Semne incepator !
![]() ![]() ![]() |
Semne incepator !
GrOzOy |
![]() ![]()
|
||
![]() Membru cu Dacie ! Group: Members Posts: 839 Joined: 8 September 09 From: Ramnicu Sarat,Buzau ! ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
SuperNova
2002 , fara piele :D
- BZ 52 MTG Cazan Romanesc !
Pasionat de fiarele vechi care merg mai spectaculos ca plasticele de ultima generatie ! |
|||
robert1991 |
![]()
|
robert1991 Group: Members Posts: 922 Joined: 13 October 09 From: pitesti ![]() |
si eu sunt la fel! incepator de vreo 4 luni cam asa si am geam ionizat p spate!mi-am luat semne autocolante dar se pun tot pe interior!si nu se vede nimic!l-am lipit pe afara da e pe invers!nu se vede semnul mirarii ala!:)
|
--------------------
Renault
Megane IV
2018 Business
- B -- ---
|
|
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
|
--------------------
Tedei
-
-
|
|
GrOzOy |
![]()
|
![]() Membru cu Dacie ! Group: Members Posts: 839 Joined: 8 September 09 From: Ramnicu Sarat,Buzau ! ![]() |
Geamurile fumurii nu ma deranjeaza deloc ! Sunt curios ce o sa zica nenea garcea de semnul ala care nu se vede ca doar geamurile sunt omologate .
|
--------------------
Dacia
SuperNova
Pasionat de fiarele vechi care merg mai spectaculos ca plasticele de ultima generatie ! |
|
ag02cws |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.443 Joined: 2 December 06 From: Bucuresti / Pitesti ![]() |
Pai e simplu: pe garcea nu il intereseaza de ce nu se vede semnul tau prin geamurile omologate => amenda.
|
--------------------
Dacia 1310 L 1994 /
Dacia Sandero 1.4 MPI 2008 / Kia Cee'd
2008
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Pe vremuri, adica inainte de '89, multi isi puneau semnul de incepator chiar daca nu mai erau incepatori. Erai vazut cu lamaia-n geam, erai ocrotit. Cu timpul, masinile "s-au indesit" simtitor. Semnul de incepator a devenit o corvoada. Se suie pe tine, nu-ti acorda prioritate, ba se si dau la tine, etc. Recunosc ca atunci cand mi-am luat permisul imi pusesem semnele-n geam si le purtam cu mandrie, asa de bucuros eram ca-s si io sofer. Daca-mi luai semnul din geam saream la bataie.
![]() ![]() ![]() LE. Acum am vazut. Numai la DSN se pun semne de incepator in geam? This post has been edited by Victoras2001: 13 Dec 2009, 16:07 |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
GrOzOy |
![]()
|
Tare
![]() ![]() |
--------------------
Dacia
SuperNova
|
Relu_GTT |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.502 Joined: 11 May 08 From: BRASOV ![]() |
eu numai 3 luni le-am tinut pe geam, parca nici nu am fost incepator
![]() daca ai geam fumuriu/ionizat il lipeste pe exterior ca asa degeaba il ai tu pe interior daca nu se vede e ca si cum nu l-ai avea |
--------------------
Dacia
SuperNova
2002 Confort
- BV 27 GTT BMW e46 FL 2.0i
|
|
fuzzzy |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.080 Joined: 21 February 09 From: BucureSHIT! ![]() |
@Victoras: nu numai la dsn se pun semnele de incepator, iar despre comportamentul din trafic, sunt destui care inca mai respecta semnul...
@Grozoy: personal iti recomand sa deionizezi luneta, ca sa vezi mai bine si sa te obisnuiesti sa te uiti in spate. Practic poti sa iti faci si tu un fel de autocolant cu semnul de incepator... si sincer imi e destul de greu sa cred ca nu ai gasit semne de incepator prin comert... am vazut unele cat luneta de mari.... |
--------------------
reno
clio hb
'02
- X-xXx-XxX "Roata, chiar de-ar fi pătrată, tot se-nvârte, câteodată." - N. Guță
Ca tratament general contra durerilor, recomand Xanax. Ramai cu durerea de p#!@ |
|
Relu_GTT |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.502 Joined: 11 May 08 From: BRASOV ![]() |
nu ai voie sa ai semne de alta dimensiune decat cea stabilita, cei care au dinalea mari pot fi amendati si bine le-ar face
This post has been edited by Relu_GT: 13 Dec 2009, 16:36 |
--------------------
Dacia
SuperNova
2002 Confort
- BV 27 GTT BMW e46 FL 2.0i
|
|
and_rei |
![]()
|
![]() Membru multumit de fosta lui SupeRNova Group: Members Posts: 3.015 Joined: 20 November 08 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Victoras2001 @ 13 Dec 2009, 15:58) Pe vremuri, adica inainte de '89, multi isi puneau semnul de incepator chiar daca nu mai erau incepatori. Erai vazut cu lamaia-n geam, erai ocrotit. Cu timpul, masinile "s-au indesit" simtitor. Semnul de incepator a devenit o corvoada. Se suie pe tine, nu-ti acorda prioritate, ba se si dau la tine, etc. Recunosc ca atunci cand mi-am luat permisul imi pusesem semnele-n geam si le purtam cu mandrie, asa de bucuros eram ca-s si io sofer. Daca-mi luai semnul din geam saream la bataie. ![]() ![]() ![]() LE. Acum am vazut. Numai la DSN se pun semne de incepator in geam? eu le-am purtat 2 saptamani la inceput si pe urma le-am dat jos ![]() |
--------------------
Renault Megane 2.1
Silver
2005 "Concentrati in metropole, condusi de GPS, vom renunta la creier ca se pare ca gandim prea des."
