Profesionistii cu anvelope de vara pe timp de iarn
![]() ![]() ![]() ![]() |
Profesionistii cu anvelope de vara pe timp de iarn
daniel4ro |
![]()
|
||
![]() forumist anti Group: Members Posts: 1.168 Joined: 16 September 07 From: B U Z Ă U city ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane 2.1
- Numar DREPTUNGHIULAR
2004 SEDANiel4ro Privilege, 1.5 DCI , 82 CP
|
|||
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
In celelalte sectoare a fost parca mai bine, de exemplu zona Cotroceni era OK
![]() |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
Fratzica |
![]()
|
![]() Zen Group: Moderatori Posts: 2.925 Joined: 6 April 04 ![]() |
din cauza dobitocilor cu masini nepregatite si a idiotilor de la primarie a stat fata mea peste 4 ore in maxi-taxi in frig. N-ai bani de anvelope de iarna? Asta e, du-te nene cu autobuzul sau cu metroul ca nu-ti cade rangul, si din banii de benzina cheltuiti aiurea iti iei in cel mai rau caz un set de anvelope de iarna de la SH.
Au luptat degeaba stramosii nostri impotriva imperiilor, mai bine le dadeau naiba tara pe tava, sa ne mai invete si pe noi una alta, poate acum nu mai erau atatia cretini printre noi. |
--------------------
Kia
Sportage
T-GDI 2021 "The happier we are, the less we see." - some japanese guy
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.380 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
QUOTE(vladrehau @ 15 Dec 2009, 20:40) eu nu stiu de ce au interzis astia anvelopele cu cuie....niste dobitoci...am avut din astea afara si vreau sa zic ca intram in intersectie cu 90 km/h si nu imi fugea spatele pe gheata... Ma lasi.... cred ca te uitai la turometru ![]() |
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
merita anvelopele de iarna cu ''cuie''.
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Nu mai sariti atata cu anvelopele de iarna. E plin de soferi prosti si nesimtiti. Exact pe unde a dat unu' in gol 10 minute, eu care eram in spatele lui, am trecut fluierand si nu mi-am luat cauciucuri de iarna inca.
Apoi desi ei n-au unde sa se miste, se baga si te blocheaza si pe tine, tu avand calea libera in directia in care vrei sa mergi. Ma uit cu stupefactie cu cata nesimtire blocheaza intersectiile. Astia nu ar trebui amendati ci batuti cu parul pana lesina. E clara utilitatea anvelopelor de iarna, dar nu numai ele poarta vina traficului infernal. Cat de multe s-ar rezolva cu putin bun simt din partea noastra... |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
Fratzica |
![]()
|
ai dreptate Victoras dar, in momentul in care ai o panta de urcat poti fi mama soferului si sa ai cel mai ASR dintre ASR-uri si tot nu poti urca panta. Aici se vede mai ales utilitatea anvelopelor de iarna.
|
--------------------
Kia
Sportage
|
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
cel mai bun e metrou.
la intersectia de la morarilor era un blocaj ca-n filme. |
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
rtBK |
![]()
|
![]() Unique like everyone else Group: Members Posts: 3.955 Joined: 19 January 08 From: Bucuresti ![]() |
inainte sa urlati de ce turezi ca sandilaul mentionez ca am facut intentionat... si franarile in blana la fel.
ma rog, e un test nestintific care demonstreaza ca n-a fost o zapada extraordinar de mare ca sa puna in dificultate vreo masina, cel putin teoretic. |
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
Fratzica |
![]()
|
ce se intampla daca era azi greva aia la metrou?
![]() |
--------------------
Kia
Sportage
|
|
romanvs |
![]()
|
![]() membru autentic Group: Members Posts: 1.248 Joined: 14 January 08 From: CRAIOVA ![]() |
Ce bine ar fi daca ar sti si "profesionistii" chestiile asta si le-ar pune in practica.
http://www.automarket.ro/stiri/analiza-de-...arna-26286.html |
--------------------
Hyundai
Elantra
2021 D A C I A S O L E N Z A
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Cand ai o rampa de urcat, nu te duci daca stii ca nu te tin cauciucurile. Si oricum, aia ar trebui curatata. Sa-i fi vazut sub Podul Grant ce rampe urcau unii.
