Geamuri colorate - ionizate/ fumurii
![]() ![]() ![]() |
Geamuri colorate - ionizate/ fumurii
S.Alex-F |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 156 Joined: 4 February 09 From: Bucuresti S4 ![]() |
|
||
--------------------
DACIA
SuperNova
2002Clima
- XX-XX-ALX "A gresi incepe din momentul in care nu incercam sa reparam ce am constatat ca am gresit!"
|
|||
Reckno |
![]() ![]()
|
![]() Adaug tampiti in lista de warn logs! Group: Members Posts: 523 Joined: 18 June 07 ![]() |
Alex ti-am zis...eu stau in Mioveni.
Dar vin in fiecare weekend in Bucuresti. |
--------------------
Renault
Megane
Coupe 2011
- MAG
|
|
djasu82 |
![]()
|
![]() MEMBRU DACIA CLUB Group: Members Posts: 11.714 Joined: 26 December 06 From: Bucuresti ... ![]() |
e clar daca ai pus inimioara cred ca am inteles cu totii .
|
--------------------
Dacia Super Nova
Opel 1.7 CDTI , Audi Q7 , GPS wayteq x950btfm
1999 / 2003 / 2008 /2011
- nnn
|
|
cristi_supernova |
![]()
|
![]() Membru Dacia Club! Group: Members Posts: 344 Joined: 5 August 08 From: Pitesti/ Brasov ![]() |
Reckno
imi poti lasa si mie un PM cu datele tale de contact.Eu sunt din Pitesti si m'ar interesa si pe mine sa imi pun folie Multumesc! Drum Bun! |
--------------------
Dacia
SuperNova
Clima 2001 Drumuri bune!
|
|
Reckno |
![]()
|
![]() Adaug tampiti in lista de warn logs! Group: Members Posts: 523 Joined: 18 June 07 ![]() |
QUOTE(cristi_supernova @ 6 Apr 2009, 16:49) Reckno imi poti lasa si mie un PM cu datele tale de contact.Eu sunt din Pitesti si m'ar interesa si pe mine sa imi pun folie Multumesc! Drum Bun! salut ti-am dat pm momentan sunt pe tusa 10 zile ca am facut o intindere de ligament la mana stanga dar pana in pasti daca poti sau dupa pasti sigur o facem bafta |
--------------------
Renault
Megane
Coupe 2011
- MAG
|
|
enice |
![]() ![]()
|
![]() membru revenit Group: Members Posts: 82 Joined: 8 February 09 ![]() |
Mi-am dat jos foliile de pe spate Cine este din Constanta si ma poate ajuta sa pun omologate Nu vreau sa ma incurc inca odata cu folia de la piese auto ca se decoloreaza in timp si una peste alta te freaca si gaborii Este posibil sa se decoloreze si folia omologata?
|
--------------------
dacia
super nova
2003 confort
- ct xx nam JYDT7
|
|
Relu_GTT |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.502 Joined: 11 May 08 From: BRASOV ![]() |
Folia aceea omologata se spune ca tine 5 ani
|
--------------------
Dacia
SuperNova
2002 Confort
- BV 27 GTT BMW e46 FL 2.0i
|
|
melomanuu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 600 Joined: 10 March 07 From: Timisoara ![]() |
cea omologata, sau de fapt cea de lumar nu se decoloreaza. Se da garantie pentru decolorare si dezlipire 7 ani, plus ca are si proprietatii termice fata de cea neomoligata. Eu am pe masina folie de 2 ani si nu s-a decolorat deloc. Am vazut chiar diferenta termica de care se vorbea si in care nu credeam iar acum vreau sa pun si pe parbriz. Este folie deschisa, aproape incolora dar cu proprietatii termice
|
--------------------
dacia
super nova
2001 clima
- TM86SRG
|
|
and_rei |
![]()
|
![]() Membru multumit de fosta lui SupeRNova Group: Members Posts: 3.015 Joined: 20 November 08 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(enice @ 21 Jun 2009, 16:56) Mi-am dat jos foliile de pe spate Cine este din Constanta si ma poate ajuta sa pun omologate Nu vreau sa ma incurc inca odata cu folia de la piese auto ca se decoloreaza in timp si una peste alta te freaca si gaborii Este posibil sa se decoloreze si folia omologata? QUOTE(Relu_GT @ 21 Jun 2009, 21:07) folia care "este omologata" (desi nu exista asa ceva exista omologare pt folie) este mult mai groasa decat cea din targ si se monteaza mai greu un pic din cauza grosimii ei.eu am de la alfarom si nu se compara cu aia din targ |
--------------------
Renault Megane 2.1
Silver
2005 "Concentrati in metropole, condusi de GPS, vom renunta la creier ca se pare ca gandim prea des."
