar.
![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
Markos |
![]()
|
Tataie, e aproape 23...
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
bion |
![]()
|
Pai atunci fugi la culcare ca maine duci fata la scoala plimbi catzaua faci cumparaturi aerisesti aduni prin casa. Si astea toate pan la 17.
Io ma apuc de lecturile obligatorii. ![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
|
Dan73 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.427 Joined: 4 July 07 ![]() |
Ia sa incheiem cum se cuvine ziua de azi:
![]() |
--------------------
Citroen
C5 III
2.0 HDI, Exclusive, 140 cp
|
|
Liviu |
![]()
|
Eu am incheiat cu un distilat de mere.
|
--------------------
.
.
|
|
paul_p |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.133 Joined: 1 April 06 From: psd=evil ![]() |
QUOTE(Liviu @ 1 Dec 2015, 04:50) E un party mai select. Ocazia e irelevanta. Eu nu înțeleg ce va freacă pe unii grija ca eu nu sunt patriot, nu sunt naționalist și nu am nici un fel de sentimente pentru ce numiți voi "neam". Astea sunt concepte de care unii oameni se atașează și alții nu. Nu vad ce e asa de mare fâs. Nu ma freaca deloc grija, dar e trist ce spui. Un fel de la placinte inainte, la razboi inapoi. Si e si mai trist ca tu consideri ca cei care afiseaza ceva sentimente patriotice ar fi ipocriti. Se pare ca cel ipocrit esti tu, admiti ca nu esti patriot si ca nu ai nici un fel de sentimente pentru ce "numiti voi" (care voi?) neam, dar te fandosesti la o receptie data de ambasada Romaniei. This post has been edited by paul_p: 4 Dec 2015, 01:46 |
--------------------
Fara
roti
fara ipocriti
- 2010
|
|
Liviu |
![]()
|
După cum spuneam, ocazia e irelevantă.
Despre "patriotism", asta e părerea mea proprie și personala. Împușcă-mă pentru ca eu consider ca patriotismul e un sentiment absurd. Eu nu îl consider decât o slăbiciune, o frâna în calea evoluției. |
--------------------
.
.
|
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
Darwinistu-le!
![]() |
--------------------
No
Reno
Forever "Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th May 2025 - 11:21 |