Romani rapiti in Irak, oare e bine de discutat?
![]() ![]() ![]() |
Romani rapiti in Irak, oare e bine de discutat?
johnsws |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 593 Joined: 31 March 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
opel
astra
2006 classic astra la vista baby!
|
|||
Mache |
![]()
|
![]() Chibiț autorizat Group: Members Posts: 109 Joined: 25 May 04 From: Bucuresti ![]() |
![]() Ma scuzati ca ma bag si eu in discutia cu nuca, dar mladiosul popor roman a avut aceasta postura "tare" tocmai pentru a apelat, in momentele de cumpana, le umatoarele invataminte stramosesti: "Capul ce se pleaca, sabia nu-l taie" si "Fa-te frate cu " ![]() On topic: Ziaristii nostri cand au plecat, de ce nu au cautat sa stea in zona pazita de trupele de securitate? Stiau, erau constienti ca zona in care stau/mananca e periculoasa? "Au pus botul" la orice? This post has been edited by Mache: 1 Apr 2005, 10:44 |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1990
- B-18-X... "Și dacă-mi spune cineva cum ar pute să hie mai ghini, mă las de tăti, mă duc acolo, mă întorc înapoi, mă iau și pi mini..." - "Eu beu", Pavel Stratan
|
|
BogdanF |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 100 Joined: 16 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Cand sti ca e o zona de razboi, cand sti ca arabii aia rapesc straini si cer rascumparari, cand sti ca aceiasi arabi nu au nici un dumnezeu si ca omoara oameni in numele coranului, stai dracu acasa. Nu i-a dus nimeni cu forta in irak. Nu i-a obligat nimeni sa se duca acolo. Sa fie sanatosi.
Eu cred ca arabul nostru din romania o sa-i ajute sa fie eliberati cu conditia sa i se stearga datoriile la statul roman care sunt de vreo 30 de milioane $. |
--------------------
Ford
Focus
- ... FOCUS 2007 1.6 TI-VCT FUN X
Fotografie de produs - www.orangefoto.ro |
|
suiram |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 23 Joined: 27 May 04 From: Bucuresti ![]() |
Felul in care isi spune replica gagica pe caseta mi se pare tare bizar ... foloseste o mimica de stirista (mimica gen Andreea Esca), poate e deformare profesionala, dar totusi,cand sta unu cu pstoluL la tampla ta nu ti mai arde sa ti faci meseria si sa faci moaca aia de prezentator de stiri care vrea sa convinga ca e adevarat ceea ce spune...nu vad urma de disperare in comportamentul ei. Vrea sa convinga doar ca rapitori nu cer bani de rascumparare? Dar pentru viata ei nu i e frica?
|
--------------------
LOGAN
ambiance
- B-00-BBB
|
|
johnsws |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 593 Joined: 31 March 04 From: Bucuresti ![]() |
asta-i buna! de unde stii cum trebuie sa aiba fata in momentele alea? ai trecut tu prin asta? sau exista vreun manual unde scrie cum trebuie sa fie?
si pe langa toate astea, analize mai pertinente arata ca rapitorii nu prea sunt teroristi, nu vor neaparat sa bage teroare in oameni, probabil ca vor bani, sau vor sa-si faca publicitate sa-i vanda la soldatii lui benladen... trebuie neaparat sa fie tarati prin noroi sau injunghiati, daca sunt rapiti?! ![]() |
--------------------
opel
astra
2006 classic astra la vista baby!
|
|
madalina |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 288 Joined: 8 November 03 From: Bucuresti ![]() |
De pozele noi ce parere aveti? Pe mine ma socheaza faprul ca tipa este machiuata si pe caseta si in fotografii.
|
--------------------
Toyota/Opel
Yaris/Corsa
- B00ooo cu fular de steaua in galeria lui dinamo :-)))
|
|
kukuruz |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 127 Joined: 4 June 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(madalina @ 1 Apr 2005, 12:49) De pozele noi ce parere aveti? Pe mine ma socheaza faprul ca tipa este machiuata si pe caseta si in fotografii. Poza a fost data pe Reuters - vezi LINK Pare facuta inainte de caseta video. De remarcat ca aici Miscoci poarta aiochelari, iar româno-americano-irakianul Manuf lipseste... Attached thumbnail(s) kidnapped_romanians.jpg ( Size: 15.51k ) Number of downloads: 130 |
-------------------- |
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Ma, eu am o banuiala ce tinde sa devinacertitudine: astia au fost rapiti de.....femei. In caseta televizata, "teroristul" din partea dreapta, de linga arabu' american, parea a fi femeie. Acu', din poza asta, ambii "teroristi" par a fi femei.
