unde pot gasi pedala de ambreiaj?
![]() ![]() ![]() |
unde pot gasi pedala de ambreiaj?
dnfd_member |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 27 September 13 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Solenza
2004
- IL 89 MAF
|
|||
fuzzzy |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.080 Joined: 21 February 09 From: BucureSHIT! ![]() |
Dezmembrari. Daca vrei nou, poti cumpara set pedalier, adica toate pedalele dar e cam scump...
|
--------------------
reno
clio hb
'02
- X-xXx-XxX "Roata, chiar de-ar fi pătrată, tot se-nvârte, câteodată." - N. Guță
Ca tratament general contra durerilor, recomand Xanax. Ramai cu durerea de p#!@ |
|
dannygambino |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 401 Joined: 28 January 10 From: Bucuresti ![]() |
stie cineva daca se gaseste doar piesa de plastic de la pedala de cumparat?
|
--------------------
dacia
solenza
2003 confort
|
|
fuzzzy |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.080 Joined: 21 February 09 From: BucureSHIT! ![]() |
Dezmembrari, daca e dispus careva sa dea doar piesa respectiva..
|
--------------------
reno
clio hb
'02
- X-xXx-XxX "Roata, chiar de-ar fi pătrată, tot se-nvârte, câteodată." - N. Guță
Ca tratament general contra durerilor, recomand Xanax. Ramai cu durerea de p#!@ |
|
dannygambino |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 401 Joined: 28 January 10 From: Bucuresti ![]() |
tare imi e ca nu e afacere... plasticul ala era mai mult obosit de timp decat de uzura fizica ( in 10 ani cam coace bine). ideea e ori nou ( si din cate observ trebuie pedalierul complet.... ori piesa facuta din metal cum am gasit pe marele net... 80-100 din plastic din dezmembrari sau 150 metalica....
|
--------------------
dacia
solenza
2003 confort
|
|
radu m |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.374 Joined: 1 April 10 From: Slatina ![]() |
QUOTE(dannygambino @ 10 Sep 2015, 10:45) tare imi e ca nu e afacere... plasticul ala era mai mult obosit de timp decat de uzura fizica ( in 10 ani cam coace bine). ideea e ori nou ( si din cate observ trebuie pedalierul complet.... ori piesa facuta din metal cum am gasit pe marele net... 80-100 din plastic din dezmembrari sau 150 metalica.... Nu iti trebuie pedalierul complet,doar pedala si se schimba foarte usor. |
--------------------
Dacia
1410 brek
1998
- OT-XX-XXX MASINA mea are un volan si 4 roti , a ta nu are la fel ?
|
|
dannygambino |
![]()
|
pai si are vreun magazin de vanzare pedala singura si noua?
|
--------------------
dacia
solenza
2003 confort
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 21:05 |