LA MULTI ANI ROMANIA!, ...si romanilor
![]() ![]() ![]() |
LA MULTI ANI ROMANIA!, ...si romanilor
radian |
![]()
|
||
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
|
||
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|||
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Tocmai la digi s-a găsit și ăla să explice.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Pai daca pentru restul era mai important sa-si puna fustele-n cap si sa faca bulbuci la coltul gurii de indignare...
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
Daca vad o carte de istorie in care scrie despre anschluss-ul dintre RFG si RDG inseamna ca e OK folosit termenul. Pana atunci imi pastrez niste rezerve.
EDIT: vad ca aia din '89-'90 prin materialele lor este cunoscuta drept "deutsche Einheit", nu Anschlussul RDG-ului la RFG. Ia, care e singurul anschluss tinut minte de istorie? This post has been edited by tatabobu: 4 Dec 2018, 16:57 |
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Ești tu cârcotaș.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.548 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
Cine plm este Ion Spanu? Ca-i mai imbecil ca aia de la ZDF.
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
DragosP |
![]()
|
I-auzi Radiene:
http://mobile.hotnews.ro/stire/22847676#.X...OuAPgA.facebook This post has been edited by DragosP: 4 Dec 2018, 18:22 |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
De 80 de ani anschluss a devenit echivalent cu anexare. Radian las-o ca macane.
![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
radian |
![]()
|
Bioane, adevarul e ca faci echipa buna cu Dragos. Va completati...
Nu sunt vorbitor de germana dar intre traducerea unui ziarist de la Cotidianul, parca, care o fi invatat germana culegand castraveti in vacante si cea a seful sectiei romane de la Deutsche Welle inclin sa-i dau crezare celui din urma. Cel putin pana la niste argumente solide care sa sustina ca nu are dreptate. Cu cat trec mai multi ani de la Unire cu atat va inflamati mai mult pentru orice c.acat aparut prin presa. Vi se pare ca va arata vreunul batul prin gard si va basicati ca niste babe isterice. 4 Dec 2018, 22:07: Pentru amatorii de fineturi filologice: https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/cum...-german-1042962 Celor care nu au rabdare sa urmareasca tot clipul le recomand sa inceapa vizionarea de la minutul 1.10. Bioane, mi-am declinat cunostintele de limba germana, dar nu te impiedica nimeni sa-l cauti pe Robert Schwartz si sa-i trimiti un mail in care s-ai explici ca-i un cretin agramat. This post has been edited by radian: 4 Dec 2018, 21:07 |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
DragosP |
![]()
|
Aha, deci și ambasada de la Berlin fură curent?
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
radian |
![]()
|
???
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
DragosP |
![]()
|
Ady, tu ai dat reacția ambasadei Germaniei, în link-ul meu de la hoțniuz (ptiu!) era reacția ambasadei noastre de la Berlin.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Eh, radian se face ca nu pricepe. Hurezeanu ala nu stie germana de doi bani, istorie nici atat si tine cu Dragos( e var de-al doilea dupa unchi prin alianta). Fritzul semit ziarist a comis-o. Asta e. Sa si-i asume magaria si life goes on.
Repet, in vocabularul curent german anschluss e naspa. This post has been edited by bion: 5 Dec 2018, 11:14 |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
anul asta se mai poarta huiduielile la adresa jandarmilor sau de cand e guvernul meu au devenit buni?
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
miki |
![]()
|
![]() #Hırsızlargibigeceniniçine Group: Members Posts: 1.213 Joined: 30 July 02 From: Bucuresti ![]() |
Vedem duminica
|
--------------------
Renault
Sedan 1.6 16V / Megane IV 1.33 TCE
2004 / 2019
- XX-B-XXX #Hırsızlargibigeceniniçine
Funken Kurbelwelle Uzun Araç! Değer Așılırsa |
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
astivisti de pe feisbuci sunt chil, nici un indemn la lupta proletara.
bine curve am fost tot timpul, din pacate decat in prostie. |
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.219 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
Tu stii cel mai bine.
|
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.219 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
La multi ani moldovenilor si miticilor!
![]() ![]() |
--------------------
Dacia
1310
|
radian |
![]()
|
La Unire au fost chemati si ardelenii dar au ajuns abia in 1918. Ce atata graba...
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
bion |
![]()
|
Le-au pus piedica niste unguri
![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
|
maho |
![]()
|
La multi ani!
![]() |
--------------------
Dacia
1310
|
dizzy |
![]()
|
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.075 Joined: 11 February 04 ![]() |
LA multi ani , române, traiasca capra vecinului!
![]() |
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
- B zzz SXX Stupidity is a more dangerous enemy of the good than evil.
I have no time to battle egos and small minds. |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th May 2025 - 02:21 |