Filtru de aer performant, se gaseste vreun model pt 1310?
![]() ![]() ![]() |
Filtru de aer performant, se gaseste vreun model pt 1310?
SiloS |
![]()
|
||
![]() Gangester Group: Members Posts: 4.293 Joined: 23 February 04 From: Buzau ![]() |
|
||
--------------------
1988
BMW
E30 325i 2003 BMW Z4
1996 Mazda MX5 NA 1988 Nissan Patrol Y60 1989 Suzuki Samurai 1975 Dacia 1300 2000 VW LT25 1999 FIAT ARCA AMERICA 403 |
|||
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
![]() da se simte.facem un pariu? ![]() a mea are mare si vara no pb.la 1300 toti zic ca vara se cam incalzeste motorasu la mers indelungat cu viteza mare:) |
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
EUROPE_ |
![]()
|
![]() membru reactiv Group: Members Posts: 1.557 Joined: 2 March 06 From: Craiova ![]() |
QUOTE(OldMan @ 27 Apr 2006, 16:57) Multumesc mult, pai acolo cred ca vrem cu totii, sau aproape cu totii sa simtim efectul, sa te lauzi ca ai bagat la bani in ea..., acum daca reusesti sa faci motorul sa mearga putin mai bine, norocul tau! ![]() |
--------------------
Renault
Fluence
2010 1.6 16v Evo Life Fieratanii dulci amare, va iubesc pe toate tare, fiare strambe drepte reci, sunteti viata mea pe veci!
|
|
sobolan |
![]()
|
![]() membru paros... Group: Members Posts: 8.242 Joined: 10 March 06 From: GL ![]() |
cam tarziu dar revin cu poze :
|
--------------------
Logan-1.5dci-2017--
Golf mk5 - syncro - 2007--
Golf mk3-2.0 GTI-1993 colectionar de fiare vechi...
|
|
GTX |
![]()
|
![]() membru retras Group: Members Posts: 204 Joined: 20 June 06 ![]() |
|
--------------------
Dacia
Opel Astra 2001
1998 berlina www.tuning-pe.net
|
|
alexblondul |
![]()
|
![]() Membru Nedisciplinat Group: Members Posts: 335 Joined: 4 February 06 From: Lizeanu - Stefan Cel Mare ![]() |
e montant aiurea ... ar merge tras spre botul masinii undeva in dreapta ... dar tot e problema cu radiatorul ca aspira toata caldura ... cel mai bine cu botul in sus si facuta priza de aer pe capota masinii
|
--------------------
Dacia
1310
1986 TLX
- B 12 SVE Dacia 1310, rosu imperial, si tot tacamul ... Benzina sa fie , motor avem noi !!!
|
|
sobolan |
![]()
|
![]() membru paros... Group: Members Posts: 8.242 Joined: 10 March 06 From: GL ![]() |
QUOTE(alexblondul @ 4 Aug 2006, 00:22) e montant aiurea ... ar merge tras spre botul masinii undeva in dreapta ... dar tot e problema cu radiatorul ca aspira toata caldura ... cel mai bine cu botul in sus si facuta priza de aer pe capota masinii l-am pus asa din cauza ca nu se mai inchidea capota din cauza lui ! am priza de aer pe capota dar nu am taiat capota ! cand ploua ce mai faceam ? |
--------------------
Logan-1.5dci-2017--
|
|
GTX |
![]()
|
cu priza de aer pe capota nu ma prea incanta ideea,da cred ca se putea gasi un loc...pe laga far pe undeva care sa traga aer mai rece.
Attached thumbnail(s) aer_rece1.JPG ( Size: 41.37k ) Number of downloads: 618 |
--------------------
Dacia
Opel Astra 2001
|
|
sobolan |
![]()
|
|
--------------------
Logan-1.5dci-2017--
|
|
GTX |
![]()
|
iti asumi si riscuri...da de ce la 1000,a mea are 105000 km si are filtrul original,pe la 90000 lam desfacut si era negru de murdarie si praf,lam batut de pamant si merg cu el si acuma,stiu ca tre schimbat la 20000...
