Probleme strong dc++
![]() ![]() ![]() |
Probleme strong dc++
Iulikk |
![]()
|
||
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
|
||
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|||
slider2 |
![]()
|
![]() doar membru si atat Group: Members Posts: 3.630 Joined: 15 April 08 ![]() |
QUOTE(pastrama @ 5 Dec 2009, 23:11) Pai da ma, da de obicei merge incredibil de prost. adica tre sa stau vreo 3 zile sa iau si eu ceva... Acu` instalez ala de pe linku` lu` grecu`. Iulikk, da si mie link sa iau asta. Si sa nu dureze trei zile, daca se poate. dureaza atat pentru ca tu nu ai cont pe vreun site cu asa ceva din romania. ce iei tu este de pe extern si nu trebuie logare. daca e pe intern, un film format dvd ar dura cateva minute sa fie luat... This post has been edited by slider2: 5 Dec 2009, 23:41 |
--------------------
symboala
neagra
2008 mormantul n-are decat o singura usa... intrarea... atat.
|
|
robyvol33 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 809 Joined: 5 May 07 ![]() |
|
--------------------
opel astra 1.7cdti
ex.dacia supernova 1.4
2001 Urasc trufia,minciuna si prostia
|
|
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
QUOTE(slider2 @ 5 Dec 2009, 23:41) Ce bine era... ![]() ![]() Gata, am invatat sa umblu si cu torente, merci Iulikk. ![]() Marty, psia-te pe el de dc ca nu-i bun! Torente rulz! ![]() |
--------------------
Tedei
-
-
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
xcss |
![]()
|
![]() Born to Be Epic Group: Members Posts: 1.669 Joined: 24 August 07 ![]() |
Bah, v-ati trezit si voi tocmai in 2009... Numai sa instalati un client care stie Magnet Links, ca vremea trackerelor centralizate a cam trecut...
This post has been edited by xcss: 6 Dec 2009, 00:00 |
--------------------
-
-
- Mit der Dummheit kämpfen Götter selbst vergebens.
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Măcar să ne bage pe toți în aceeași celulă...
|
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
Xcss, zi ma pe romaneste!
This post has been edited by pastrama: 6 Dec 2009, 00:03 |
--------------------
Tedei
-
-
|
|
ArtVandelay |
![]()
|
![]() Anytown, USA.. Group: Members Posts: 2.662 Joined: 5 January 08 From: Craiova ![]() |
e bun si dc++, daca vrei o melodie sau un film mai vechi
http://isohunt.com/ - si pe aici gasiti cate ceva ![]() |
--------------------
Ford
focus
2001 He wondered why the boomerang kept getting bigger. Then, it hit him.
I got 99 cookiez cause a bitch ate one. |
|
xcss |
![]()
|
Pai... toate siteurile de afara (ma refer la cele mari - mininova, piratebay) furnizau ceea ce se numea centralized tracking - tineau socoteala care fisiere pe unde se afla. mininova s-a dus pe cenzurat si si-a ras toata baza de date acum, oferind doar servicii de content distribution, si piratebay a trecut pe sistemul de Magnet Links (DHT), ca sa nu mai poata fi acuzati ca distribuie continut ilegal. Deci, pe scurt, cautati un client care stie Magnet Links, ca cica ala ar fi viitorul in peer-to-peer.
N-am prea reusit, asa-i? ![]() |
--------------------
-
-
|
|
dragoselu |
![]()
|
![]() SB-12-UST Group: Members Posts: 680 Joined: 5 November 06 From: Sibiu ![]() |
Eu am LimeWire si sunt foarte multumit de el.
|
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
1996
- GL-11-UST [SIZE=14]Nicio masa fara usturoi![/SIZE]
|
|
pastrama |
![]()
|
|
--------------------
Tedei
-
-
|
|
slider2 |
![]()
|
![]() doar membru si atat Group: Members Posts: 3.630 Joined: 15 April 08 ![]() |
|
--------------------
symboala
neagra
|
|
bygy007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.182 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
chiar mai sint persoane care mai folosesc DC++ ? pentru tras filme?
ca eu il folosesc cind nu imi merge netul sa intreb ce s-a intimplat ![]() si eu folosesc foarte des torrentele mai ales pentru filme si programe (ce am nevoie) si din cauza vitezei prea mari am llimitat la 2M/ sec ca altfel se blocheaza calculatorul (ca am unul de vre-o 4-5 ani), astea sa.JPG ( Size: 36.09k ) Number of downloads: 252 le-am tras in 3-4 ore |
--------------------
RENAULT
CAPTUR E-Tech full hybrid 145
2024
- B 07 BGY din subteranele Bucurestiului
|
|
SilviuB |
![]()
|
Membru de BUKOWINA Group: Members Posts: 281 Joined: 19 August 04 From: Suceava-Bukowina ![]() |
Care imi da si mie o invitatie pe un torrent bun ?
|
--------------------
VW
POLO
2005
- 8XSYL
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Deci am doi torenti la daunlod si niciunu' nu misca.... Tre' sa bag ceva la share sau ceva de genu' asta?
