Mobilier baie
![]() ![]() ![]() |
Mobilier baie
Marty |
![]()
|
||
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
||
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|||
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
Uite pat din PAL la 400 de lei. Si sub saltea are tot PAL, plus "fagure" din acelasi material care sta direct pe sol. Practic daca scot salteaua pot sa topai cu suta mea de kile peste bucatoaiele de PAL si nu se clinteste. Imi pare rau ca n-am poze cu mobila facuta sefului de la munca, de acelasi om, mobila de sufragerie superba(pentru una din PAL), care sigur n-a costat mai mult de 2000 de lei.
Attached thumbnail(s) DSCN0255.JPG ( Size: 148.3k ) Number of downloads: 642 |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
Rafi |
![]()
|
![]() e doua bleu!! Group: Members Posts: 1.204 Joined: 27 November 07 From: ™Bucharest™ ![]() |
deocamdata am gasit o alta firma pe viilor... le-am dat schita sa vad ce scor baga
![]() This post has been edited by Rafi: 4 Dec 2009, 01:18 |
--------------------
Dacia™
1310----CN----
--1996-- Daewoo™ Nubira II --CDX-- --2006--
|
|
Rafi |
![]()
|
![]() e doua bleu!! Group: Members Posts: 1.204 Joined: 27 November 07 From: ™Bucharest™ ![]() |
hehe maine vine mobila
![]() |
--------------------
Dacia™
1310----CN----
|
|
koldun |
![]()
|
![]() un om Group: Members Posts: 763 Joined: 1 November 07 From: CT ![]() |
|
--------------------
Renault
Captur
TCe 0.9 2016 Oh, I’m in no condition to drive! Wait a minute... I don’t have to listen to myself, I’m drunk...!
Homer Simpson |
|
Rafi |
![]()
|
ala cred ca face ceva piese de interior pentru un Rolls Royce sau Bentley
![]() |
--------------------
Dacia™
1310----CN----
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
Sa pui poze.
|
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
G I M |
![]()
|
![]() Membru cu indemanare Group: Members Posts: 2.191 Joined: 26 April 08 From: Brasov ![]() |
Deci rezista palul cu cant abs in baie sau nu? Am fost in toate magazinele mari si nu am gasit nimic pe plac la un pret decent.
|
--------------------
Una
d'aia
cu 5 roti Fii atent la volan! Cineva drag te asteapta acasa!
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
Daca e hidrofugat, rezista.
Pal simplu, melaminat? Daca ai o baie bine ventilata, poate ca ar rezista in zone mai ferite, gen dulapior suspendat. |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
G I M |
![]()
|
![]() Membru cu indemanare Group: Members Posts: 2.191 Joined: 26 April 08 From: Brasov ![]() |
Da, pal melaminat. Oare daca il lacuiesc este mai ok?
|
--------------------
Una
d'aia
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
Nu prea cred. Probelma nu-i pe suprafata, cu pe laturi. Pe acolo trage umezeala si se umfla. Chiar daca abs-urile sunt lipite impecabil, exista laturi care se imbina fara cant.
Vezi pe piata, poate gasesti pal hidrofugat si melaminat. Cei care fac mobilier de baie din ala folosesc. |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
Toate lateralele se pot cantui. Du-te la un depozit de pal cu niste schite si zi-le ce iti trebuie.
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
cdadan |
![]()
|
Mda, si la urma iese o lucrare beton.
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
nWo |
![]()
|
![]() new world order Group: Members Posts: 509 Joined: 16 February 09 From: Nord-Vest ![]() |
Din 2009 am in baie mobilierul din poza de mai jos. E cumparat de la Bricostore si se prezinta foarte bine dupa 4 ani. Nu are deformari sau alte defecte de la umezeala din baie. Eu ma declar multumit de alegerea facuta, mai ales ca nici pretul nu a fost cine stie ce. Undeva la 1000 de lei parca. Ca model, cred ca se numeste Onda, dar nu sunt sigur.
This post has been edited by nWo: 13 Jan 2014, 10:20 Attached thumbnail(s) onda4.jpg ( Size: 75.43k ) Number of downloads: 379 |
--------------------
Patru
Zero
Sapte by Peugeot 2.0 HDI 136 CP - 2007
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
iulia_boris |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 434 Joined: 17 September 10 ![]() |
Da' cata-i baia ai ,nene?
![]() |
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
- B 696 BUL Cu cat cunosc mai bine oamenii, cu atat iubesc mai mult cainii.
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Mai nasol e atunci cand ai 3 bai maricele. Te cam usuca la buzunar
![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
G I M |
![]()
|
E frumoasa daca ai si unde sa o pui. Cum baile la bloc nu sunt asa generoase trebuie sa ne limitam.
|
--------------------
Una
d'aia
|
|
cdadan |
![]()
|
QUOTE(bmwh548 @ 13 Jan 2014, 11:23) Daca nu ai doua maini stangi ca sa nu fii in stare sa asamblezi niste bucati de pal iese absolut ok. Nu stiu cum iese imbinarea cu abs la mijloc, estetic sigur iese prost. In plus oricum se dau gauri pentru eurosuruburi, iar pe acolo palul e expus. Daca ai umezeala, se umfla. |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Exista niste placi dintr-un fel de rasina, folosite la placari esterioare. Hidrofuge, desigur.
This post has been edited by corbex: 13 Jan 2014, 21:07 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
QUOTE(klaus @ 3 Dec 2009, 14:14) Nu sunt exagerat de scumpe. http://www.ikea.com/ro/ro/catalog/products...986/#/S19893986 Am asa ceva si rezista eroic, mai ales ca-mi place sa stau cate o ora in apa fierbinte, si oglinda a rezistat neasteptat de bine. |
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
cdadan |
![]()
|
Asa e, m-am uitat si eu un pic pe ofertele de la ikea si par foarte bune. Ce-i drept, si la dedeman sunt destule chestii interesante. Are balta peste.
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
Nu se compara, cele de la ikea sunt peste, mai ales la finisaje si calitate.
Sa vezi o oglinda normala cum arada dupa un an intr-o baie cu aburi si cum arata cea de la ikea. <span class='edit'>14 Jan 2014, 23:51:</span> QUOTE(Markos @ 14 Jan 2014, 23:49) Nu. Pateste fix ce patesc mai toate oglinzile interioare de la logan. Vezi pe margini cum arata. http://autoon.ro/dezmembrari-auto-intregi/...ra-dacia-logan/ This post has been edited by tribunul: 14 Jan 2014, 22:53 |
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
Markos |
![]()
|
Păi dacă pui oglindă de logan în baie...
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
Io am în baie o oglindă turcească, care acum 15 ani a fost ieftină. Și e în perfectă stare. Doar că mai boțește imaginea reflectată, după atâția ani de utilizare parcă mă îmbătrânește puțin.
![]() |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|
bmwh548 |
![]()
|
Bunicii mei au avut un dulapior de baie vreo 30 de ani. Cu oglinda. Al naibii daca dupa 30 de ani se stricase foita de pe spate, ziceai ca e noua.
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
nici mobila nu se mai face ca pe vremuri...
![]() Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th May 2025 - 00:04 |