colantari auto, despre dacia supernova
![]() ![]() ![]() |
colantari auto, despre dacia supernova
Hacker |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 880 Joined: 12 October 06 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
1310 / Super Nova
1985 / 2001
- B-21-VZK / B-85-LTJ Dacia 1310 85'
Dacia SN 01 Peugeot 206 HDI |
|||
pician90 |
![]()
|
![]() fost Membru posesor de JumpJet. Group: Members Posts: 667 Joined: 24 May 09 From: Din centrul Ardealului ![]() |
asa arata si a mea..cu vopseaua luata pana la tabla jos...nu stiu cum a reusit..mai avea ceva autocolant ..si cad a fost luat jos ..se vedea diferenta de nuanta..si am pregatit-o.. chituit , vopsit..si e ca noua .. cu un calcul estimativ.. am cheltuit cam 6-8 milioane cu totul ..fara vopsitor...si sincer ...mai bine o vopsesti ..daca o zgari sau agheti ..cam ..greu mai scoti..e totusi autocolant..nu se poate chitui si vopsi .. si apropo de treaba cu vopseaua ...e chiar "galben sport" ..asa scrie si la mine in carte...si in plus am cautat la magazine vopsea galben sport.. si am gasit ..mai scumpa dar .buna.si frumoasa zic eu.
|
--------------------
ex : dacia
super nova
2002 am avut o revelatie...sa nu ai incredere in femei si in franele de dacie ........
|
|
DaciaClub - Reno Bot |
![]()
|
![]() Mesaj automat ![]() |
Postati numai daca aveti ceva concret de spus, si nu off topic. Posturile care nu au legatura cu subiectul topicului vor fi sterse fara o notificare in prealabil. Se acord warn in caz de recidiva.
|
-------------------- |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th May 2025 - 20:11 |