probleme frana, :-??
![]() ![]() ![]() |
probleme frana, :-??
gaboru4all |
![]()
|
||
Membru Group: Members Posts: 186 Joined: 10 December 08 From: Bucuresti/Sector2 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane 2.1
2008
- IF 11 RDU Cand imi fuge pamantul de sub picioare,ma ambitinonez si fug si eu mai tare!
|
|||
Lucian MC |
![]()
|
![]() Mandru Posesor De Dacie Sport Group: Members Posts: 628 Joined: 17 May 09 From: Iasi ![]() |
Incearca o aerisire:)
|
--------------------
Dacia
Un sport si un break
1989 1410 si 1995 1410
- IS-60-GVE
|
|
AB-05-PIW |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 48 Joined: 15 June 07 ![]() |
ce ai patit tu ii asemanator ca la mine, numai ca mie lichidul mi-l baga in servo si raman fara pic de presiune la pedala nu mai am deloc.Culmea anul trecut tot asa pe vreme deasta rece am patit la fel si am schimbat garniturile din poma de frana si problema s-a remediat si ce sa vezi ca astazi s-a intamplat acelasi lucru nu mai am frana si lichidul a disparut din vas. nu mi spart nimic nici o conducta...Maine o sa schimb iarasi garniturile din pompa si poate si din servo frana si vad ce rezolv...
Dute la un mecanic bun si vezi ce constata...in fine nush daca ti-am fost de folos cu ceva... |
--------------------
dacia
1310 Li
2000 berlina
- AB 05 PIW
|
|
Victor25 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 27 Joined: 12 July 09 From: Ploiesti ![]() |
aceeasi problema am si eu la masina mea...dak zici k nu pierzi lichid e din cauza la pompa de frana treb sa schimbi garniturile din ea. bafta!
|
--------------------
1310
Dacia
2000
- PH-08-ADA
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 19:32 |