|
|
Onyx |
![]()
|
![]() :) Group: Members Posts: 1.511 Joined: 29 June 08 ![]() |
pe mine ma oprit in primele 6luni si nu aveam semne...ba chiar mi-a zis ca sunt incepator dar de semne nu a pomenit... s-a legat de stilul meu (zgomotos) de a pleca de pe loc
![]() ps. acu am aproape 2ani ![]() |
--------------------
Opel
Astra Bertone
2001
- Bucuresti EX Supernova Rapsodie
EX NOVA GTi |
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Daca nu se pun numai pe DSN, de ce a deschis topic aici?
Nu-mi aratati ce scrie-n lege vis-a-vis de unde se pune lamaia si de geamurile "fumurii"? ![]() Vezi si scandalu' de aici: http://www.daciaclub.ro/Semnele-de-incepator-t59891.html This post has been edited by Victoras2001: 13 Dec 2009, 17:01 |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
Cosmin.nova |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 688 Joined: 20 April 09 From: Bucuresti ![]() |
ce probleme existentiale
![]() ![]() asta se intampla numai in bucuresti, unde soferii cu "mana stanga la ora 12" isi fac veacul ![]() |
--------------------
Logan 1.6MPi 05'
/
Papuc 1.9D dropside 05'
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
Nu mai esti la curent. Soferii bucuresteni il mangaie cu mana stanga pe Eugeniu. Astfel, sederile cu orele in acelasi loc devin mai placute. mana dreapta e rezervata pentru rascolirea mucilor din nas cu scobitoarea.
![]() |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
GrOzOy |
![]()
|
@ Cosmin Nova : ce probleme existentiale smile.gif) "daca ma prinde garcea si nu se vede semnul de nab" . Mda ce pot sa zic , ms de sfat . Mai bine inchideti topicul ca nu e in stare nimeni sa raspunda normal si corect ,fara mistouri si alte cocalarisme de genu . N-ai cu cine , sincer
![]() @ Victoras2001 :" Daca nu se pun numai pe DSN, de ce a deschis topic aici?" Pentru ca am SuperNova si am zis ca aici ar fi cat de cat aproape de nelamurirea mea ![]() This post has been edited by GrOzOy: 13 Dec 2009, 17:38 |
--------------------
Dacia
SuperNova
|
pician90 |
![]()
|
![]() fost Membru posesor de JumpJet. Group: Members Posts: 667 Joined: 24 May 09 From: Din centrul Ardealului ![]() |
hi hi eu miercuri le dau jos ..exact un an de cand am permis.. sincer e bine sa porti acel semn.. parca ai mai mult loc in trafic.( toti se feresc de tine:)) )
This post has been edited by pician90: 13 Dec 2009, 18:42 |
--------------------
ex : dacia
super nova
2002 am avut o revelatie...sa nu ai incredere in femei si in franele de dacie ........
|
|
and_rei |
![]()
|
![]() Membru multumit de fosta lui SupeRNova Group: Members Posts: 3.015 Joined: 20 November 08 From: Bucuresti ![]() |
grOzOy sunt "mamaligi" din autocolant care se pot lipi pe luneta pe afara.sunt foarte rezistente.cunosc eu un X5 care are asa ceva
![]() |
--------------------
Renault Megane 2.1
Silver
2005 "Concentrati in metropole, condusi de GPS, vom renunta la creier ca se pare ca gandim prea des."
|
|
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
Catre initiatorul topicului. Sfatul meu este sa iti cumperi semne de incepator ce se lipesc pe EXTERIOR. Se gasesc mai greu dar daca vrei sa arati o urma de respect catre ceilalti din trafic, te chinui si gasesti. Daca chiar nu gasesti, scoti frumos la imprimanta color semnul, si il pui eventual intr-o tipla de plastic transparenta. O lipesti frumos cu scoci si gata. Daca zice politia ceva, spui domne'... nu am gasit si am zis ca decat deloc, mai bine asa.
