Problema inchidere deschidere usi
![]() ![]() ![]() |
Problema inchidere deschidere usi
powertodacia |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 853 Joined: 19 March 08 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
supernova
Clima
2003 Dacia super..super...super BOOM!
Improvizatii: GPL/AC Rezultat: Nesatisfacator=> Pisicuta 316 |
|||
ZLATE58 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 249 Joined: 7 December 08 ![]() |
vezi ca ar putea fi murdara toata broasca de pe usa respectiva da jos spala bine nu sint probleme pe decodor sau alarma atit timp cit celelalte functioneaza corect
|
--------------------
renault
megane
1.6 16v electrica auto
|
|
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
Alarma originala din fabrica este cobra nu "scorpion". Suspectez un scurt undeva la fire. Ia la verificat firele. A mai patit un coleg pe forum acelasi lucru si era un fir cu protectia rupta si facea scurt cu caroseria.
|
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
powertodacia |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 853 Joined: 19 March 08 From: Bucuresti ![]() |
dar la scurt cu firele de exemplu am avut pe fata problema asta firu atingea caroseria dar era alt sintom...gen se deschidea in mers lua impulsuri , si faze dastea. nu am patit sa nu se deschida deloc, adika in momentu in care firu atingea caroseria se deschidea singure toate usile nu e vb ca nu raspundea la comanda.am bagat wd 40 in broasca aseara si vad ca azi a mers perfect
|
--------------------
supernova
Clima
2003 Dacia super..super...super BOOM!
Improvizatii: GPL/AC Rezultat: Nesatisfacator=> Pisicuta 316 |
|
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
Pai mai unge si tu angrenajele ca s-a dus gresarea din fabrica in 7 ani.
|
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
razvan_78 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 284 Joined: 10 November 12 ![]() |
Eu am urmatoarea problema.Usa dreapta spate cum da putin frigul afara nu se mai inchide pana nu se face cald in masina.Cum se face cald in masina imediat se inchide.Mentionez ca este vorba de o supernova.Aceiasi problema am avuto la un peugeot 206 cu dreapta fata.Aveti idee despre ce este vb?Va multumesc!
This post has been edited by razvan_78: 10 Nov 2012, 17:11 |
--------------------
dacia
supernova
2003
- db100von
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 8th May 2025 - 00:52 |