Geamuri colorate - ionizate/ fumurii
![]() ![]() ![]() |
Geamuri colorate - ionizate/ fumurii
SYL |
![]()
|
||
![]() doc Group: Members Posts: 2.876 Joined: 16 December 03 From: IF, Balotesti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Duster
1.33 TCe 4x4 (2024)
|
|||
klausu25 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 160 Joined: 24 May 05 From: BRAILA ![]() |
Mai oameni buni! Corectati-ma daca gresesc: Eu cred ca termenul de "ionizare' este incorect folosit. Mi se pare ca aceste geamuri sunt de fapt "metalizate", intrucat ele se acopera cu un strat de pulbere metalica. Eu nu cred ca arunca nimeni pe ele nici cu ioni nici cu Costeli, nici cu alte personaje.
Sanatate, numai bine! |
--------------------
Dacia
Supernova
- BR-01-ELF
|
|
SYL |
![]()
|
![]() doc Group: Members Posts: 2.876 Joined: 16 December 03 From: IF, Balotesti ![]() |
Da, e un strat de metal, dar acest strat se depune pe geam prin electroliza (se depun ionii de metal), cel putin asa am intels eu, sper sa nu spun prostii (prea mari).
![]() |
--------------------
Dacia
Duster
1.33 TCe 4x4 (2024)
|
|
pixule |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 465 Joined: 25 February 06 From: Zalau ![]() |
salut. de o saptamana mi-am cumparat o berlina cu geamuri ionizate, toate inafara de parbriz. cele din fata se vede cu ochiul liber ca sunt mai deschise decat celelalte. acuma, intrebare: masina mea e bej metalizat, iar in CI, e trecut la modificari urmatoarea mentiune: culoare gri, mai e ceva cu seria de motor, si este stampila de la RAR. culoarea gri se refera oare la geamuri? la altceva nu cred ca are, iar proprietarul mi-a spus ca sunt din fabrica. sper sa nu am probleme cu politia
![]() |
--------------------
Renault
Laguna 1ph2 RXE
1.6/16v/107
- SJ69LOL Cateodata ajungi la concluzia ca e mult mai bine sa fii prost.Desi la mine e cam tardiv acum sa ma mai gandesc la asta.Altii insa o pot face cu succes
|
|
Zw33dDreamZ |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 4 Joined: 1 March 06 ![]() |
Salut. Stie cineva unde se pot ioniza ( sau metaliza
![]() This post has been edited by Zw33dDreamZ: 13 Mar 2006, 13:39 |
--------------------
Dacia
SuperNova 1.4
- XX-13-VRM
|
|
vyalli |
![]()
|
![]() Pe zona Group: Members Posts: 809 Joined: 16 March 06 ![]() |
Unde se poate monta in Bucuresti folie omologata cu 3 mil?????Ca am gasit la Expertdetailing folie omologata cu 4800 000 fara tva doar geamurile din spate+luneta
Am sunat la unii in militari si cica ionizeaza la supernova cu 1.500 .000 geamurile laterale din spate si luneta Ce sugerati sa fac???? This post has been edited by vyalli: 16 Mar 2006, 06:29 |
--------------------
logan negru
Laureat
2009
- B-xx-JPA Dacia Papuc 1.9D 2005 - B-xx-ABX
ex...Oltcit Club '86 - B-xx-ZNU,Dacia Supernova 2001 |
|
Maff_77 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 239 Joined: 12 October 05 From: constanta ![]() |
mai bine pui folie decat sa le ionizezi.parerea mea.la o adica folia o dai jos.da cu metalu de pe geamuri e mai dificil.
|
--------------------
Dacia supernova 2001
opel calibra 2000 16v 4x4 turbo
1992
- CT 05 ZMA x-team racing club member
|
|
SYL |
![]()
|
Sa nu dezinformam lumea. Ionozarea se da f usor jos, te duci la firma care ionizeaza geamruile si aceasta face si operatia inversa. Din contra cu folia e mult mai greu, mai ales dupa ce trece o perioada mai mare de timp...
