cum va intelegeti cu partenerele voastre?, -- in privinta cumparaturilor personale --
![]() ![]() ![]() |
cum va intelegeti cu partenerele voastre?, -- in privinta cumparaturilor personale --
Alydor |
![]()
|
||
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
|
||
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|||
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
la mine e simplu, cumpara Marcela tot.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Micutzu_BH |
![]()
|
![]() Driving around Group: Members Posts: 283 Joined: 11 September 06 From: D'aci ia ![]() |
@Markos: Da` cine te-a intrebat?
![]() QUOTE(C a t a l i n @ 6 Dec 2009, 15:42) Eh, vaci sunt pe toate drumurile... ![]() Primele doua poze sunt edificatoare... si sa nu zica femeile ca-s misogin am adaugat-o si pe-a treia. ![]() This post has been edited by Micutzu_BH: 6 Dec 2009, 20:32 Attached thumbnail(s) 1.jpg ( Size: 272.52k ) Number of downloads: 351 2.jpg ( Size: 266.91k ) Number of downloads: 356 3.jpg ( Size: 268.3k ) Number of downloads: 372 |
--------------------
Dacia
Logan
Ambition - 2005 Este mai bine sa dezbati o intrebare fara sa o rezolvi, decat sa o rezolvi fara a o dezbate!
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.732 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
@titiDSN: Ii dai prea mare importanta. Pleaca atunci cand o iei cu tine si tu te uiti la ce te intereseaza? Sa fie sanatoasa. Tu continui sa-ti vezi de treaba. Sun-o cand vrei sa plecati acasa. Eu asa procedam. Acum, cand vreau sa-mi cumpar haine sau pantofi sun o prietena, de fiecare data alta. Daca vreau sa-mi cumpar ulei de motor sau o placa de baza, sun un prieten.
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
aditab |
![]()
|
![]() Membru cu titlu personalizat Group: Members Posts: 42 Joined: 17 August 05 From: Brașov ![]() |
Mai Titi, băiatule, dacă o apelezi cu „creatură” nu sună a bine... Înseamnă că ar trebui să urmezi sfatul lui Alydor.
Totuși, ca să fiu pe subiect îți pot spune cum procedez eu: mă duc la cumpărături cu consoarta ca să-și cumpere EA țoale și-mi cumpăr EU. Dacă or fi ceva ispite cosmetice în drum are la dispoziție 1 (unu) minut până mă plictisesc și plec - la acest gen de cumpărături se duce singură sau cu prietenele. Dacă vreau să cumpăr ceva mai tehnic (de la aparat foto până la mașină) eu hotăresc asupra calitaților tehnice, ea, eventual, asupra formei și/sau culorii, dar în mod sigur ne consultăm asupra prețului (oi fi eu șefu ![]() Adevărul este undeva la mijloc: http://nectarfizz.files.wordpress.com/2008...p-man-woman.jpg Succesuri! |
--------------------
Dacia
Logan
2007 - Ambition Honi soit qui mal y pense!
|
|
turturel |
![]()
|
![]() membrisor Group: Members Posts: 1.385 Joined: 2 May 08 From: Braila ![]() |
o alint cand ii spun creatura
![]() |
--------------------
Dacia
Supernova
2003 confort
|
|
axx |
![]()
|
![]() membru... doar membru Group: Members Posts: 133 Joined: 11 September 06 From: Iasi ![]() |
Eu sunt de acord cu Andy_ACS , fiecare trebuie sa lase de la el pana se ajunge la un echilibru. De exemplu ieri am fost un pic la cumparaturi, si la intrarea in magazin (pantofi), i-am zis in gluma..."Pa, ne vedem mai incolo", eu am mers la articole barbatesti, ea la ale ei. Daca vreau sa ii cer parerea, merg si o intreb. Simplu si eficient.
|
--------------------
Skoda
Superb
2017 Style
- IS 24 AXL
|
|
variable_dynamics |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 976 Joined: 24 May 07 From: Bucuresti ![]() |
Hmm, asta e o problema delicata...
