oferte orange
![]() ![]() ![]() |
oferte orange
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.548 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
QUOTE(george_scala_2004 @ 1 Jun 2011, 13:24) http://economie.hotnews.ro/stiri-telecom-8...s-fallacher.htm Stil de rezolvare frantuzesc, schimba conducerea decat sa rezolve problema. schimbarea lui Millet sa aiba legatura cu scaderea profitului ? |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
daniM |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 580 Joined: 11 July 07 From: Gugulania ![]() |
Astia de la Oranj ma contactara azi,ca cica-s fidea si am abonament de vo paispe ani,si sa-mi dea nu's ce router oaierless gratuit +telefon fixo-mobil cu 150 min. nationale si oranj nelimitat,la fel aparatul gratuit,doar sa le dau 40 de ron pe luna;Cum pare?
This post has been edited by daniM: 14 Aug 2012, 12:02 |
--------------------
.
.
.
- Skoda Octavia
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
Io din principiu n-am incredere-n astia.
![]() |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
daniM |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 580 Joined: 11 July 07 From: Gugulania ![]() |
Pai io stiu?Mi-ar fi bun ceva net fara limita la sat,decat sa tot incarc cartela aia de Vodafone
|
--------------------
.
.
.
- Skoda Octavia
|
|
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
Ai ce face cu ele? Vezi daca iti este rentabila oferta, si vezi cu ce te leaga de ei. Ca routeru ala tre sa ia net de undeva, vezi cat trafic ai, vezi ordinea de consum a minutelor, ca de multe ori curvele astea pun prima data minutele nationale si alea se duc si cand suni in retea... Etc
Le. Vezi daca ai acoperire in zona si vezi daca jnapanii astia nu te obliga sa pui fixomobilu si routeru la oras unde ai domitzilu. Vodafonu asa facea cu fixomobilu... Suma respectelor, Alydor This post has been edited by Alydor: 14 Aug 2012, 12:26 |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
@daniM - in oferta iti mentioneaza ca ai net mobil 3G nelimitat, fara a-ti scadea viteza in functie de trafic? Daca da, oferta e buna (mai ales ca zici ca ai nevoie la tara).
Daca e vorba doar de 150 min nationale si nelimitat orange, fara trafic de net, eu zic ca nu merita. Iti poti baga tu pe mobil la tine niste optiuni de banii aia si esti mai castigat. |
--------------------
-
-
- "Be the change you want to see in the world"
|
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(Ś̯Ś)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
Si pe mine m-au sunat acum ceva vreme, vreo 11-12 ani la mine vechimea. Le-am zis sa se spele cu oferta pe cap, aceasi oferta o poate obtine si un client nou ...
|
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
- Bv-29-Trei Litere Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
quick |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 996 Joined: 13 April 07 From: bistrita ![]() |
foarte bine shush, si eu ma debarasez rapid de ei, nu imi plac moacele lor si ma dispera, ii ascult si cand ma intreaba daca vreau le spun ca nu si inchid telefonu.....
nu va grabiti sa acceptati oferte la telefon pt ca ori nu o sa primiti toate datele problemei ori o sa va incurcati in termeni lor si modul de exprimare. nu stiu, cred ca am mai spus aci, o chestie ce am vazut la orange, stateam la rand(ca de obicei, se stie din cauza crizei la orange shop este coada aproape tot timpul) si o pensionara inaintea mea ii spunea la aia de acolo ca de la abonament de 4 euro, dupa ce a vb cu un operator a ajuns sa aibe 2 abonamente de 8 euro:))......si aia de la ghiseu a spus ca nu se mai poate face nimic pt ca au "semnatura" vocala. si sa sti ca abonatii noi au oferte si mai bune, si asta-i o chestie pe care nu o inteleg....adica eu sunt de 9 sau 10 ani pe abonament, platesc la zi totdeauna si unu care vine nou are telefon mai ieftin ca mine, chiar daca amandoi ne facem prelungire/abonament pe 2 ani. daniM daca crezi ca routeru iti este folositor fa-ti, dar telefonu ala fix si cu minutele nu au nici un rost..... |
--------------------
dacia
super nova 2002/ ford focus 2007 1.6tdci90cp
/suzuki samurai 1.3 1985 numa buna de off road
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
eu la cartela am oferte mai bune ca voi la abonament
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
daniM |
![]()
|
|
--------------------
.