|
--------------------
Dacia
Duster
1.33 TCe 4x4 (2024)
|
|
vyalli |
![]()
|
Aha deci sa le ionizez.Intrebrea mea este daca pot sa le fac alta culoare inafara de argintiul ala si auriu.AM o supernova albastru catifea si daca le-as putea face inchise ar fi minunat.De asta ma bate gandu sa optez pt folie.. :)ca asa as putea sa le fac inchise geamurile
This post has been edited by vyalli: 16 Mar 2006, 12:55 |
--------------------
logan negru
Laureat
2009
|
SYL |
![]()
|
Culoarea ionizarii e data de metalul care e folosit si gradul opacitatii, deci nu poti sa faci negru.
|
--------------------
Dacia
Duster
1.33 TCe 4x4 (2024)
|
|
vyalli |
![]()
|
Deci pot sa iasa numai auriul acela si gri geamurile.O sa ma duc azi acolo in militari sa vad care e treaba si o sa revin sa va spun cum a fost.
|
--------------------
logan negru
Laureat
2009
|
SYL |
![]()
|
Eu am avut geamurile ionizate pe Nova si le am si pe DSN. L aNova unde geamurile erau trasnparente total, dupa ionizare au iesit aurii. La DSN, care geamuriel sunt un pic inverzite din fabrica, difera putin cum arata nuanta dupa ionizare.
Uite am pus 2 poze facuta la Nova cand am scos-o la vanzare; in poze se vede si DSN-ul, ca sa faci comparatie de nuanta. ![]() This post has been edited by SYL: 17 Mar 2006, 12:45 |
--------------------
Dacia
Duster
1.33 TCe 4x4 (2024)
|
|
vyalli |
![]()
|
Masina mea seamana exact ca a ta SYL.Gata m-ai convins ma duc sa imi pun si eu geamuri ionizate pe spate
![]() |
--------------------
logan negru
Laureat
2009
|
RacingSoul |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 9 Joined: 20 January 07 From: Bucuresti ![]() |
3 pagini de discutie p seama nivelului de transparenta si a nuantelor si nici o poza. Vreau si eu sa vad diferenta intre geamurile normale si cele de 15% (la parbriz ma refer). Merci mult pt atentie si timp acordat!
![]() |
--------------------
Dacia
SupeRNova
2003
- B 88 LFS
|
|
catavl |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 60 Joined: 8 February 07 From: galati ![]() |
la pitesti e 150ron la sn si au o tenta de albastru sau de rosu ma duc sapt viitoare pana acolo si revin cu poze
|
--------------------
dacia
supernova
2002 confort viata e prea scurta pt viteze mari..........
|
|
catalin06 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 357 Joined: 15 March 07 From: Arges ![]() |
In Pitesti la ce firma ??? Cumva la SEND 92 ??
|
--------------------
Renault
Megane III
2010
- AG 66 -_-
|
|
catavl |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 60 Joined: 8 February 07 From: galati ![]() |
da send 92.
|
--------------------
dacia
supernova
2002 confort viata e prea scurta pt viteze mari..........
|
|
mmm 75 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 29 May 07 ![]() |
In SV ptr logan mi-au cerut ptr folie 500 Ron . In IS stie cineva unde se face si cat costa ? Multumesc!
|
--------------------
Dacia
Logan
2005 Laureate 1,6 l
- IS 17 MMM
|
|
emytza |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 3 February 08 ![]() |
eu la sn ul meu am geamurile spate + luneta 70% ionizate iar cele din fata 25 si sunt omologate rar.Sunt ionizate in Pitesti.
Trebuie sa mentionez k asa am cumparat o |
--------------------
dacia
supernova 2003 clima TR72 GGl
opel combo 2006 coaja
- B 74 RVA
|
|
Mihaitzu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 293 Joined: 11 November 07 ![]() |
Emitza daca sustii ca geamurile fumurii pe care le ai sunt omologate cum dovedesti asta ?Fostul proprietar ti a dat un act care sa ateste acest lucru?
|
--------------------
Dacia
Solenza confort
2005
- AG-18-CLA
|
|
bogdan_90 |
![]()
|
![]() baiatu' cu apa Group: Members Posts: 1.467 Joined: 16 January 08 ![]() |
vreau sa ionizez toate geamurile la lgn la send 92, dar nu stiu cat ma costa? daca a facut cineva la ei sa imi zica pretul, ca sa stiu la ce sa ma astept. scuze ca sunt off-topic dar nu are rost sa deschid altul.
