A VENIT IARNA !, Sfaturi de iarna
![]() ![]() ![]() |
A VENIT IARNA !, Sfaturi de iarna
Cosmin.nova |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 688 Joined: 20 April 09 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Logan 1.6MPi 05'
/
Papuc 1.9D dropside 05'
|
|||
basileros |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 61 Joined: 1 July 08 ![]() |
ma alatur si eu la cele subscrise
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
dacia
nova gt
1999
|
|
G I M |
![]()
|
![]() Membru cu indemanare Group: Members Posts: 2.191 Joined: 26 April 08 From: Brasov ![]() |
Mai mult de 40 km sa circule lumea, sa nu circule CU mai mult de 40 km/h
![]() Parca mai era un topic la fel, sau poate ma insel... This post has been edited by Neagu Ionut: 20 Dec 2009, 23:15 |
--------------------
Una
d'aia
cu 5 roti Fii atent la volan! Cineva drag te asteapta acasa!
|
|
ahyle_blue_eyes |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 672 Joined: 25 November 06 From: IASI ![]() |
fiti seriosi eu am mers cu 80 km/h fiindca eram singur pe drum si cu 4 cauciucuri de iarna noi avand ceva experienta la volan........nu bruschez directia si nu franez brusc.
Daca toti soferii si-ar pune cauciucuri de iarna si nu ar fi incapatanati sa ramana cu cele de vara "ca sunt noi" s-ar fluidiza traficul si nu as sta in fundul unuia care merge cu 30 km pe ora. Sfaturi: -cauciucuri iarna -frana motor si frana de picior folosita usor fara a o bloca -curatit geamuri bine -caldura la maxim ![]() -viteza in functie de conditiile de drum -e recomandat sa nu folositi frana de mana noaptea ca multi raman cu ea blocata....consider ca e suficient sa o lasati in viteza. |
--------------------
Dacia
Nova Gti
1999
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 29th July 2025 - 09:17 |