.
.
- Skoda Octavia
|
|
kxz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 618 Joined: 5 November 10 From: Cuiul de la harta. ![]() |
la ce viteza? sigur nu e nelimitat la viteza mare.
si vezi ca fixu' ala unde-l inregistrezi in retea, acolo trebuie sa'l folosesti. e ceva de genul iei telefonu'n brate si fugi cu el prin toata casa/vila/palatu' unde crezi ca'l folosesti. This post has been edited by kxz: 14 Aug 2012, 18:34 |
--------------------
Dacia 1410
/
Opel Corsa --------------------
Și-oricât de-ngustă o fi calea Oricâte piedici m-or lovi din greu Eu sunt stăpânul sorții mele Sunt căpitanul sufletului meu. |
|
volint |
![]()
|
![]() membru miserupist Group: Members Posts: 317 Joined: 7 September 04 From: Bucuresti (44.45682;26.13879) ![]() |
QUOTE(daniM @ 14 Aug 2012, 12:02) Astia de la Oranj ma contactara azi,ca cica-s fidea si am abonament de vo paispe ani,si sa-mi dea nu's ce router oaierless gratuit +telefon fixo-mobil cu 150 min. nationale si oranj nelimitat,la fel aparatul gratuit,doar sa le dau 40 de ron pe luna;Cum pare? Stai potolit. Am cerut oferta aia scrisa si e cu dedesubturi. Pretul e pt primul an de abonament, perioada contractului e de minim 2 ani. Cam ce crezi ca se modifica in al 2-lea an de contract? |
--------------------
Dacia / Mitzu
Nova GTI / hautlandăr
2000 / 2011
- B-22-YFL / Credinta in Dumnezeu ma obliga sa fiu deschis oricarui adevar. Altfel sunt mai rau ca dracul, devin ipocrit.
|
|
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
Ii dubleaza minutele si ii dau trafic nelimitat la viteza maxima, la jumatate de pret?
![]() Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
kxz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 618 Joined: 5 November 10 From: Cuiul de la harta. ![]() |
http://www.nelimiteaza-te.ro/
Azi e ultima zi la oferta saptamanii, optiunea activata se plateste doar jumatate. se pot activa optiuni la 2,5 euro. |
--------------------
Dacia 1410
/
Opel Corsa --------------------
Și-oricât de-ngustă o fi calea Oricâte piedici m-or lovi din greu Eu sunt stăpânul sorții mele Sunt căpitanul sufletului meu. |
|
kert |
![]()
|
![]() Group: Moderatori Group: Members Posts: 360 Joined: 12 September 12 From: Bucuresti ![]() |
Luati o noua "oferta" orange (extras din factura detaliata):
olingi.JPG ( Size: 15.67k ) Number of downloads: 182 Apeluri fictive la numar cu suprataxa. Orange se face ca ploua. Nu incercati sa sunati la 1277 (or mai fi si altele...) va ia 3E din prima fara a fi avertizat, adica esti informat dupa ce deja ti-au luat banii. |
--------------------
dacia
Logan/Sandero Stepway
2006 dci/2017 09Tce-EasyR
- . Daca prin vot am putea schimba ceva, nimeni nu ne-ar mai lasa sa votam - Mark Twain
|
|
paul_p |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.133 Joined: 1 April 06 From: psd=evil ![]() |
Se pare ca pacaleala dateaza din 2010:
http://economie.hotnews.ro/stiri-telecom-7...acest-numar.htm This post has been edited by paul_p: 22 Jan 2014, 01:19 |
--------------------
Fara
roti
fara ipocriti
- 2010
|
|
kert |
![]()
|
![]() Group: Moderatori Group: Members Posts: 360 Joined: 12 September 12 From: Bucuresti ![]() |
Era cu sms-uri.
Acu' un simplu apel costa 3 EURO - foame mareeeee. |
--------------------
dacia
Logan/Sandero Stepway
2006 dci/2017 09Tce-EasyR
- . Daca prin vot am putea schimba ceva, nimeni nu ne-ar mai lasa sa votam - Mark Twain
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th May 2025 - 01:35 |