|
|
dr_mKe |
![]()
|
![]() Membru cu stetoscop Group: Members Posts: 7.222 Joined: 25 November 06 From: Deva ![]() |
Adica filtreaza 99% din razele UV si infrarosii
![]() Pe parbriz e periculos de montat si nu din cauza opacitatii. Cea 5% cum am pe gemurile din fata nu incomodeaza deloc. Problema apare din cauza structurii parbrizului, geam duplex laminat. La montare folia trebuie incalzita cu un heat gun si pot aparea surprize la parbriz . . . Cei la care am montat folia mi-au spus ca nu mai fac nici pe raspunderea clientului din cauza ca au spart mai multe parbrize . . . Efectul se simte in soare puternic din plin ![]() |
--------------------
RENAULT
LAGUNA COUPÉ GT 4CONTROL & DACIA DUSTER 1.3 tCE
2010 / 2022
|
|
szchymyk |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 27 Joined: 27 June 09 ![]() |
La noi nu se admite aplicarea foliei pe parbriz si din ideea ca, in caz de accident, le-ar fi mai greu celor de la descarcerare sa scoata eventualele victime prin parbriz, pt ca una din insusirile foliei este aceea de a tin bucatile de sticla laolalta.
|
--------------------
opel
astra break
2002
|
|
dr_mKe |
![]()
|
![]() Membru cu stetoscop Group: Members Posts: 7.222 Joined: 25 November 06 From: Deva ![]() |
Parbrizul este DUPLEX. Folia de protectie solara se rupe destul de usor. Nu asta este cauza
![]() |
--------------------
RENAULT
LAGUNA COUPÉ GT 4CONTROL & DACIA DUSTER 1.3 tCE
2010 / 2022
|
|
soaree |
![]()
|
![]() salut Group: Members Posts: 69 Joined: 15 July 09 From: bucuresti ![]() |
eu am geamuri de la send 92 ionizate si mi-au spart astia un geam si acum trebuie sa ma duc pana la aia din pitesti???sau pot sa ma duc la gip sa le dezionizeze si sa le faca pe toate ca vreau sa le fac si pe fata? cine ma ajuta si pe mine si cat m-ar costa pentru un dsn???????
Moderator edit: fara mirc-isme |
--------------------
Dacia Logan
Laureate
2005
- B-03-ARA
|
|
sergiu-iulian |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.103 Joined: 16 December 07 ![]() |
La Send 92 din cate stiu eu,ionizarea geamurilor(luneta + spate,cred ca si fata) costa 150 de lei,la DSN.Dar daca esti interesat intra la ei pe site si o sa vezi acolomai multe detalii,sau mai bine suna la numarul de telefon afisat acolo.Bafta!
|
--------------------
Dacia
SuperNova
2003 Confort
- Ms 64 GVS DACIA =>Daca Ai Cap Ia-ti Alta!!!