P.S.: Ce kilu' Saftii cauta un arab cu verigheta pe mina ? Uitati-va in poza de mai sus la ala din stinga imaginii, de linga Ohanesian. |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
Ant |
![]()
|
![]() Utilizator resuscitat Group: Members Posts: 358 Joined: 21 June 04 From: Bucuresti ![]() |
Si unde e americano-irakianul ala ?
|
--------------------
Opel
Vectra
2005 cu remorca
- B .. AIT Daca nu merge cu ciocanul din prima, incercati un ciocan mai mare
|
|
Slider |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.279 Joined: 5 December 03 From: Cernavoda ![]() |
Verigheta sa fie? La mina dreapta? sau la arabi asa se poarta?
|
--------------------
LOGAN
Ambiance
- CT-xx-xxx
|
|
romulus |
![]()
|
![]() membru fost posesor de Dacie Group: Members Posts: 460 Joined: 11 January 05 From: Targu Mures ![]() |
Marty, femei, femei... da...au arme? Au... Daca stiu sa le foloseasca? In cazul in care sunt incarcate.
|
--------------------
Daewoo
Cielo
1997
- MS 06 BCL pana la urma, totul se rezuma la obisnuinta...
|
|
kukuruz |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 127 Joined: 4 June 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Ant @ 1 Apr 2005, 13:59) Si unde e americano-irakianul ala ? Pai, te pomenesti ca poza e facuta tocmai de el ![]() |
-------------------- |
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Interesanta treaba asta cu femeile, si intr-adevar asa par amandoi teroristii...
Atipica, si in continuare sechestratii nu par prea speriati, cel putin nu suficient. |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
romulus |
![]()
|
![]() membru fost posesor de Dacie Group: Members Posts: 460 Joined: 11 January 05 From: Targu Mures ![]() |
|
--------------------
Daewoo
Cielo
1997
- MS 06 BCL pana la urma, totul se rezuma la obisnuinta...
|
|
lar |
![]()
|
![]() Agent Smith Group: Members Posts: 456 Joined: 27 September 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Marty @ 1 Apr 2005, 13:50) Ma, eu am o banuiala ce tinde sa devinacertitudine: astia au fost rapiti de.....femei. In caseta televizata, "teroristul" din partea dreapta, de linga arabu' american, parea a fi femeie. Acu', din poza asta, ambii "teroristi" par a fi femei. Bah baieti femei, femei, da' nasoale femei ![]() |
--------------------
Seat
Leon
1P 2009 Sport Pack
- B xx xxx Curiozitatea omoara pisica !
|
|
asarban |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Banned Posts: 2.288 Joined: 24 May 02 ![]() |
Nu sunt femei:
r1667098413.jpg ( Size: 15.51k ) Number of downloads: 76 r1815960770.jpg ( Size: 16.54k ) Number of downloads: 46 r3700094751.jpg ( Size: 23.52k ) Number of downloads: 95 r3540500997.jpg ( Size: 12.38k ) Number of downloads: 37 r4153710026.jpg ( Size: 17.66k ) Number of downloads: 51 r1165715837.jpg ( Size: 14.93k ) Number of downloads: 32 |
-------------------- Intr-o apa adanca patru ochi luceste. Ce sa fie oare este doi de peste.
|
|
lar |
![]()
|
![]() Agent Smith Group: Members Posts: 456 Joined: 27 September 04 From: Bucuresti ![]() |
Mda, acum vad de ce mi se pareau nasoale...
![]() |
--------------------
Seat
Leon
1P 2009 Sport Pack
|
|
AIX |
![]()
|
![]() quite a regular Group: Members Posts: 604 Joined: 21 October 04 From: Bucuresti ![]() |
Ala in rosu seamana cu Gainusa
![]() |
--------------------
.
.
.
|
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
O fi una mai paroasa
![]() daca sint baieti sint schilozi rau nene ! anorexie/bulimie, etc... |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
BAC |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 450 Joined: 1 September 04 From: Reghin ![]() |
Am initiat acest topic cu gandul de a veni in sprijinul celor rapiti si a familiilor lor. Ma gandesc ca poate si ei, rapitorii, pot da o cautare pe Google si sa vada ca exista pe Internet oameni care dezaproba actiunea lor si care cer sau ii roaga sa le dea drumul. Tocmai de aceea as dorii sa lasati deoparte planurile de razbunare/pedepsire a rapitorilor sau caterinca adresata unora sau altora
![]() Poate careva sa maresca poza in asa fel sa vedem ce are pe deget acel rapitor: verigheta sau inel. Daca e inel, ce este gravat? Parca celalat are un ceas pe mana. ![]() |
--------------------
ex. Opel
ex.Vectra C
2007 OPC line
- MS
|
|
asarban |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Banned Posts: 2.288 Joined: 24 May 02 ![]() |
Te crezi pe Descoperi?