![]() ![]() Stateau sa suie podul, pe bretea. Io veneam de sub el si voiam sa fac stanga, intersectandu-i. Aveam liber in directia aia. Poti sa-ti inchipui ca, desi stateau pe loc de 10-15 minute, nu i-a dus capul sa ma lase sa trec printre ei? A trebuit sa ma dau jos sa le explic ce vreau sa fac, ca altfel acolo muream si io si ei. Evident ca e alta viata cu gume de iarna, dar si mai boiereste am fi dus-o daca eram mai simtiti. |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
rtBK |
![]()
|
![]() Unique like everyone else Group: Members Posts: 3.955 Joined: 19 January 08 From: Bucuresti ![]() |
un exemplu cu anvelope de vara... bmw seria 3
http://videonews.ro/action/viewvideo/32387...resti---Drajna/ This post has been edited by rtBK: 15 Dec 2009, 21:55 |
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
Vallybz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.475 Joined: 26 October 08 From: Buzau/Bucuresti ![]() |
ce poti sa zici....ambitios....a venit criza si nu a mai avut bani de anvelope de iarna...sa nu zic ca si eu azi era sa trosnesc masina lu sefu tot din cauza anvelopelor de vara, cand am intrat cu ea in curtedupa ce am mers cel mai regulamentar din viata mea, mi-a plecat spatele de m-am ingalbenit....noroc ca imi intrasem in mana de am readus-o pe drumul cel bun, ca doar ce ma jucasem cu vreo ora inainte cu a mea pe zapada din parcarea firmei
|
--------------------
Renault
Megane 1 Facelift, 1.6, 16v
- BZ 87 BVM
Coupe 1999 K4M-A7-00
|
|
rtBK |
![]()
|
ii faceai un cadou de craciun
![]() |
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
BeciAcustic |
![]()
|
![]() BlackLine Group: Members Posts: 1.574 Joined: 29 March 08 From: Constanta ![]() |
Pe cel cu C300 nu in inteleg....la asa masina sa nu aiba cauciucuri de iarna mi se pare ... penibil cel putin..... Recunosc, la dacia veche nu aveam cauciucuri de iarna dar debea acum am inteles cand, pe logan am cauciucuri de iarna si este prima iarna in care am loganul si sunt echipat corespunzator. Diferentele se vad.......
|
--------------------
DACIA
LOGAN
- CT - numere rosii
2009 - LAUREATE PH2 1.6 MPI 8V Statii CB si Xenoane HID la preturi mici si garanti reale
|
|
bygy007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.182 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
am mers si eu astazi (cauciucuri) cu cele cu care a venit masina din fabrica , nu ma asteptam sa mearga asa bine pe ce a fost astazi , la plecarea de pe loc demaram foarte usor , si ma uitam la unii ca le tura de mama focului si rideam de iei ca nu stiau ca pe zapada nu se pleaca brusc , demaram usor , cu turatia aproape de relanti , iar de depasit nu mai mult de 1500 ture , ii lasam in urma
![]() deci am constatat ca mai mult de 50% din soferi nu stiu sa mearga pe zapada gheata, asta am vazut astazi This post has been edited by bygy007: 15 Dec 2009, 23:27 |
--------------------
RENAULT
CAPTUR E-Tech full hybrid 145
- B 07 BGY
2024 din subteranele Bucurestiului
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.295 Joined: 24 June 07 ![]() |
Si aia, chiar cu cauciucuri de iarna, pot provoca accidente. Am mai zis si pe alt thread, cred ca ala al lu' argon ca nu neg utilitatea lor, dar ca degeaba ai cauciucuri de iarna daca esti bizon si n-ai habar cum sa circuli pe astfel de drumuri.
In alta ordine de idei, dupa ce ca avem asa "multi" kilometri de autostrada, am ajuns sa inchidem A2-ul pentru a intra utilajele. Intr-o iarna cica platim din buzunarele noastre, ca doar d-aia ne "suge" statu', 51 de milioane de euro pentru dezapezirea autostrazilor, si nici macar asta nu se face? Mie si 10 milioane de euro mi s-ar parea enorm, uite sa-mi dea mie 10 milioane si cumpar utilaje, angajez oameni, si cred ca-mi raman si de o vila. Astia-s nesimtiti pe fata. In orase ar trebui sa fie drumu' atat de bun sa-l poti parcurge pe bicicleta. Niste nesimtiti cei pe care-i alegem prin vot democratic, am ajuns de rasul curcilor si mi-e sila de tara asta. |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
adnatonic |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 185 Joined: 9 October 09 ![]() |
Asta e lectia de "snow driving"? Astazi am condus prima oara pe zapada! A fost totul in regula! Cum ar trebui sa fie stilul de condus in astfel de conditii meteorologice ca tot se face polemica pe subiectul asta!?!
|
--------------------
renault
clio
- GL 07 INIMIOARA
1999/ 1.4 RT "Cand crezi ca ai gasit toate raspunsurile, vine viata si schimba toate intrebarile." (Bob Marley)
|
|
rtBK |
![]()
|
pe langa echiparea de iarna, un stil de condus foarte linistit
|
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
Fratzica |
![]()
|
am iesit acum o ora pe afara sa ma joc cu kangoo-ul prin zapada, n-am vazut decat un singur plug, in rest liniste si pace si zapada ditamai pe strada. Maine o sa fie acelasi trafic ca cel de azi la cum se misca astia.
|
--------------------
Kia
Sportage
|
|
adnatonic |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 185 Joined: 9 October 09 ![]() |
|
--------------------
renault
clio
- GL 07 INIMIOARA
1999/ 1.4 RT "Cand crezi ca ai gasit toate raspunsurile, vine viata si schimba toate intrebarile." (Bob Marley)
|
|
UXE |
![]()
|
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
am un coleg care are permis de o luna, a picat de vreo 7 ori si pana la urma "l-a luat". Acu vreo 5-6 zile l-a prins fara ITP ..pentru ca i-a zis cineva ca numai noaptea iti trebuie ITP.