|
|
clau_24bcd |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 89 Joined: 12 November 09 ![]() |
la gip in jur de 180 lei costa din cate am inteles ionizatu la dsn...le ionizezi si pe urma faci ca mine pui folie pe interior super dark black...pe exterior se vad ionizate iar din interior zici ca e noapte afara(doar p spate pui folie)
This post has been edited by clau_24bcd: 1 Jan 2010, 22:44 Attached thumbnail(s) 15092009_001_.jpg ( Size: 285.73k ) Number of downloads: 560 13112009_008_.jpg ( Size: 283.53k ) Number of downloads: 575 |
--------------------
dacia
supernova
2001 clima
- gj 24 cla
|
|
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
Daca ziua se vede ca noaptea oare cum se vede noaptea? Sunt curios cum parchezi tu noaptea si ce mai vezi cand te uiti in oglinda retrovizoare. Sau pur si simplu cand intorci capul sa te uiti cand parchezi. Eu zic sa iti mai pui si perdele sau sa vopsesti geamurile direct cu vopsea.
Cat de inteligent sa fi, incat sa iti pui geamuri ionizate si apoi sa mai pui si folie... nu mai zic nimic de lege ca unii dintre voi nu ati auzit de asa ceva si nici de bun simt. |
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
DannyY |
![]()
|
![]() Marele plictisit Group: Members Posts: 1.696 Joined: 5 May 09 ![]() |
|
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
- 0T04``` Urasc discriminatorii prosti (adica pe toti)
Sunt mandru ca sunt considerat prost de catre un dobitoc |
|
GrOzOy |
![]()
|
![]() Membru cu Dacie ! Group: Members Posts: 839 Joined: 8 September 09 From: Ramnicu Sarat,Buzau ! ![]() |
Eu le am ionizate ! Pot sa zic ca n-am probleme la parcari noaptea sau chestii de genu !! Din interior in exterior se vede mai clar decat la folie !! Deci nush care e parerea voastra dar eu ma descurc cu ele !
|
--------------------
Dacia
SuperNova
2002 , fara piele :D
- BZ 52 MTG Cazan Romanesc !
Pasionat de fiarele vechi care merg mai spectaculos ca plasticele de ultima generatie ! |
|
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
DOAR ionizate da. DOAR folie da. Dar sa le combini... evident ca nu o sa mai vezi nimic prin luneta si geamuri. Ca nu prea ii pasa lui de viata personala, nu ar fi o problema, dar poate sa taie calea cuiva, si pune in pericol viata altora.
|
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
clau_24bcd |
![]()
|
daca esti sofer nu iti itrebui sa intorci capu..ai 2 oglinzi laterale si e de ajuns....si vezi ca poate iti tai calea cumva
![]() |
--------------------
dacia
supernova
2001 clima
- gj 24 cla
|
|
Maskatu |
![]()
|
Evident ca sunt de ajuns. Am mers si eu cu vanete si unele, cum ar fi logan van, au in spatele scaunelor, o plansa de plastic groasa prin care evident nu mai poti vedea nimic. Din cauza aceasta nici nu are oglinda retrovizoare... pentru ca nu ai ce face cu ea... Ideea era ca nu ai voie sa faci asemenea modificari, cu un grad atat de mic de transparenta.
QUOTE • autovehicule trebuie echipate cu geamuri ce sunt omologate conform Regulamentului nr. 43 CEE-ONU sau in conformitate cu Directiva 92/22 CEE cu modificarile ulterioare, avand transparenta de minim 75% pentru parbriz si minim 70% pentru luneta si geamurile laterale. Tu cred ca ai luat legea si ai aplicat-o invers... un grad minim de 75% de innegreala. |
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
clau_24bcd |
![]()
|
te-as invita la o tura cu masina mea vara sa vezi ce bine e in spate cu folie si ionizare..precizez ca pe fata am transparenta 70%...sti cum e vorba,fiecare cum il taie capu.bafta
This post has been edited by clau_24bcd: 4 Jan 2010, 11:39 |
--------------------
dacia
supernova
2001 clima
- gj 24 cla
|
|
GrOzOy |
![]()
|
![]() Membru cu Dacie ! Group: Members Posts: 839 Joined: 8 September 09 From: Ramnicu Sarat,Buzau ! ![]() |
Eu sunt de acord cu clau , e problema lui , riscul lui , poate ca nu se foloseste des de oglinda din mijloc , e treaba lui dar nici eu nu sunt de acord cu chestia asta !! Fiecare si-o face pe propia raspundere ! In caz d un accident cv ( doamne fereste ) la fel cum era si cu stopurile negre , intra unu in tine tu fiind nevinovat si o sa dea vina pe stopurile tale colorate , la fel si cu luneta , ti-o poate verifica si pe asta ! Sa nu ne gandim la asta dar zic asa ca fapt divers ! Numai bine .