Astea sunt poze de cativa k..ce sa maresti? Pixelii? Si nu sta asa de serios...de parca am putea face noi ceva... Ref la ce s-a zis mai devreme...or fi Huidu si cu Gainusa si ii pozeaza Pustiu.. |
-------------------- Intr-o apa adanca patru ochi luceste. Ce sa fie oare este doi de peste.
|
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
tz, tz...
gainusa si dezbracatu' Tu nu-i vezi cum arata ? Grea viata de terorist ! Norc cu AKM-urile ca altfel i-ar fi suflat vintul de pe plaja aia. |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
kukuruz |
![]()
|
io sunt impresionat de teroristu'/a cu basma mov din dreapta imaginii, ala/aia cu soldurile bine conturate si care tine kalashnikovu' in mana ca pe un facaletz - ii sedea totusi mai bine daca nu s-ar fi deghizat asa la repezeala si ar fi ramas traditional/a - adica cu cearsafu' in cap
|
-------------------- |
|
costi |
![]()
|
vaz ca azi se mutara in alta camera (cred ca i-au auzit pe ai nostri ca (,) carpetele pe pereti sint atipice !)
poate miine ne arata si sufrageria ! de nu i s-ar termina rujul d-rei Ion ! |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
madalina |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 288 Joined: 8 November 03 From: Bucuresti ![]() |
Apropo de paturile atipice de pe pereti: am aflat ca in Coran ar fi interzise reproducerile de plante, flori etc, iar acele paturi au motive florale. Oare chiar sunt musulmani rapitorii?
|
--------------------
Toyota/Opel
Yaris/Corsa
- B00ooo cu fular de steaua in galeria lui dinamo :-)))
|
|
paulp |
![]()
|
![]() Bagator de seama! Group: Members Posts: 3.098 Joined: 31 July 03 From: Iasi ![]() |
sint pe dracu
sint niste idioti care au rapit alti idioti la comanda unui idiot mai mare. Si totul pute de la o posta a "manipu-lare". |
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|
lar |
![]()
|
Bah eu nu mai zic nimic, ia vedeti pe la inceputul topicului ce am spus. E ?
|
--------------------
Seat
Leon
1P 2009 Sport Pack
|
|
maddan |
![]()
|
![]() Speedy Gonzales Group: Members Posts: 795 Joined: 27 February 03 From: Bucuresti ![]() |
Parerea mea: niste lameri locali au fost angajati de un irakian cu legaturi mafiote clare in Romania sa rapeasca niste jurnalisti romanasi, sa faca si omu' bani.
Broblem: lamerii sunt chiar lameri, cei mai multi dintre ei probabil ca au si studiat in Romania. De-aia arata in halul asta, si in nici un caz nu sunt fundamentalisti musulmani. Broblem mare, mare de tot: ei vor bani de la guvernul roman, insa șușa le scapa de sub control treptat, si s-ar putea sa se trezeasca astazi-maine cu un glont in teasta de la maharii musulmani locali, iar marfa sa fie transferata la "the real bad boyz". Broblem final: daca statul roman pune botu' si incepe sa negocieze la bani, se vor baga in mod sigur maharii locali si vor prelua ei marfa. Susaneaua irakianului tampit care a crezut ca poate face bani (eventual sa si scape pe vreunii anchetati/urmariti aici) dand țepe statului roman se va transforma rapid in the real thing, caci de bani au nevoie si ailalti. Cum vad eu finalul: cu mult sange, din pacate, pentru ca e vorba de treaba romaneasca aici. Sau, poate, in marinimia lui, Al-Zarqawi (sau cum se scrie) va elibera el insusi ostaticii si va impusca cu manuta lui pe "derorisdi", ca sa nu mai indrazneasca careva sa faca misto de metodele lui. Iar ostaticii eliberati vor fi impuscati bineinteles de americani, pentru ca nu vor opri la semnalul audio de la Surprize Surprize si la somatia: "Stai bre, ca trag!".... |
--------------------
Renault
Megane II 1.5 dci 100 CP Lux Privilege...
2006/7
- Bsiceva... Mirror mirror on the wall, show me where the forums fall...
|
|
bolt |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 108 Joined: 16 March 05 From: Tulcea ![]() |
M-am uitat si eu la poze. Ori sunt niste amatori baietii aia (terioristii
![]() ![]() |
--------------------
Dacia
Solenza Clima
- .......
|
|
Lolek |
![]()
|
Ignorog Group: Members Posts: 93 Joined: 4 October 04 ![]() |
Maddan mi se pare adevarata mama Omida la faza asta, imi pare rau pentru teoria cu rujul si carpetele cu parfum de "e o inscenare".
Iar daca e totusi intr-o oarecare masura o inscenare, adica a avut vreunu' ideea geniala sa execute o asemenea "gluma" folosind razesi locali de pe acolo, le urez o constiinta placuta si better brains next life. om trai si-om vide. |
--------------------
Dacia
Pobeda
- B-**-***
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 11:56 |