L-am intrebat daca stie iarna sa foloseasca frana de motor. Mi-a raspuns : "Ce-i aia?" ![]() This post has been edited by UXE: 16 Dec 2009, 06:58 |
--------------------
Renault
Symbol
- UXE
2006 1.4 8v Subaru Forester 2.5 XT - 230 CP
|
|
rtBK |
![]()
|
e bine
![]() ontopic: http://stirileprotv.ro/static/ro/shared/ap...autostart=false This post has been edited by rtBK: 16 Dec 2009, 08:37 |
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
spy_oh_joy1389 |
![]()
|
![]() Megane zen și un mare plimbăreț Group: Members Posts: 3.879 Joined: 28 August 08 From: Sibiu ![]() |
QUOTE(adnatonic @ 16 Dec 2009, 00:33) Asta e lectia de "snow driving"? Astazi am condus prima oara pe zapada! A fost totul in regula! Cum ar trebui sa fie stilul de condus in astfel de conditii meteorologice ca tot se face polemica pe subiectul asta!?! ar fi bine sa o tii intr-o treapta de viteza mai mica decat ai face vara ca sa incetineasca mai repede cand ridici piciorul de pe acceleratie. daca scapa de sub control si nu ai abs nu apesi nici frana nici acceleratie si incerci sa o indrepti din volan. daca ai abs poti sa pui frana ca nu iti lasa masina sa fuga lateral. ai grija pe suprafete alunecoase ca avand abs distanta de franare creste semnificativ. fara abs distanta e mai scurta, dar risti sa te duci de-a latul. tin minte cand ma jucam cu symbolul pe gheata si zapada la tara cand puneam frana vedeam cum o lua dosul inainte. This post has been edited by spy_oh_joy1389: 16 Dec 2009, 08:39 |
--------------------
Renault
2 x Megane 4 GT&Zen
||2017||2016 Hanlon's razor: "Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity."
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
M-a sunat pe mine un prieten care si-a luat permisul acum 6 ani, cu 100 € si m-a intrebat: "auzi frate, da unde-i frate frana asta de motor, ca io n-o gasesc?"
Jur pe viata mea. ![]() Bine, cu notiunea de ambreiaj patinat abia a facut cunostinta. Nu prea intelegea cum fac unii de merg foarte incet cu masina, iar el cangi. ![]() Va dati seama cine circula pe strada? |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
DannyY |
![]()
|
![]() Marele plictisit Group: Members Posts: 1.696 Joined: 5 May 09 ![]() |
Prietenii tai?
![]() |
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
- 0T04```
2004/2015/2019 Urasc discriminatorii prosti (adica pe toti)
Sunt mandru ca sunt considerat prost de catre un dobitoc |
|
spy_oh_joy1389 |
![]()
|
![]() Megane zen și un mare plimbăreț Group: Members Posts: 3.879 Joined: 28 August 08 From: Sibiu ![]() |
destepti ca astia blocheaza intersectiile si omoara oameni nevinovati.
politistii aia cand dau si ei permise oare nu s-or gandi macar la rudele lor? |
--------------------
Renault
2 x Megane 4 GT&Zen
||2017||2016 Hanlon's razor: "Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity."
|
|
aleksanders |
![]()
|
![]() . Group: Members Posts: 2.976 Joined: 6 November 07 From: ... ![]() |
QUOTE(spy_oh_joy1389 @ 16 Dec 2009, 08:38) ar fi bine sa o tii intr-o treapta de viteza mai mica decat ai face vara ca sa incetineasca mai repede cand ridici piciorul de pe acceleratie. daca scapa de sub control si nu ai abs nu apesi nici frana nici acceleratie si incerci sa o indrepti din volan. daca ai abs poti sa pui frana ca nu iti lasa masina sa fuga lateral. ai grija pe suprafete alunecoase ca avand abs distanta de franare creste semnificativ. fara abs distanta e mai scurta, dar risti sa te duci de-a latul. tin minte cand ma jucam cu symbolul pe gheata si zapada la tara cand puneam frana vedeam cum o lua dosul inainte. cat de sigur esti pe afirmatia ta? - cred ca ai confundat cu esp - This post has been edited by aleksanders: 16 Dec 2009, 08:54 |
--------------------
.
.
- .
. ....
|
|
spy_oh_joy1389 |
![]()
|
n-am confundat. prin faptul ca ti le franeaza in mod egal, nu o ia in alta parte, asta desigur daca nu combini cu un tras de volan. esp-ul te ajuta mai in toate situatiile, astalalt in linie dreapta si daca ai grija cu volanul poti sa si eviti. fara abs, rotile blocate => masina poate aluneca lateral.
|
--------------------
Renault
2 x Megane 4 GT&Zen
|
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 28th July 2025 - 03:29 |