martor bord
![]() ![]() ![]() |
martor bord
rafman |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 34 Joined: 19 March 11 ![]() |
|
||
--------------------
dacia nova gti
nova gti
2000
- rafman_ben@yahoo.com
|
|||
nicuviv |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 253 Joined: 31 January 10 ![]() |
pai daca nu ai senzor la placute cum vrei sa fie de la placute numai in cazul in care ai firele care duc la placute si sa atinga intre ele
|
--------------------
dacia
nova
1995
|
|
rafman |
![]()
|
Pai si atunci de la ce oare sta aprins becu tot timpul in bord ?
|
--------------------
dacia nova gti
nova gti
2000
- rafman_ben@yahoo.com
|
|
scania |
![]()
|
![]() SCANIA TOPLINE V8 164L 480CP Group: Members Posts: 261 Joined: 5 January 08 From: Curtea de Arges ![]() |
Salut, in paralel cu senzori placutelor, se afla si traductorul ICP, care verifica presiunea din circuitul de franare.
Deci tu cum nu ai placute cu senzor si ai completat cu lichid si tot nu sa stins becul (!), mai mult ca sigur i-ti pierde lichid pe la garniturile din cilindri receptori. Demonteaza tamburi si scoate usor garniturile de protectie de la cilindri, si daca curge lichid putin lichid sau e umed, de acolo este daca totusi vrei sa se stinga fara sa demontezi tamburi, demonteaza ICP de pe corpul pompei de frana, dupa ce ai demontat traductorul apasa de vreo 3 ori pe pedala de frana mai energic, pui la loc ICP si conectezi firul.... si becul se va stinge cu siguranta, articificiul asta te va tine cam pana la urmatoarea franare mai violenta. Daca vrei sa faci sa nu se mai aprinda rezolva scurgerile de lichid din circuitul de franare, acolo sa dus si lichidul pe care atrebuit sa il compltezi tu. Eu unu am montat cilindri receptori solenza si nu mai am treaba sunt altfel constructia.. Bafta |
--------------------
EX. Dacia
nova GT
1998
- AG08UNN In frane si in femei sa nu ai niciodata incredere..... nu stii cand te lasa
|
|
rafman |
![]()
|
salut scania pierdere de lichid de frana nu am ca verific in butoiasu ala de sub capota si de cand am cumparat masina tot asa a ramas nivelul am desfac roata si am sa vad tamburi de pe spate cum se prezint cred ca de la aia sa fie problema
|
--------------------
dacia nova gti
nova gti
2000
- rafman_ben@yahoo.com
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 24th July 2025 - 01:25 |