[OFERTA] Tapiterii profesionale din piele, pentru toate tipurile de masini
![]() ![]() ![]() |
[OFERTA] Tapiterii profesionale din piele, pentru toate tipurile de masini
razvan_gavan |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 17 Joined: 4 July 07 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Vw
Golf IV Sport Edition
2000
- B 82 TOE
|
|||
lucian_v |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 543 Joined: 13 December 03 From: Bucuresti ![]() |
Daca pozele reprezinta lucrari efectuate de voi ...FELICITARI
![]() 1. Poti spune cat au costat lucrarile din poze? Pt a ne face o idee? 2. Cum procedati cu scaunele care au airbag in ele? Multumesc |
--------------------
---
---
---
- ---
|
|
MAXIMUS22 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 239 Joined: 18 November 09 From: BUCURESTI ![]() |
sunteti din bucuresti ?
|
--------------------
RENAULT
MEGANE 2
2006
- B-70-TXZ
|
|
am. |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 154 Joined: 7 March 09 From: Bucuresti, Berceni ![]() |
Un bord de 1300 merge imbracat complet in piele, cam cat?
Attached thumbnail(s) DSC02613.JPG ( Size: 153.6k ) Number of downloads: 8287 |
--------------------
sacia
130
1967
- 1-b-2867
|
|
razvan_gavan |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 17 Joined: 4 July 07 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(lucian_v @ 25 Nov 2009, 14:06) Daca pozele reprezinta lucrari efectuate de voi ...FELICITARI ![]() 1. Poti spune cat au costat lucrarile din poze? Pt a ne face o idee? 2. Cum procedati cu scaunele care au airbag in ele? Multumesc Lucrarile au costat intre 800-2000 de euro in cazul masinii complete (toate elementele de interior - de ex - jaguarul de mai sus). Scaunele care au airbag in ele se cos la fel ca tapiteria originala. Linia de rupere a tapiteriei va fi la fel ca la tapiteria originala. QUOTE(MAXIMUS22 @ 25 Nov 2009, 15:27) Da, suntem din Bucuresti QUOTE(am. @ 25 Nov 2009, 17:35) Din pacate nu te pot ajuta, sorry. Nu merita investitia. This post has been edited by razvan_gavan: 25 Nov 2009, 20:39 |
--------------------
Vw
Golf IV Sport Edition
2000
- B 82 TOE
|
|
am. |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 154 Joined: 7 March 09 From: Bucuresti, Berceni ![]() |
|
--------------------
sacia
130
1967
- 1-b-2867
|
|
cip2k7 |
![]()
|
![]() Resistance Is Futile Group: Members Posts: 436 Joined: 23 July 07 From: Timisoara ![]() |
Răspuns de "profesioniști de Rromânia": "Nu merita investitia"
|
--------------------
Renault
Megane Sedane II.2 Privilege 1.5dci 85CP
2007 All-In-One Dedicated Multimedia Unit + Xenon + LLumar-Powered Lighting + Magnat-Powered Acoustics
|
|
Claudiu35 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 205 Joined: 24 November 07 From: Constanța ![]() |
Daca merita sau nu ... e problema lui si sunt banii lui. Poate sa isi puna si diamante. Omul te-a intrebat daca poti sa imbraci un bord de 1300 in piele si cat costa. Nu ti-a cerut parea.
|
--------------------
Dacia
Solenza
2005
|
|
razvan_gavan |
![]()
|
Daca ii cer 150 euro pentru un bord considerati ca merita investitia intr-o masina? Eu personal am considerat ca este prea mult pentru un bord de Dacie care din fabrica nu a fost drept si care va face cute sau se va crapa din cauza soarelui. Oricat de profesionist esti un bord de Dacie nu va fi niciodata cum trebuie imbracat. Nu am evaluat daca are el bani sau nu. M-am referit la faptul ca nu merita dati banii pe a imbraca un bord care nu va sta niciodata drept.
