DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

2 Pages < 1 2 
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> cheie pentru roti

Marty
post 18 Aug 2003, 09:36
Post #31

Membru cu privire de ansamblu

Group: Members
From: Corbu

Am mai dat si 50K unui taximetrist (ma rog, 2l benzina) ca sa-mi schimbe roata bubuita cu cea de rezerva. Asta ieri noaptea sad.gif Oricum ideea e ca totusi cheia cu care vine masina e OK, nu e chiar asa varza si iti faci treaba cu ea...

Ia te uita unde zacea ascuns patronul excentric...... da' ce-ai , ma nene, nu poti sa-ti schimbi singur roata ????? :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

--------------------
Gillette De unica folosinta 2011 - B 999 NAM
Mindru absolvent de grup scolar.
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
mariancd
post 18 Aug 2003, 09:41
Post #32

Membru autentic

draga "i96nds" faza cu sensul nu tine, sunt prea vechi pe pamant si printre "fiare" ca sa incurc sensul de filetare ...

--------------------
Renault Megane 2007 Sedan Lux Privilege - 1.5 dci 85 CP - PH 02 MCD
+
i96nds
post 18 Aug 2003, 09:44
Post #33

Stefan

Group: Moderatori
From: Bucuresti

draga \"i96nds\" faza cu sensul nu tine, sunt prea vechi pe pamant si printre \"fiare\" ca sa incurc sensul de filetare ...

OK, no offence ! Sorry !

Numai ca am mai patzit si eu pe la 2 noaptea sa fac ceva total anapoda. E vorba de lucruri pe care le mai facusem de zeci de ori. Insa adormit fiind, gandindu-ma la altele, nu mi-am mai pus problema ce fac eu pe acolo. Si de aici problemele.

Eu ma stiu pe mine, ma gandesc ca si altii au voie sa fie tot asa - cu capul in nori uneori.

--------------------
Dacia SLZ Scala 1.4/2003 - B-77-XXX
Stefan
+
i96nds
post 22 Aug 2003, 10:43
Post #34

Stefan

Uite asa ma laudam si cu permisul, ca in 6 ani nu am luat nici o amenda... Nici nu am zis bine aici pe forum ca am si luat o amenda.  

Sper sa nu se repete faza si cu cauciucurile. Stii tu, lauda de sine nu miroase a bine !  :wink:  
smile.gif

Uite ca nici nu ziceam bine si era sa o patzesc si eu. M-am intors acasa cu masina pe la ora 19.00. Asta acum vreo 2 zile. Inca mai era lumina afara. Incui usile si ... ma uit intamplator la roata stg. fata. Observ un cauciuc mic, asezat peste cauciucul masinii. Cand ma aplec... Ce credeti ca era...

CELEBRA BUCATA DE TOC DE LA PANTOFUL UNEI FEMEI.... Flec, cum li se mai zice, nu? Statea frumos prinsa in [/size] CUIE [size=12] pe cauciucul meu.... Sa mor, nu alta. L-am scos usor. Unul din cuie a ramas infipt in cauciuc si am reusit sa il scot mai greu.

Insa e bine ca nu am observat sa se desumfle roata. Sper sa nu aiba por.

Au as scoate in afara legii metoda asta de a bate flecurile de la pantofi in cuie. Mari idioti sunt si mesterii astia, nu se pricep la nimic...

--------------------
Stefan
+
Marty
post 22 Aug 2003, 12:16
Post #35

Membru cu privire de ansamblu

From: Corbu

i96nds, data viitoare cind vezi un cui, holsurub sau mai stiu eu ce alta chestie infipta in roata, las-o acolo! daca o scoti, risti sa faci belele mai mari.

--------------------
Gillette De unica folosinta 2011 - B 999 NAM
Mindru absolvent de grup scolar.
+
Watchful snake
post 22 Aug 2003, 12:27
Post #36

Membru

From: București

Corect. Problemele de acest fel (cuie, șuruburi, etc.) se rezolvă DOAR la vulcanizare. Că a trecut vremea cînd ne puneam singuri petice calde pe anvelope pe marginea drumului hi! hi!...

--------------------
Dacia Solenza Clima 2003
Nu conduceți mai repede decît poate zbura îngerul vostru păzitor!!!...
+
Bobo
post 22 Aug 2003, 13:52
Post #37

Membru autentic

Uite asa ma laudam si cu permisul, ca in 6 ani nu am luat nici o amenda... Nici nu am zis bine aici pe forum ca am si luat o amenda.  

Sper sa nu se repete faza si cu cauciucurile. Stii tu, lauda de sine nu miroase a bine !  :wink:  
smile.gif

Uite ca nici nu ziceam bine si era sa o patzesc si eu. M-am intors acasa cu masina pe la ora 19.00. Asta acum vreo 2 zile. Inca mai era lumina afara. Incui usile si ... ma uit intamplator la roata stg. fata. Observ un cauciuc mic, asezat peste cauciucul masinii. Cand ma aplec... Ce credeti ca era...

CELEBRA BUCATA DE TOC DE LA PANTOFUL UNEI FEMEI.... Flec, cum li se mai zice, nu? Statea frumos prinsa in [/size] CUIE [size=12] pe cauciucul meu.... Sa mor, nu alta. L-am scos usor. Unul din cuie a ramas infipt in cauciuc si am reusit sa il scot mai greu.

Insa e bine ca nu am observat sa se desumfle roata. Sper sa nu aiba por.

Au as scoate in afara legii metoda asta de a bate flecurile de la pantofi in cuie. Mari idioti sunt si mesterii astia, nu se pricep la nimic...

si ti-ai gasit cenusareasa? :wink:
hai caut-o acum, n-o lasa sa astepte ca poate are treaba... laugh.gif laugh.gif laugh.gif

--------------------
+
i96nds
post 22 Aug 2003, 14:25
Post #38

Stefan

stefan, data viitoare cind vezi un cui, holsurub sau mai stiu eu ce alta chestie infipta in roata, las-o acolo! daca o scoti, risti sa faci belele mai mari.

M-am gandit si eu initial la asta. M-am gandit si eu ca un cui de la tocul pantofului nu are cum sa fie prea lung. Asa ca am riscat sa il scot. Eu oricum nu puteam sa merg cu masina asa. Trebuia sa iau masuri. Deci pana la urma e bine, nu a ajuns sa strapunga cauciucul. Noroc ca sunt noi si "carnoase" !

--------------------
Stefan
+
haky
post 25 Aug 2003, 12:23
Post #39

Membru autentic

From: Oradea

...pentru doritori am un set(12 buc, 3buc*4 ca antifurtul trebe pastrat) de prezoane scurte(jenti de tabla)
pentru jenti alu sunt mai lungi cu 15mm, dar d`alea n`am disponibil
smile.gif

Nu am inteles cum vine treaba, eu daca am "scala" cu jenti de aluminiu, si roate de rezerva de tabla, nu pot monta roata de rezerva pentru ca nu am si patru prezoane mai scurte??????????

--------------------
Fost: Dacia Solenza Scala, 2003; Actual: Opel ASTRA CLASIC II ; Mio C250, miomap v3.3 cu skin Riks v1.0
O zi buna tuturor. Ceau
+
Wolfmark
post 25 Aug 2003, 12:28
Post #40

Membru autentic

Nu, don't worry. Am facut pana de doua ori ... si de fiecare data am folosit roata de rezerva fara probleme...

--------------------
DACIA Solenza Scala 2003
+
2 Pages < 1 2
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 8th June 2025 - 22:58
Forum Renault