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
ArtVandelay |
![]()
|
![]() Anytown, USA.. Group: Members Posts: 2.662 Joined: 5 January 08 From: Craiova ![]() |
nu sunt seederi, adica n-ai de la cine sa iei..
|
--------------------
Ford
focus
2001 He wondered why the boomerang kept getting bigger. Then, it hit him.
I got 99 cookiez cause a bitch ate one. |
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Nu uitati nici de topicul asta
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
Marty cand vrei sa scoti un torrent uita-te la seederi (sa fie macar unul); cu cat mai multi cu atat mai bine. Dupa ce il scoti lasa-l la seed pana faci o ratie minima, macar 0.6 parca era pe lasttorrents spre exemplu.
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
pastrama |
![]()
|
Ma, cu torentele am inteles, merg bine, gasesc repede ce caut. Da cum fac cu subtitrarile? Stau si caut de nebun pe gugal? Ca pe Dc era simplu, luam filmu cu tot cu subtitrare, nu ma mai chinuiam sa caut eu, sa le potrivesc...
|
--------------------
Tedei
-
-
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
Dai search "subtitrari". Cel mai bun site e regielive, eu de acolo le iau. De cele mai multe ori numele coincide cu numele filmului, cateodata trebuie sa iei mai multe variante si sa vezi care se potriveste. Alt site bun e titrari.ro acolo se specifica la fiecare subtitrare pentru ce varianta e facuta.
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
pastrama |
![]()
|
Aha, deci tre` s-o iau manual...era mai bun dc-u` la faza asta.
|
--------------------
Tedei
-
-
|
|
cristio_79 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.335 Joined: 28 September 05 From: CONSTANTA ![]() |
|
--------------------
Citroen / Peugeot
C3 / 308
SX 1.4 HDI 2005 / Allure 1.5 BlueHDI 2020 Mai traiti? Bine...
|
|
kato |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 236 Joined: 17 October 06 From: barlad ![]() |
|
--------------------
renault
scenic
2000 rxt - scenic III 1.6 dci
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
De ce la utorrent acum cand vreau sa descarc ceva de pe filelist mi se face iconita aia rosie si nu mai descarca nimic?
This post has been edited by Iulikk: 6 Dec 2009, 17:58 |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
bmwh548 |
![]()
|
Gasesti torrentul pe trackerul X; salvezi fisierul pe hard; daca folosesti Mozilla cand dai salvare iti recunoaste fisierul si te intreaba daca vrei sa il deschida cu softul pe care il folosesti, in cazul meu utorrent; daca folosesti Opera il salveaza pur si simplu, te intreaba si el daca vrei sa il deschida, dar eu nu am reusit sa il fac sa mearga din prima si am renuntat, il deschid manual ulterior. Dupa ce l-ai salvat te duci la locatia respectiva si dai dublu clic pe el, se deschide automat programul pentru download (Azureus, Bitcomet, utorrent etc). Alegi locatia in care vrei sa downloadeze si apoi astepti sa termine. Alte nelamuriri?
Iulikk: nu e nimeni la seed; cand apare cineva va incepe automat sa downloadeze. This post has been edited by bmwh548: 6 Dec 2009, 18:00 |
--------------------
-
-
-
- -
|
|
Iulikk |
![]()
|
Daca era pentru mine raspunsul de mai sus, stiu sa descarc de pe torrente. Faza mi se intampla de azi... Mi se intampla si daca salvez torrentu pe hard si ii dau dublu click, si daca ii dau "open with" din Mozilla.
|
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
|
|
xcss |
![]()
|
Seeds 0, peers 0...
|
--------------------
-
-
|
|
bmwh548 |
![]()
|
Iulikk: doar partea a doua era pentru tine. Prima era pentru cristio_79 care spusese ca s-a blocat la pasul 3
![]() La problema ta raspunsul e in printscreenul tau, seeds zero si peers zero. Cand vor aparea va incepe si downloadul. |
--------------------
-
-
-
- -
|
|
slider2 |
![]()
|
QUOTE(pastrama @ 6 Dec 2009, 16:19) Ma, cu torentele am inteles, merg bine, gasesc repede ce caut. Da cum fac cu subtitrarile? Stau si caut de nebun pe gugal? Ca pe Dc era simplu, luam filmu cu tot cu subtitrare, nu ma mai chinuiam sa caut eu, sa le potrivesc... mah eu nu stiu ce trackere si ce filme luati voi, dar pe unde "ma plimb" eu gasesc filme cu tot cu subtitrare, sau format dvd-ro, adica iar cu subtitrare... QUOTE(Iulikk @ 6 Dec 2009, 17:57) De ce la utorrent acum cand vreau sa descarc ceva de pe filelist mi se face iconita aia rosie si nu mai descarca nimic? vezi ca asa ceva am patit eu la tvtorrents, pentru ca aplicatia de torrents pe care o foloseam nu era agreata de trackerul respectiv. intra pe respectivul tracker la staff/rules si vezi acolo ce client si build sunt acceptate. posibil ca pana acum sa fi fost acceptat, dar sa se fi schimbat intre timp. This post has been edited by slider2: 6 Dec 2009, 18:13 |
--------------------
symboala
neagra
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th June 2025 - 04:43 |