|
--------------------
Dacia
SuperNova
Pasionat de fiarele vechi care merg mai spectaculos ca plasticele de ultima generatie ! |
|
CT34FLO |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 85 Joined: 23 February 07 From: Constanta ![]() |
Deci , pana la urma poate spune cineva ce acte vi se da in urma ionizarii, la Send92 ? Ideea e : ai , sau nu ai probleme cu politia ?
|
--------------------
Logan
Ambition - 1.5 dci
2007
|
|
b13mat |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 256 Joined: 9 March 08 ![]() |
nu ai ABSOLUT NICI O PROBLEMA! Iti da un certificat de garantie si un certificat de conformitate in care sunt inscrise seriile unor abtipilde care se pun pe geamurile ionizate. Eu le am de un an si ceva si nu am avut nici o problema cu politia desi m-au oprit special pt. ele. Daca vrei o sa pun si o poza sa vezi cat sunt de intunecate si cum arata
Attached thumbnail(s) 27052009.jpg ( Size: 323.75k ) Number of downloads: 407 27052009_001_.jpg ( Size: 323.79k ) Number of downloads: 395 27052009_002_.jpg ( Size: 315.46k ) Number of downloads: 393 |
--------------------
Renault
Laguna 2 phase 2
1.9 dCI 2005 privilege
- B 13 MAT
|
|
robyvol33 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 809 Joined: 5 May 07 ![]() |
@b-13-mat Hai tata' cind vi si tu la intilnire ,ca doar esti aproape
Te asteptam sa-ti vedem masinuta (sora cu a mea ![]() This post has been edited by robyvol33: 22 Mar 2010, 19:43 |
--------------------
opel astra 1.7cdti
ex.dacia supernova 1.4
2001 Urasc trufia,minciuna si prostia
|
|
brave 27 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 57 Joined: 25 April 09 ![]() |
cam cat te-a costat ionizarea anu trecut
|
--------------------
dacia
supernova
2003 clima
- B 89 JTE
|
|
danciusergiu84 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.738 Joined: 25 February 08 ![]() |
sa inteleg ca omologare RAR pentru geamuri ionizate sau fumurii trebuie doar la masinile aduse de afara?
|
--------------------
ex Dacia
ex Nova GTi
2000
|
|
GrOzOy |
![]()
|
Si eu am geamuri ionizate ... de la fostul propietar am inteles ca asa a luat-o din fabrica si ca nu se ia politia de mine ... dar certifica nu am specificat nimic de ele ... nici acea hartie care trebuie sa fie nu o am , au pe ele niste serii ... si niste abtipilduri cu send 92 ..nr lor de tel si numai stiu ce !! Ma intrebat nenea garcea de 2 ori de acte la geamuri si i-am spus ca asa am luat-o si stiu ca sunt din fabrica , ca au chestiile alea pe ele ...si mi-au spus ca trebuie sa fie trecute in certificat si m-au lasat in pace ! Acum nush ce va urma.... numai bine
|
--------------------
Dacia
SuperNova
|
Maskatu |
![]()
|
Au venit din fabrica cu geamuri ionizate la send 92? tare asta
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th July 2025 - 15:56 |