Da, facem orice tip de masina, inclusiv Renault sau Dacia. |
--------------------
Vw
Golf IV Sport Edition
2000
- B 82 TOE
|
|
lucian_v |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 543 Joined: 13 December 03 From: Bucuresti ![]() |
acuma realistic vorbind, trecand peste rautatile din posturile anterioare ...dublezi cel putin valoarea unei dacii daca ii faci un interior ca alea de mai sus
![]() ![]() |
--------------------
---
---
---
- ---
|
|
tatimeu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.710 Joined: 6 September 06 ![]() |
pentru un megane III toate scaunele imbracate in piele negru si rosu? un pret? eventuale poze cu modele
This post has been edited by tatimeu: 26 Nov 2009, 08:55 |
--------------------
renault/audi
Megane III RS/Audi A4
2014/2019 benzinar/tractor 302/190 CP
|
|
MAXIMUS22 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 239 Joined: 18 November 09 From: BUCURESTI ![]() |
merci pt raspuns - am obs ca aveti sediu pe B-dul Iuliu Maniu - deci eventual prin apropiere .
posed un megane 2.2 cu interior crem - cat ar costa imbracarea bordului in tenta cu restul ? si daca se merita referitor la ce ziceai mai sus - estetic privind . daca nu dai aici un raspuns , adresa mea este sdoru1980@yahoo.com - nu am posturi necesare pt PM . merci |
--------------------
RENAULT
MEGANE 2
2006
- B-70-TXZ
|
|
CyberC |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 55 Joined: 27 October 09 ![]() |
Maciulia de la schimbatorul de viteza(doar partea de sus) la un Megane imbracata in piele bej cam cat ar costa.
Eventual a-si prefera o husa din piele bej pentru schimbator partea de sus(eu am deja una montata dar e din neopren) |
--------------------
Renault
Megane
2008/1.6 16v Privilege
- B XX XXX
|
|
razvan_gavan |
![]()
|
QUOTE(tatimeu @ 26 Nov 2009, 08:54) pentru un megane III toate scaunele imbracate in piele negru si rosu? un pret? eventuale poze cu modele Salut, te costa 4000 ron manopera+piele, dureaza 4 zile in cazul in care totul e pe stoc. Mai multe poze poti gasi aici: http://www.wix.com/razvan_gavan/Autoleathe...D=5Fgn2S9Rf6k-a QUOTE(MAXIMUS22 @ 26 Nov 2009, 09:06) merci pt raspuns - am obs ca aveti sediu pe B-dul Iuliu Maniu - deci eventual prin apropiere . posed un megane 2.2 cu interior crem - cat ar costa imbracarea bordului in tenta cu restul ? si daca se merita referitor la ce ziceai mai sus - estetic privind . daca nu dai aici un raspuns , adresa mea este sdoru1980@yahoo.com - nu am posturi necesare pt PM . merci Avem sediul pe Calea Giulesti, vis-a-vis de Bricostore. Bordul de Megane te costa 220 euro imbracat in piele naturala sau intoarsa, 250euro in alcantara. Acceseaza linkul de mai sus pentru eventuale poze. QUOTE(CyberC @ 26 Nov 2009, 09:37) Maciulia de la schimbatorul de viteza(doar partea de sus) la un Megane imbracata in piele bej cam cat ar costa. Eventual a-si prefera o husa din piele bej pentru schimbator partea de sus(eu am deja una montata dar e din neopren) Nu prea facem maciulii pentru ca pielea este groasa si este greu de intins. Daca imi atasezi o poza s-ar putea sa pot sa te ajut, trebuie sa vad despre ce e vorba. In principiu, te costa 50 de euro. |
--------------------
Vw
Golf IV Sport Edition
2000
- B 82 TOE
|
|
gabitzu' |
![]()
|
![]() Member Group: Members Posts: 347 Joined: 5 September 09 From: Bucuresti ![]() |
ce mi-ar place un interior din piele :X:X...dar de unde stim noi ca pozele de pe site, din portofoliu sunt facute de voi...fara suparare, dar asa sunt eu mai dubios.Mai ales ca pe majoritatea scrie "total_auto2002", or fi de pe google?