|
--------------------
ford
focus
2007
- xxx plm ,cuvantul suprem ce rezolva cea mai complicata problema.
|
|
SYL |
![]()
|
Prin toamna anului trecut costa 3 mil toate geamurile(cu exceptia parbrizului) pt LGN berlina la Send '92.
|
--------------------
Dacia
Duster
1.33 TCe 4x4 (2024)
|
|
bogdan_90 |
![]()
|
da fara parbriz. m-am programat miercuri la ei da nu ai zis nimic de pret. si mai e o chestie, imi e frica sa nu cumva sa nu puna bine luneta sa ploua, geamurile sunt electrice si mie frica sa nu inceapa sa zdrancane dupa ce le pun
![]() |
--------------------
ford
focus
2007
|
|
D-FENS |
![]()
|
![]() ___________________ Group: Members Posts: 403 Joined: 18 February 07 ![]() |
Nu cred ca s-au scumpit prea mult,probabil sunt pana in 400 ron.Eu le am din primavara trecuta,30% fata si 80% spate.O sa cam ai de asteptat,dureaza cam mult cu luneta sa se usuce masticul.
Mult succes! |
--------------------
Prestige
16v Ph
2+GPL
|
|
SYL |
![]()
|
Luneta o pun bine, numai ca trebuie sa astepti acolo dupa ce o pune minim 2 ore sa se mai intareasca masticul, iar apoi in ziua respectiva sa NU mergi cu geamurile deschise si nu depasesti 100km/h, ca altfel e riscul "sa sara" luneta.
|
--------------------
Dacia
Duster
1.33 TCe 4x4 (2024)
|
|
bogdan_90 |
![]()
|
ti-au montat bine geamurile la loc? si masticul l-ai cumparat separat sau e inclus in pret?
|
--------------------
ford
focus
2007
|
|
D-FENS |
![]()
|
![]() ___________________ Group: Members Posts: 403 Joined: 18 February 07 ![]() |
Tu nu trebuie sa cumperi nimic,totul e inclus in pret.
De lipit le lipesc bine,dar sa stai mereu pe langa ei,stii cum e la noi... Eu as fi vrut transparenta mai mica pe fata,dar n-a mers.Cred ca daca "insistam" se rezolva pana la urma,trebuie sa "misti" din urechi This post has been edited by D-FENS: 3 Feb 2008, 21:03 |
--------------------
Prestige
16v Ph
2+GPL
|
|
Mihaitzu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 293 Joined: 11 November 07 ![]() |
Salut Eu cand mi am cumparat masina mea am luat o de la cineva care ii facuse geamurile fumurii si fata si spate +luneta la SEND 92 si cand am cumparat o de la el nu mi a dat nimic o omologare ,un act sau ceva de genul asta la mana,are doar aptipildul ala pe spate cu SEND 92 ,poate sa ma opreasca politia sa ma intrebe de asa ceva ,si eu ce sa le zic dak nu am desi sunt facute la o firma zic eu cunoscuta ... Sfaturi pls nu vreau o amenda
![]() |
--------------------
Dacia
Solenza confort
2005
- AG-18-CLA
|
|
SYL |
![]()
|
@Mihaitzu si nu are pe fiecare geam abtibild cu transparenta si cel de la RAR ? ..ca asa lipesc cei de la SEND 92.
|
--------------------
Dacia
Duster
1.33 TCe 4x4 (2024)
|
|
D-FENS |
![]()
|
QUOTE(Mihaitzu @ 4 Feb 2008, 16:17) poate sa ma opreasca politia sa ma intrebe de asa ceva ,si eu ce sa le zic dak nu am desi sunt facute la o firma zic eu cunoscuta ... Sfaturi pls nu vreau o amenda E cam nasoala treaba daca nu ai hartiile...Eu le am si totusi pot s-o fur pt ca daca gasesc pe unul mai insistent poate sa ma intrebe daca le am trecute si in c.i.Au fost cazuri. Nu poti lua legatura cu fostul proprietar? |
--------------------
Prestige
16v Ph
2+GPL
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd May 2025 - 05:35 |