|
--------------------
Dacia
Opel Astra 2001
|
|
sobolan |
![]()
|
QUOTE(GTX @ 4 Aug 2006, 13:05) iti asumi si riscuri...da de ce la 1000,a mea are 105000 km si are filtrul original,pe la 90000 lam desfacut si era negru de murdarie si praf,lam batut de pamant si merg cu el si acuma,stiu ca tre schimbat la 20000... dupa cum sunt facute filtrele astea noi (in bataie de joc) si daca tii la motor il schimbi la 7000 km max. ,asta daca tii la motoru tau... |
--------------------
Logan-1.5dci-2017--
|
|
EUROPE_ |
![]()
|
![]() membru reactiv Group: Members Posts: 1.557 Joined: 2 March 06 From: Craiova ![]() |
Eu unu tin la motorul meu, doar l-am facut, dar filtru de aer tot nu l-am schimbat
![]() Dar o sa imi cumpar zilele astea ![]() |
--------------------
Renault
Fluence
2010 1.6 16v Evo Life Fieratanii dulci amare, va iubesc pe toate tare, fiare strambe drepte reci, sunteti viata mea pe veci!
|
|
lord_sith |
![]()
|
![]() IT'S ALIVEE!!..IT'S ALIVEE!!! Group: Members Posts: 233 Joined: 31 December 05 From: Bucuresti ![]() |
Filtru nu e o problema, eu am gasit unul la 25 de euro, si am mai specificat cum o sa il aduc cu un tub flexibil chiar in locul carcasei vechi....Nu m-am apucat de treaba dintr-un singur motiv..vreau sa ii trag si o priza de aer pe capota, si vreau sa il feresc de apa in caz de ploaie torentiala e cam nasol....si inca nu i-am dat de cap, vreau daca e sa ma duc pe la Remat pe undeva poate vad o priza de aer la vreo masina mai veche care sa aiba si protectie impotriva apei...daca stiti ceva de genul prizelor de aer care sunt puse pe renault 19 16V. M-am uitat la un tip care avea capota deschisa, (eram in autobuz si nu prea am vazut bine) dar cred ca principiul ala e ok.(Dhe de fabrica totusi....nu au ingineri degeaba)
![]() |
--------------------
dacia
1310
1991 TLX
- B 28 CUA Dacia Rally Team member/////B-28-CUA
|
|
danutSZY |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 25 Joined: 14 July 06 ![]() |
mai baieti.......treaba cu consumul ca, creste e falsa......testat de mine cu filtru scade consumul cu 1%......dar si benzina buna.........cai in plus nu vad dar singura diferenta e ca atunci cand apas pedala brusc raspunde fara sa se inece sau mai bine spus fara sa-si dea in nas.......o problema cu filtru sport iarna e ca trebuie renuntat la el ca intra prea rece aerul.........si stiti si voi ce patiti iarna cand e -15 grade afara
|
--------------------
dacia
1400
1995
|
|
danutSZY |
![]()
|
mai baieti.......treaba cu consumul ca, creste e falsa......testat de mine cu filtru scade consumul cu 1%......dar si benzina buna.........cai in plus nu vad dar singura diferenta e ca atunci cand apas pedala brusc raspunde fara sa se inece sau mai bine spus fara sa-si dea in nas.......o problema cu filtru sport iarna e ca trebuie renuntat la el ca intra prea rece aerul.........si stiti si voi ce patiti iarna cand e -15 grade afara
Attached thumbnail(s) IMG_1994.jpg ( Size: 439.11k ) Number of downloads: 763 |
--------------------
dacia
1400
1995
|
|
vlad_4tuning |
![]()
|
banned :)) Group: Members Posts: 134 Joined: 17 November 05 From: - ![]() |
offtopic: imi zici te rog cum ai facut furtunasele acelea subtiri in culoarea galbena...le-ai cumparat galbene....sau le-ai vopsit....si daca le-ai vopsit nu se duce vopseaua jos...adica nu se cojeste?ms mult
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
danutSZY |
![]()
|
foarte simplu.......am cumparat banda de izolat galbena si ..........!!!!!!!!
|
--------------------
dacia
1400
1995
|
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
IMI place cum a iesit la tine montajul;) furtunul de unde l-ai cumparat?si filtru e din ala made in turkey?
