DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

2 Pages < 1 2 
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Imbunatatiri capota., Sfaturi..?

b 51 zym
post 17 Dec 2009, 19:56
Post #31

Membru incepator

Group: Members

la mn au intrat in masina si nu au loat decat statia .. nu s-au atins de casetofon avea fata pusa p el ... nici de subwoofer nu sau atins

--------------------
dacia 1300 1973 - B 13 YSC
Membru Dacia Performance Club :)
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
CodeXS
post 17 Dec 2009, 23:22
Post #32

Membru

From: Timisoara

Masina mea e deschisa, in fiecare seara o las deschisa pentru a evita neplacerile cauzate de distrugerea elementelor de caroserie sau a pieselor care nu sufera mani badarane. Pe acest fond am pierdut odata bateria, iar a doua oara busonul de la rezervor (cred ca nu au reusit sa scoata benzina asa incat l-au luat-aruncat etc).

In bord am lasat chei fixe de 13 si 10-11 si manusi de lucru fine astfel incat sustragerea bateriei s-a facut elegant totul ramanand intact (capota, borne, fire, piulite,saibe, totul a fost pus la loc cu precizie).

Ce am evitat de atunci a fost sa parchez masina in acelasi loc, adica parchez aleator la distante diferite (mari) de ultima parcare si nu mai imi repar-imbunatatesc masina unde obisnuiam sa o fac.

Se face un an de la ultimul eveniment asa ca pot sa sper ca strategia da roade.

This post has been edited by CodeXS: 17 Dec 2009, 23:23

--------------------
DACIA 1300 1973
+
Daacia97
post 17 Jun 2015, 20:54
Post #33

Membru incepator

QUOTE(radu_ @ 14 Dec 2009, 11:02)
nu iti trebuie neaparat alarma, poti sa faci tu una:
cumperi un intrerupator de usa pentru luminile din inauntru, il adaptezi intr-un loc la capta,(si sa fie cat de cat ascuns sa nu il vada hotii)ca sa il actioneze cand deschizi capota. Tragi un fir de de plus de la baterie pana inauntru la un intrerupator sa alimentezi circuitul numa cand vrei, si apoi tragi firul la intrerupatorul de la capota si apoi la claxon

Si atunci: ai parcat masina apesi pe buton sa "armezi" instalatia, si cand hotu deschide capota incepe si claxoneaza

la portbagaj la fel, plus ca ai loc special facut pentru intrerupator la balama pe stanga masinii
*

Ai idee unde as putea sa-l montez ? (referitor la buton)

--------------------
dacia dacia 1998
+
vladut88
post 17 Jun 2015, 21:10
Post #34

Membru autentic

From: Beius judetul bihor

Oriunde sub bord , dar eu as face altfel adica tot acelasi principiu , dar sa fie alimentat releu de semnalizare si mi ar trebuii inca 2 relee , unu care sa comande farurile si un u claxonu , mai trebe si 2 diode si farurile si claxonu "ar dansa" dupa cum canta avariile , si ar fi o alarma low cost fara senzor de perimetru , nu e greu de facut

--------------------
dacia ARO SOLENZA scala 10,4 diesel 1,9 DRA 2004 1994 - bh 10 twa
I hate BMW
+
Daacia97
post 17 Jun 2015, 21:28
Post #35

Membru incepator

QUOTE(vladut88 @ 17 Jun 2015, 21:10)
Oriunde sub bord , dar eu as face altfel adica tot acelasi principiu , dar sa fie alimentat releu de semnalizare si mi ar trebuii inca 2 relee , unu care sa comande farurile si un u claxonu , mai trebe si 2 diode si farurile si claxonu "ar dansa" dupa cum canta avariile , si ar fi o alarma low cost fara senzor de perimetru , nu e greu de facut
*

M-am exprimat gresit... (intrerupator)

--------------------
dacia dacia 1998
+
vladut88
post 18 Jun 2015, 13:26
Post #36

Membru autentic

From: Beius judetul bihor

EU las monta undeva intre grila din fata si balamaua de la capota , acolo nu il vede nimeni in asa fel cand e inchisa capota balamaua sa apese pe intrerupator

--------------------
dacia ARO SOLENZA scala 10,4 diesel 1,9 DRA 2004 1994 - bh 10 twa
I hate BMW
+
Daacia97
post 18 Jun 2015, 21:20
Post #37

Membru incepator

Pot sa montez - de la sirena pe intrerupatorul de la portbagaj ? (acesta il activez doar noaptea printr-un buton ascuns) unsure.gif

--------------------
dacia dacia 1998
+
2 Pages < 1 2
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

ETask
Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 12th May 2025 - 02:17
Forum Renault