Masina anului 2010 în România, APAR
![]() ![]() ![]() |
Masina anului 2010 în România, APAR
C a t a l i n |
![]()
|
||
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
|
||
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|||
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Espero nu'i?
![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Manuel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.116 Joined: 27 November 02 From: VASLUI ![]() |
Am votat Fluence (evident). Sper sa iasa si s-o si castig.
![]() |
--------------------
Opel
Astra J Sports Tourer Active
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
- VS15CMA "Base e un bou betiv." (corbex)
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Eu n-am mai apucat să mă înscriu. Îți doresc s-o câștigi, dar dacă ai votat Fluence nu prea ai șanse.
![]() |
--------------------
-
-
|
|
Manuel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.116 Joined: 27 November 02 From: VASLUI ![]() |
Merci, vom vedea.
![]() |
--------------------
Opel
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
|
|
ArtVandelay |
![]()
|
![]() Anytown, USA.. Group: Members Posts: 2.662 Joined: 5 January 08 From: Craiova ![]() |
|
--------------------
Ford
focus
2001 He wondered why the boomerang kept getting bigger. Then, it hit him.
I got 99 cookiez cause a bitch ate one. |
|
C a t a l i n |
![]()
|
În clasamentul făcut de UZEAR a câștigat Opel Astra anul ăsta.
|
--------------------
-
-
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
As dori sa iasa Opel Astra, e o masina care imi place. Totusi daca ma gandesc la pret probabil sanse mai mari le au Polo, Fiesta si Cruze.
Bafta! |
--------------------
-
-
- "Be the change you want to see in the world"
|
|
Manuel |
![]()
|
S-ar putea ca 206+ sa faca o surpriza frumoasa. Toti candidatii au suficiente atuuri, o sa fie strans.
|
--------------------
Opel
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
QUOTE(C a t a l i n @ 15 Dec 2009, 22:19) Gala e acum pe TVR1. Candidatele sunt: Chevrolet Cruze Ford Fiesta Hyundai i20 Kia Soul Mazda3 Opel Astra Peugeot 206 plus Renault Fluence Toyota Avensis Volkswagen Polo Eu pariez pe Cruze, datorită prețului vs dotări. Nu mai manipulati ! Lista-i incompleta. Cu voia dumneavoastra, voi restabili adevarul: Candidatele sunt: Chevrolet Cruze Ford Fiesta Hyundai i20 Kia Soul Mazda3 Opel Astra Peugeot 206 plus Renault Fluence Toyota Avensis Volkswagen Polo Dacia Solenza Mea This post has been edited by corbex: 15 Dec 2009, 21:37 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Arhimede |
![]()
|
![]() Membru inferior, lung si tare Group: Members Posts: 2.294 Joined: 5 March 05 ![]() |
S-a mutat dansez pt tine pe tvr1?
|
--------------------
dacia
lgn
2005 Ambition 0% avertisment=0% divertisment
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
Mie îmi place ideea cu asocierea fiecărei mașini cu un stil de dans.
![]() |
--------------------
-
-
|
|
Arhimede |
![]()
|
![]() Membru inferior, lung si tare Group: Members Posts: 2.294 Joined: 5 March 05 ![]() |
Peugeot 206 plus ce cauta aici? Ce volume face masina asta? Cate ati vazut pe strada?
Hyundai i20 la fel..intr-o oarecare masura. Kia Soul - la fel Mazda3 - pas Toyota Avensis- la fel.. |
--------------------
dacia
lgn
|
|
Flavinho |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 349 Joined: 21 September 09 ![]() |
Eu personal merg pe Cruze...cred ca dintre aceasta si Astra se va alege castigatoarea
|
--------------------
Renault
Megane sport tourer
2010 1.5 110 cai privilege
- AR-75-DMP
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
Fiesta a câștigat.
![]() |
--------------------
-
-
|
|
Arhimede |
![]()
|
N-am condus-o dar din primul contact mi-a lasat o impresie foarte proasta.
|
--------------------
dacia
lgn
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
Eu aș zice că a fost o alegere politică.
![]() Nu e rea Fiesta, mi-a plăcut, dar... Dintre toate de acolo eu n-aș cumpăra decât Astra. Full. ![]() |
--------------------
-
-
|
|
Cocojambo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 795 Joined: 4 May 06 From: Bucuresti ![]() |
Am votat cu fiesta
![]() Poate o castig ![]() |
--------------------
Dacia
Logan Ambition 1.5dci
2006
- B-86-... -
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
Acum. Dacă te cheamă Tufa Mărioara ai câștigat.
This post has been edited by C a t a l i n: 15 Dec 2009, 22:40 |
--------------------
-
-
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
La Astra ma gandeam si eu. Nasol ca am castigat un amarat de Fiesta.
![]() |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
Arhimede |
![]()
|
|
--------------------
dacia
lgn
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
Tufa.
|
--------------------
-
-
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Repooooort
![]() |
--------------------
|
baranga |
![]()
|
![]() ...eu merg cu DACIA iar tu pe jos.... Group: Members Posts: 888 Joined: 8 February 08 From: Slobozia- IALOMITA ![]() |
inca nu s-a terminat.
astra rosie va face contestatie si va cere renumararea voturilor.... ![]() |
--------------------
Dacia
Break
1999 - 1310CL
- IL 03 HLE mi-au sters reputatia;eu o aveam cea mai mare
|
|
Cocojambo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 795 Joined: 4 May 06 From: Bucuresti ![]() |
Am fost pe aproape
![]() |
--------------------
Dacia
Logan Ambition 1.5dci
2006
- B-86-... -
|
|
Arhimede |
![]()
|
Ce reclama tare......
![]() |
--------------------
dacia
lgn
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
QUOTE(C a t a l i n @ 15 Dec 2009, 22:37) Sper ca vorbiti de Opel Astra 2010 zis. Era una expusa in aerop. din Frankfurt, cu oaresce dotari pe ea (dar nu full), cu motor de 200 de cai, la numai pretul de 34 de mii de oiroi. ![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
slider2 |
![]()
|
![]() doar membru si atat Group: Members Posts: 3.630 Joined: 15 April 08 ![]() |
lexus is...
![]() eu le-am zis in topicul cu astra 2010 (apropos se numeste i sau j??) ca modelul din prezentarea aceea virtuala dupa care li se lungeau ochii mai tuturor, o sa difere total de modelul pe care ti-l inmaneaza dealerul, dupa ce ii dai avansul si iti creditezi munca pe cativa ani de zile... This post has been edited by slider2: 16 Dec 2009, 00:10 |
--------------------
symboala
neagra
2008 mormantul n-are decat o singura usa... intrarea... atat.
|
|
ArtVandelay |
![]()
|
![]() Anytown, USA.. Group: Members Posts: 2.662 Joined: 5 January 08 From: Craiova ![]() |
Astra J
|
--------------------
Ford
focus
2001 He wondered why the boomerang kept getting bigger. Then, it hit him.
I got 99 cookiez cause a bitch ate one. |
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Acu' de ce sa ma cufuresc pe mine, masina arata bine la exterior (cel putin aia de era expusa)
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 11:29 |