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
|
danutSZY |
![]()
|
furtunu e de aluminiu ce se foloseste la hota si e invelitcu un strat subtire de vata minerala dupa care am pus banda izolatoare galbena........foloseste ca protectie termica sa nu se incalzeasca aeru care intra in carburator de la galeria de evacuare!!!
|
--------------------
dacia
1400
1995
|
|
ydaniel |
![]()
|
aham.cam mult de munca la furtunu ala:)
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
|
kristalloz |
![]()
|
Dacia Pimp Group: Members Posts: 220 Joined: 24 November 05 From: Tot in Romania... ![]() |
QUOTE(sobolan @ 4 Aug 2006, 13:54) dupa cum sunt facute filtrele astea noi (in bataie de joc) si daca tii la motor il schimbi la 7000 km max. ,asta daca tii la motoru tau... ca si uleiul de altfel... eu la 5000 de km il schimb si nu am bagat pana acum decat Texaco si Elf Sport 20w 50 ![]() la un motor daca, consumabilele sunt bune si schimbate des... se tine foarte bine! ![]() |
--------------------
Dacia
1310
1982
- TM-06-DLA Cretzu' for President!
|
|
danutSZY |
![]()
|
MAI BAIETI.....CE SA ZIC......EU CU FILTRU AM NOROC......AM DAT PE EL 550000 ACU 1 AN JUMATE SI PE TRASEUL FURTUNULUI NU E PRAF CHIAR DELOC DESI E PRODUS SIGUR IN TURCIA.......!!!!......EU ZIC CA DACA NU E MURDAR TRASEUL IN INTERIOR RETINE DESTUL DE BINE PRAFUL!!!!!.......DEPINDE CUM LE PRINZI CA MAI STIU PE CINEVA CARE ARE FILTRU IDENTIC CA AL MEU SI INTRA PRAF LA MOTOR(difera doar culoarea)!!!!!!
This post has been edited by danutSZY: 29 Sep 2006, 19:17 |
--------------------
dacia
1400
1995
|
|
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
Nu mai tipa!!! Citeste regulamentul!
|
--------------------
Tedei
-
-
|
|
ydaniel |
![]()
|
aham.si de unde l-ai cumparat?
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
|
vlad_4tuning |
![]()
|
sa va intreb ceva.....ce marca de filtre aveti pe daciile voastre....as vrea si eu sa pun unul si nu stiu de care sa cumpar....am vazut ca sunt de diferite dimensiuni....diferite marci.....dupa ce sa ma orientez...am inteles ca cele care sunt mai mari sunt mai bune....dar daca cumpar unul prea mare nu mai pot inchide capota si n-as prea vrea sa fac gaura in capota....care e dimensiunea maxima...diametru..(sper sa intelegeti unde bat
![]() ps: pt o dacie 1310 din 85 ![]() |
--------------------
-
-
-
- -
|
|
ydaniel |
![]()
|
pai baietii au din alea no name.made in turkey.sau poti sa cumperi si k&n.
![]() |
--------------------
Oriunde,
oricand...
|
vlad_4tuning |
![]()
|
si diferenta dintre alea no name si K&N care ar fi....bun si cumpar unu dintre astea doua....si cam ce dimensiune intra maxim.....ca am vazut ca sunt mai mici si mai mari...cam ce diametru sa aiba aproximativ...ca daca iau prea mare nu mai pot inchide capota
![]() |
--------------------
-
-
-
- -
|
|
kristalloz |
![]()
|
Dacia Pimp Group: Members Posts: 220 Joined: 24 November 05 From: Tot in Romania... ![]() |
la motor stoc nu e nici o diferenta... in fine... ia simplu de dacie... si modifica-l...
iti pun o poza zilele astea... ![]() |
--------------------
Dacia
1310
1982
|
|
ydaniel |
![]()
|
e diferenta.dar daca pui unul dintre ele fa un montak adecvat si cel mai bine ar fi sa folosesti o solutie de impregnare/curatire a filtrului.
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
|
kristalloz |
![]()
|
ce diferenta e...?
in afara de sunet... ![]() |
--------------------
Dacia
1310
1982
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 5th June 2025 - 18:14 |