Sfat prietenesc pentru soferii din Bucuresti, si nu numai
![]() ![]() ![]() |
Sfat prietenesc pentru soferii din Bucuresti, si nu numai
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Bicicleta galbena |
![]()
|
![]() Sunt nembru, domnule! Group: Members Posts: 2.184 Joined: 29 January 13 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Peugeot
407 1.8 16v
2005 , ex-Dacia Solenza 1.4 Mpi 2003 ______________
Nemțoaicele e tancuri. Japonezele nu se strică. Franțuzoaicele e proaste. Italiencele e cele mai proaste. |
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
Mie mi s-a parut mai haotica circulatia in Craiova decat in copitala!
|
--------------------
No
Reno
Forever "Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
In Cluj, toata lumea doarme la volan
![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
daniM |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 580 Joined: 11 July 07 From: Gugulania ![]() |
Pai daca si-au pierdut apartamentele pe la Caritas
![]() |
--------------------
.
.
.
- Skoda Octavia
|
|
Markos |
![]()
|
Asta cu Caritasul e legenda urbana, Clujul e miezul inteligentei nationale.
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
tony-s |
![]()
|
Membru autentic Group: Banned Posts: 465 Joined: 24 June 05 From: Cluj-Napoca ![]() |
Astia si-au facut si topic ca sa-si laude mirificul bucuresti
![]() ![]() |
--------------------
Chevrolet
Lacetti 1.4
2007
|
|
daniM |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 580 Joined: 11 July 07 From: Gugulania ![]() |
tu vorbesti ?dupa ce l-ai votat pe Poc?!?!
|
--------------------
.
.
.
- Skoda Octavia
|
|
tony-s |
![]()
|
Membru autentic Group: Banned Posts: 465 Joined: 24 June 05 From: Cluj-Napoca ![]() |
Pai eu am mai spus de o gramada de ori ca in afara de referendumul de anul trecut n-am mai fost sa votez de mai bine de 10 ani....pur si simplu n-am cu cine sa votez in schimb impotriva lu' nea base m-as duce si maine sa votez din nou.
|
--------------------
Chevrolet
Lacetti 1.4
2007
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
|
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
Bicicleta galbena |
![]()
|
![]() Sunt nembru, domnule! Group: Members Posts: 2.184 Joined: 29 January 13 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Peugeot
407 1.8 16v
Nemțoaicele e tancuri. Japonezele nu se strică. Franțuzoaicele e proaste. Italiencele e cele mai proaste. |
|
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
|
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
Bicicleta galbena |
![]()
|
Si ca o observatie: in Bucuresti circula foarte periculos (depasiri in viteza fara sa se asigure, fortari ale semaforului, semnal stanga/dreapat inexistent etc etc) masini pe numerele carora scrie: CL, GR, OT, DJ, IF, precum si tot ce e din Bulgaria. Deci sudul e prapad.
|
--------------------
Peugeot
407 1.8 16v
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
ag02cws |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.443 Joined: 2 December 06 From: Bucuresti / Pitesti ![]() |
QUOTE(Bicicleta galbena @ 4 Oct 2013, 17:40) Si ca o observatie: in Bucuresti circula foarte periculos (depasiri in viteza fara sa se asigure, fortari ale semaforului, semnal stanga/dreapat inexistent etc etc) masini pe numerele carora scrie: CL, GR, OT, DJ, IF, precum si tot ce e din Bulgaria. Deci sudul e prapad. Ar mai fi taxiurile si masinile firmelor de distributie. |
--------------------
Dacia 1310 L 1994 /
Dacia Sandero 1.4 MPI 2008 / Kia Cee'd
2008
|
|
Bicicleta galbena |
![]()
|
De acord, dar astia sunt la volan practic in timpul serviciului. Ceilalti pe care i-am enumerat ce scuza au? Sunt mai temperamentali sau ce?
|
--------------------
Peugeot
407 1.8 16v
|
D-Ice |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 826 Joined: 27 June 10 ![]() |
QUOTE(tony-s @ 4 Oct 2013, 17:29) Pai eu am mai spus de o gramada de ori ca in afara de referendumul de anul trecut n-am mai fost sa votez de mai bine de 10 ani....pur si simplu n-am cu cine sa votez in schimb impotriva lu' nea base m-as duce si maine sa votez din nou. Tonica cel voinic, manat de o manie proletara apuca cu stanga stindardul razbunarii si cu dreapta stampila de vot si cu o forta supraomeneasca tranti stampila pe casuta care garanta rasturnarea Tyranului, distrugand masa, cabina si sectia de votare. Iesi apoi triumfator de sub daramaturi si moloz si spuse: No, ase! This post has been edited by D-Ice: 4 Oct 2013, 17:09 |
--------------------
.
.
. „Omul a ajuns un semizeu tehnic înainte ca, din punct de vedere moral, să fi coborât de tot din copac.” — Jean Rostand
|
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
|
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|
Markos |
![]()
|
QUOTE Astfel, in Arad, Botosani, Bucuresti, Calarasi, Caras Severin, Ilfov, Mehedinti, Olt, Prahova si Teleorman rata de promovare a celor care dau pentru prima data examenul auto este mai mare decat cei care dau pentru prima data Bacalaureatul. link ![]() |
--------------------
Reno
Megan
|
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
|
--------------------
No
Reno
Forever "Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
|
|
Bicicleta galbena |
![]()
|
Ca o confirmare: azi eram prin oras, si un BMW seria 3 (desigur), negru, cu nr GR 24 STS (desigur) a trecut ca o caprioara pe rosu (desigur), in timp ce eu si alt fraier cu megan ne-am oprit. Sa-l salut in gura cu picameru'!
|
--------------------
Peugeot
407 1.8 16v
|
iulia_boris |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 434 Joined: 17 September 10 ![]() |
Cine te poate opri saluti?
Io pot spune ca te insotesc.. ![]() |
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
- B 696 BUL Cu cat cunosc mai bine oamenii, cu atat iubesc mai mult cainii.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 12:09 |