![]() ![]() This post has been edited by gabitzu': 26 Nov 2009, 20:51 |
--------------------
dacia / vw
solenza confort / Golf 6
2004 1.4 mpi / 2011 1.4 TSI
|
|
razvan_gavan |
![]()
|
QUOTE(gabitzu' @ 26 Nov 2009, 20:46) ce mi-ar place un interior din piele :X:X...dar de unde stim noi ca pozele de pe site, din portofoliu sunt facute de voi...fara suparare, dar asa sunt eu mai dubios.Mai ales ca pe majoritatea scrie "total_auto2002", or fi de pe google? ![]() ![]() Amice, am trecut de faza gradinitei de mult. Acel total_auto2002 este id-ul de mess care a ramas de acum 4 ani de zile. Intre timp s-a modificat firma, numele, etc. Acum este in lucru site-ul care il gasesti aici: http://www.wix.com/razvan_gavan/Autoleathe...D=5Fgn2S9Rf6k-a Cu renault nu avem nici o lucrare pe site. In general am avut cereri de schimbare de anume bucati care se distrug frecvent (aripioare - volane, etc) Dacia nu am facu niciodata. Skoda gasesti lucrari pe site iar Peugeot si Citroen nici atat. In general Mercedes, Bmw, Vw si Audi sunt cele mai frecvente lucrari. Luna asta avem 3 Bmw-uri in lucru si un Audi S6. Una dintre ele va aparea si la salon de pe 15. |
--------------------
Vw
Golf IV Sport Edition
2000
- B 82 TOE
|
|
razvan_gavan |
![]()
|
De sambata putem primi comenzi noi. Vom lucra inclusiv pe data de 22, dupa care activitatea se reia de pe 3 ianuarie.
Multumesc |
--------------------
Vw
Golf IV Sport Edition
2000
- B 82 TOE
|
|
Albert Einstein |
![]()
|
![]() Pasionat Group: Members Posts: 2.140 Joined: 22 May 06 From: Bucuresti ![]() |
Salutare, lucrati doar cu piele sau si cu material textil? Pe mine ma interesa o retapitare de scaune+bancheta dar cu material textil.
Multumesc anticipat pentru raspuns. |
--------------------
-
-
- "I fear the day when the technology overlaps with our humanity. The world will only have a generation of idiots" - Albert Einstein
|
|
razvan_gavan |
![]()
|
Lucram cu orice tip de material, mai putin piele ecologica sau vinilin.
|
--------------------
Vw
Golf IV Sport Edition
2000
- B 82 TOE
|
|
Claudiu35 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 205 Joined: 24 November 07 From: Constanța ![]() |
Fiindca tot ai nevoie de publicitate (ca altfel nu veneai cu anuntul pe un forum dacia) si fiindca nu ai mai tapitat in piele nicio dacia (si sunt destui curiosi sa vada cum ar arata o dacia imbrcata in piele), iti propun o afarere foarte tare: imi sacrific eu masina (o solenza, o las pe mana ta sa o imbraci in piele bej) eventual poti sa si personalizezi numele firmei tale pe lateralul scaunului. Tu faci lucrarea ca model (deci fara bani) si eu iti fac reclama pe toate site-urile de specialitate ca sa vada toata lumea cum arata o dacia solenza imbracata in piele. Si ca sa fiu modest nu te pun sa imbraci in piele decat scaunele si bancheta (fara usi, bord, schimbator de viteze, frana de mana, etc). Presupun ca e o nimica toata la valoarea voastra care imbracati numai Bentley si Rolls Royce. E nevoie sa pun si poza cu masina?
|
--------------------
Dacia
Solenza
2005
|
|
lucian_v |
![]()
|
![]() ![]() ![]() sorry de off da nu m-am putut abtine |
--------------------
---
---
---
- ---
|
|
ionut81 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.031 Joined: 18 February 09 From: Bucuresti ![]() |
![]() ![]() |
--------------------
Nu am
SSSjep
1900 toamna ................................................................................
|
|
speedman |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 3.499 Joined: 21 April 07 ![]() |
Salut, un pret pentru imbracarea fetelor de usi in piele neagra (eventual in combinatie cu bej) pt un megane sedan? Mersi.
