Formatarea bateriei de la telefon, mit sau realitate !?
![]() ![]() ![]() |
Formatarea bateriei de la telefon, mit sau realitate !?
SSilent |
![]()
|
||
![]() Membru Vitezoman Group: Members Posts: 1.235 Joined: 23 July 07 From: ...I'm everywhere... nowhere ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
1210
1986
- N/A dacie dezmembrata... in curs de RK ^_^
cu planuri de viitor (adica vise): -Yamaha Fazer 600 cm3 -Ford Escord 2000RS -Mercedes Benz W201 |
|||
mihhhai1 |
![]()
|
Group: Members Posts: 0 Joined: 28 December 09 ![]() |
Salutare. Mi-am cumparat si eu un telefon LG si vreau sa spun k bateria ma tine 1 zi fara sa ascult muzica sau sa fac poze sau mai stiu eu ce. Il incarc dimineata, ma uit seara la el, nu s-a consumat nicio liniuta si pe timpul noptii se descarca de tot :|. Credeti k il mai pot formata dupa 4 incarcari in care nu l-am formatat? sau care poate fi cauza? ms
![]() |
--------------------
-
-
-
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
N-ai ce mai formata. Ori ramine deschisa vreo functie mare consumatoare de curent, ori ai nimerit o baterie proasta. Du-te cu el la garantie, sa ti-o schimbe.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
e LG? e normal, bucura-te ca nu-l incarci de 2 ori pe zi.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
mihhhai1 |
![]()
|
functie mare? cum ar fi?
![]() |
--------------------
-
-
-
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Nu "o functie mare", ci o functie "mare consumatoare" !
Cum ar fi un receptor GPS, un Wi-Fi, un player, etc. Chiar si ecranul e un mare consumator de curent. |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
mihhhai1 |
![]()
|
bluetooth-ul activat permanent este un mare consumator de baterie?
|
--------------------
-
-
-
|
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(Ś̯Ś)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
Consuma si ala destul. Pentru econimie poti sa incerci sa-l treci de pe 3g pe gsm
|
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
- Bv-29-Trei Litere Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
Bluetooth-ul consuma doar cand este utilizat. Simpla lui activare nu il face sa consume mult .. dar cand este folosit efectiv, atunci da, atunci consuma.
|
--------------------
.
.
. -= age is just a number =-
|
|
mihhhai1 |
![]()
|
ms pt informatii... in concluzie...ce solutii ar ramane?
![]() |
--------------------
-
-
-
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
Ce timp de convorbire are? Eu m-am dus cu un LG la magazin si le-am aratat ca tine 5 minute bateria... A facut rapid procesul verbal si l-a trimis la service, fara sa discute, asta in conditiile in care telefonul avea un an de zile, daca al tau e nou se schimba acumulatorul fara discutii.
PS: sa te pregatesti de 2-3 saptamani de asteptare daca nu esti din Bucuresti. |
--------------------
-
-
-
- -
|
|
mihhhai1 |
![]()
|
Din fericire stau in apropiere de buc. Telefonul il am de 5 zile. Bateria ma tine o zi in conditiile in care nu ascult muzica la el si vorbesc doar 5-10 min pe zi. Chestia e ca, seara cand ma culc ma uit la liniute...nu e niciuna consumata...iar noaptea aud piuit ca s-a descarcat.
![]() |
--------------------
-
-
-
|
|
Micutzu_BH |
![]()
|
![]() Driving around Group: Members Posts: 283 Joined: 11 September 06 From: D'aci ia ![]() |
@mihhhai1: Probabil, noaptea, iti foloseste cineva telefonul!
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
Ambition - 2005 Este mai bine sa dezbati o intrebare fara sa o rezolvi, decat sa o rezolvi fara a o dezbate!
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
Te-am intrebat de timpul de convorbire pentru ca e cea mai simpla metoda sa demonstrezi ca ceva e in neregula. Nu sta ala la magazin noaptea sa vada cum se comporta telefonul.
Cum spuneam, pregateste-te de cateva saptamani de "fara telefon". Mai ales daca il duci in perioada asta. |
--------------------
-
-
-
- -
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 19th July 2025 - 02:48 |