Daca chiar iti doresti, se gasesc solutii. |
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
GrOzOy |
![]()
|
La asa m-am gandit si eu Mascat . Nu vreau sa umblu asa dar nici cu el pe dinaintru sa nu se vada ( la o treaba e mai mult degeaba ) . Am vazut la mai multi mamaligi care se lipesc dar am umblat la toate magazinele de piese , am fost si 3 librarii si au spus ca nu mai au
![]() |
--------------------
Dacia
SuperNova
|
Victoras2001 |
![]()
|
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
Daca a deschis topic in speranta ca il va ajuta cineva cu un sfat pentru marea problema, anume nu gaseste semne de incepator, inseamna ca vrea sa isi puna
![]() Pana la urma ideea cu mamaligele este ca atunci cand tu gresesti ceva, sau te misti ca mormolocu', sa nu te injure ceilalti, si sa zica... HA, uite incepatoru, jap semnal si depasire ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
Imi mentin parerea. Daca-si pune mamaliga-n geam, e mort. Hai sa fim seriosi. Atata ne trebuie-n trafic, sa vedem un incepator. Ne suim pe el, ii taiem calea, ba ne mai si uitam urat la el, poate-l convingem c-a gresit.
![]() Daca mai insista, io-i dau o reteta de mamaliga. |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
bygy007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.177 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
QUOTE(Victoras2001 @ 13 Dec 2009, 15:58) Oricum, nu-i trebuie lamaie-n geam cuiva ca sa ma prind cat de bine sau de prost conduce. Ce dracu? Asta e una din distractiile mele vavorite la volan. Sa fac pariu ca soferul din fata e femeie. ![]() ![]() bai frate esti genial cu remarca asta , chiar este si pentru mine este o curiozitate lucrul expus de tine ![]() pentru GrOzOy ii sugerez , cum a facut si un coleg de al meu , si anume a lipit semnul pe exteriorul lunetei cu silicon , sau daca masina este condusa si de altcineva , se gaseste un fel de arici adeziv ,se pune unul pe semn, si unul pe geam This post has been edited by bygy007: 14 Dec 2009, 01:21 |
--------------------
RENAULT
CAPTUR E-Tech full hybrid 145
2024
- B 07 BGY din subteranele Bucurestiului
|
|
Maskatu |
![]()
|
Ai dreptate victor... in ziua de azi prin orasele mari o sa auda remarci de genul...
Ti-ai dreacu' de incepatori cu cine v-a dat permisu' ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
maidanezu |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 60 Joined: 9 June 06 ![]() |
nu va duce capu la idei deloc .ai zis ca ai lipit un semn dala invers si nu se mai vede '' ! '' ok pai iei frumos un marker permanet care nu se sterge la ploaie si desenezi tu pe bulina galbena unu
![]() 14 Dec 2009, 00:09: QUOTE Oricum, nu-i trebuie lamaie-n geam cuiva ca sa ma prind cat de bine sau de prost conduce. Ce dracu? Asta e una din distractiile mele vavorite la volan. Sa fac pariu ca soferul din fata e femeie. radmasa.gif tongue.gif si care credeam ca ios singuru nebun de face asa cu amici in masina ![]() This post has been edited by maidanezu: 13 Dec 2009, 23:09 |
--------------------
xxx
xxx
xxx
- zzzzzzz
|
|
andrew14_maverick |
![]()
|
![]() Membru resemnat cu DSN... Group: Members Posts: 255 Joined: 14 November 07 From: Bucuresti ![]() |
Eu am condus doar in jud Valcea cand eram incepator. Cand aveam semnul de incepator, toti ma claxonau cand mai greseam. L-am dat jos dupa vreo maxim 6 luni si s-a produs minunea, nu mai zicea nimeni nimic. Nici cand imi murea motorul la semafor. Evident eram mereu in pericol de a lua amenda. Insa mi-am asumat riscul. Asta nu inseamna ca sfatuiesc pe cineva sa faca asta.
|
--------------------
Dacia
SuperNova
2001 Clima Rosie
- VL 09 DDD Ignorance is bliss.
|
|
bygy007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.177 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
eu l-am tinut doar 3 luni (ca atit mai aveam din an cind mi-am luat masina)
![]() This post has been edited by bygy007: 14 Dec 2009, 01:23 |
--------------------
RENAULT
CAPTUR E-Tech full hybrid 145
2024
- B 07 BGY din subteranele Bucurestiului
|
|
and_rei |
![]()
|
|
--------------------
Renault Megane 2.1
Silver
|
|
G I M |
![]()
|
![]() Membru cu indemanare Group: Members Posts: 2.191 Joined: 26 April 08 From: Brasov ![]() |
Si eu am pe luneta folie si mi-am pus semnul pe interior. Nu se vedea mai deloc dar nici nu m-am sinchisit sa fac ceva sa se vada mai bine. Eu le-am tinut doar o luna si apoi le-am dat jos, ma enervau colegii de trafic, te vedeau cu mamaliga hai sa-i tai fata, hai sa-l claxonez ca e incepator. Nu m-a oprit nimeni niciodata, oricum a trecut anul.
|
--------------------
Una
d'aia
cu 5 roti Fii atent la volan! Cineva drag te asteapta acasa!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th May 2025 - 12:29 |