|
--------------------
Smart
eq forfour
2019
|
|
razvan_gavan |
![]()
|
QUOTE(Claudiu35 @ 4 Dec 2009, 19:37) Fiindca tot ai nevoie de publicitate (ca altfel nu veneai cu anuntul pe un forum dacia) si fiindca nu ai mai tapitat in piele nicio dacia (si sunt destui curiosi sa vada cum ar arata o dacia imbrcata in piele), iti propun o afarere foarte tare: imi sacrific eu masina (o solenza, o las pe mana ta sa o imbraci in piele bej) eventual poti sa si personalizezi numele firmei tale pe lateralul scaunului. Tu faci lucrarea ca model (deci fara bani) si eu iti fac reclama pe toate site-urile de specialitate ca sa vada toata lumea cum arata o dacia solenza imbracata in piele. Si ca sa fiu modest nu te pun sa imbraci in piele decat scaunele si bancheta (fara usi, bord, schimbator de viteze, frana de mana, etc). Presupun ca e o nimica toata la valoarea voastra care imbracati numai Bentley si Rolls Royce. E nevoie sa pun si poza cu masina? Nu am nevoie de publicitate, multumesc de oferta. Anuntul este pus pe un forum Dacia pentru ca si aceasta este o masina ce poate fi tapitata. In general posesorii de Dacia evita investitii in asa ceva. Noi facem orice lucrare posibila, indiferent ca e Dacia sau Rolls. QUOTE(speedman @ 5 Dec 2009, 09:42) Salut, un pret pentru imbracarea fetelor de usi in piele neagra (eventual in combinatie cu bej) pt un megane sedan? Mersi. 50 euro / fata de usa. Timp de lucru 1 zi, maxim 2. |
--------------------
Vw
Golf IV Sport Edition
2000
- B 82 TOE
|
|
verde57 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 401 Joined: 30 March 08 From: 3 trancane ![]() |
QUOTE(razvan_gavan @ 9 Dec 2009, 18:38) Anuntul este pus pe un forum Dacia pentru ca si aceasta este o masina ce poate fi tapitata. In general posesorii de Dacia evita investitii in asa ceva. Noi facem orice lucrare posibila, indiferent ca e Dacia sau Rolls. 50 euro / fata de usa. Timp de lucru 1 zi, maxim 2. pai parca ziceai ca nu se merita, oricum vorbe in vant, ![]() |
--------------------
1300
dacia
1973 sa moara comunistii
|
|
razvan_gavan |
![]()
|
QUOTE(verde57 @ 9 Dec 2009, 17:55) pai parca ziceai ca nu se merita, oricum vorbe in vant, ![]() Pana se va intampla acest lucru, ar fi bine sa-ti pastrezi remarcile. Oamenii ca tine in general nu vor face niciodata ceva in sensul asta, pe forum e foarte usori sa scrii. Nu cred ca am refuzat pe cineva pana acum. Daca vii cu buretii facuti praf sau scaune strambe sau alte minuni de genul, fi sigur ca voi refuza. Cateva lucrari noi: seria 5, civic, volan nissan Attached thumbnail(s) DSC06338.JPG ( Size: 819.56k ) Number of downloads: 8085 DSC06339.JPG ( Size: 745.08k ) Number of downloads: 7768 DSC06340.JPG ( Size: 795.97k ) Number of downloads: 7506 DSC06341.JPG ( Size: 794.33k ) Number of downloads: 7444 DSC06342.JPG ( Size: 748.82k ) Number of downloads: 442 DSC06350.JPG ( Size: 776.49k ) Number of downloads: 434 DSC06351.JPG ( Size: 868.64k ) Number of downloads: 412 IMG_0252.JPG ( Size: 605.02k ) Number of downloads: 607 IMG_0253.JPG ( Size: 597.44k ) Number of downloads: 679 IMG_0254.JPG ( Size: 516.85k ) Number of downloads: 541 IMG_0255.JPG ( Size: 607.46k ) Number of downloads: 600 IMG_0256.JPG ( Size: 580.95k ) Number of downloads: 590 IMG_0335.JPG ( Size: 296.34k ) Number of downloads: 666 IMG_0336.JPG ( Size: 316.64k ) Number of downloads: 694 IMG_0337.JPG ( Size: 264.61k ) Number of downloads: 564 IMG_0338.JPG ( Size: 346.38k ) Number of downloads: 533 |
--------------------
Vw
Golf IV Sport Edition
2000
- B 82 TOE
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
|
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 22nd July 2025 - 02:17 |