QUOTE de fiecare data cand vreau sa merg sa ma uit si eu pt mine de vreun lucru..pantaloni..bluze..camasi..mandra nu are rabdare!! Been there, done that. ![]() QUOTE si in carrefour cand mergem..ea ataca raionul de cosmetice..eu merg la auto. ma uit acolo 10 min..max 15..belesc si eu ochii..si cand merg sa o iau sa cumparam ce avem de luat..ea de abia a terminat de comparat 2 rahaturi de creme sau vopsele de par. M-am fript si eu asa de vreo 4-5 ori(Recunosc, recunosc.... ![]() Solutia "este" doua, depinde de tipul constructiv de consoarta/prietena din dotare, si anume: 1. QUOTE am decis de acum inainte sa merg solo sa imi iau cate ceva La mine nu se aplica din varii motive: lipsa timp, dorinta de operativitate(sa nu pierd timp dublu, sa fac economie la bezina,etc)2. Si asta e testata si a functionat in 4 situatii din 5: Mandra:" Hai sa mergem sa vedem(adica EA sa vada si eu sa stau ca stalpul de iluminat stradal) nu-stiu-ce toale,cosmetice,etc" Eu: "Ma gasesti la "Auto" in urmatoarele 5 min, apoi la "Scule/Unelte" pentru inca 5 minute, etc. Dupa 30-40 min sunt ori la casele de plata ori am plecat acasa. Am telefonul la mine. Enjoy ze shopping" In consecinta, ma vad nevoit sa ii dau dreptate lui Catalin: QUOTE Aplică dictatura... Fii bărbat, nu cârpă! Dictatura e un cuvant greu...insa un pic de CONSTRANGERE nu strica.Referitor la datile in care ultima metoda nu da roade si apar smiorcaieli de genul:"Dar voiam sa ma sfatuiesti... ![]() Spor la cumparaturi! ![]() Numai bine. |
--------------------
EX Dacia
Nova GTi
2000 A little less conversation, a little more action.
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
De cati ani sunteti impreuna?
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
variable_dynamics |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 976 Joined: 24 May 07 From: Bucuresti ![]() |
De destui, zic eu...De mai mult de 1 an insa pana in 10 ani.
Are o anume relevanta intrebarea ta?(intreb la un mod cat se poate de serios) |
--------------------
EX Dacia
Nova GTi
2000 A little less conversation, a little more action.
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.506 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
Titidsn, la noi ii invers...
Daca nu-si gaseste ceva de cumparat (imbracaminte) in 3-4 magazine, se satura, si nu mai are chef de cumparat... mi-o facut figura in vreo 3 uichenduri... Dupa care am dus-o in magazin si i-am explicat ca nu vede cafea pana nu cumpara tot ce-i trebuie, ca m-am saturat sa vad magazine in fiecare sfarsit de saptamana. Nu mi-o adresat priviri prea dragastoase in ziua aia, recunosc. Daca ,in schimb , eu trebuie sa-mi iau blugi, dureaza de inteleg si eu ca se satura. Pregateste-o o data acasa cu lumanari aromate, mood music, masaj , etc, si cand se incinge atmosfera strigi deodata "baa, ce bou is, in seara asta e liga campionilor, unde-i telecomanda". Lasam la alegerea ta daca in seara aia chiar e liga campionilor sau nu. |
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
"cum va intelegeti cu partenerele voastre?"\
Prin semne. ultimul semn i l-am facut acum vreo 4 ore. |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Io fiind in ultimii 25 de ani la job 8-21 se duce in 90% din cazuri singura la cumparaturi.De obicei capat si io tainul. Se crizeaza cand dau bani pentru auto si electronice
![]() ![]() Ca sa pot sa-mi fac si eu damblaua cand sparg sume mari investesc deliberat in bujetul ei cam 50% din ce cheltui io ![]() ![]() ![]() In rest am ultimul cuvant:Da mama ![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
Vasilica007 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 361 Joined: 15 November 09 ![]() |
chiar asa
|
--------------------
Renault
Megane II Sedan
2004, 1.9 dCI
|
|
Micutzu_BH |
![]()
|
![]() Driving around Group: Members Posts: 283 Joined: 11 September 06 From: D'aci ia ![]() |
Da` chiar nici unu nu-i barbat adevarat? Sotia mea imi vorbeste stand in genunchi. Sunt barbat adevarat, ce naiba!
L.E. ![]() This post has been edited by Micutzu_BH: 7 Dec 2009, 16:56 |
--------------------
Dacia
Logan
Ambition - 2005 Este mai bine sa dezbati o intrebare fara sa o rezolvi, decat sa o rezolvi fara a o dezbate!
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Iti sta cu genunchii pe gat? Ca nu prea am inteles
![]() |
--------------------
|
fost membru |
![]()
|
![]() membru analfabet Group: Members Posts: 239 Joined: 1 September 09 From: clasa I-a ![]() |
Micutzu
![]() ![]() This post has been edited by fost membru: 7 Dec 2009, 15:42 |
--------------------
dacia
dacia
logan
- CT 09 FMB
|
|
B30KDT |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 491 Joined: 10 May 05 From: bucuresti ![]() |
altele sunt cpabile sa vorbeasca din ce au intre genunchi
|
--------------------
DACIA
DACIA
2012
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.506 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
|
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
Micutzu_BH |
![]()
|
bucatzel, esti pe aproape... De fapt stau ascuns sub pat si ea sta langa si-mi spune: "Dragule, iesi de sub pat ca nu te bat!"
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 19th July 2025 - 02:28 |