debica frigo, pareri
![]() ![]() ![]() |
debica frigo, pareri
C a t a l i n |
![]()
|
||
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
|
||
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|||
Valman |
![]()
|
![]() B, C, CE, D Group: Members Posts: 267 Joined: 10 April 09 ![]() |
Ca sa ajungi, trebuie intai sa pleci de pe loc/sa nu ramai blocat. Apoi, cat mai cu grija.
![]() Regulile alea canadiano-austrice trebuie abordate cu simt contextual, caz in care repet : a. Daca starea integrala a drumului pemite viteze relativ mari, anvelopele bune se pun pe puntea spate. b. Daca starea drumului implica eventualitatea unor blocaje generate de zapada/gheata/noroi, atunci anvelopele bune se pun pe puntea fata. Nu-ti pui problema curbelor cat timp nu poti pleca de pe loc. On Topic. Am Debica Frigo 2 (175/65/14) si sunt multumit de ele. Am dat 160 lei/buc., cu montaj inclus. This post has been edited by Valman: 24 Dec 2009, 10:49 Attached thumbnail(s) img_opona_frigo2.png ( Size: 78.06k ) Number of downloads: 6495 |
--------------------
Dacia
Solenza
Scala Valvoline : "Different engines have different needs."
|
|
adită |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.161 Joined: 25 June 07 From: BUCURESTI ![]() |
fictiv ai si tu dreptate!insa eu am ales acest compromis si ma descurc foarte bine asa!
merg numai in oras si o parchez prin toti nametii! deci varianta cu ele pe fata e cea mai buna pt mine! in curbe intru usor sa nu am probleme! pt mine varianta cu ele pe spate este inutila! si tu catalin sa iti vezi de treaba ta ![]() |
--------------------
--------------
-------------
-------------
- BUCURESTI -------------------------
|
|
fictiv2004 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 63 Joined: 3 September 04 ![]() |
[quote=Valman,24 Dec 2009, 11:35]
Ca sa ajungi, trebuie intai sa pleci de pe loc/sa nu ramai blocat. Apoi, cat mai cu grija. ![]() Regulile alea canadiano-austrice trebuie abordate cu simt contextual, caz in care repet : a. Daca starea integrala a drumului pemite viteze relativ mari, anvelopele bune se pun pe puntea spate. b. Daca starea drumului implica eventualitatea unor blocaje generate de zapada/gheata/noroi, atunci anvelopele bune se pun pe puntea fata. Nu-ti pui problema curbelor cat timp nu poti pleca de pe loc. Raspuns valabil ptr. tine, si ptr. Adita, si ptr. cine o mai vrea: Nu polemizez, si nu impun parerea mea. Eu doar am spus cum am vazut eu ca e in lumea civilizata, cu multa experienta in spate. Personal am fost implicat in prea multe incidente legate de avioane, elicoptere, vapoare, masini - incat am ajuns sa nu mai accept riscuri necontrolate acolo unde se poate; Cand deschid manualele de proceduri, mai peste tot se aminteste- SAFETY FIRST ; asa am ajuns sa le dau dreptate la desteptii aia de occidentali; fiecare face cum il taie capul. Numai bine. |
-------------------- |
|
tarzy |
![]()
|
![]() aroist Group: Members Posts: 1.958 Joined: 12 January 04 From: Bucuresti ![]() |
diferenta intre 2 si 4 cauciucuri de "sezon" este de doar maxim 400 lei .... poate intradevar ptr unii suma o fi consistenta .... dar sincer nu prea inteleg cum sa defilezi cu safety first in fata si .... sa nu bagi mana-n buzunar ptr siguranta ta si a celorlalti din trafic.
|
--------------------
DACIA / ARO / TICO
L 1,6 / 244 / SX
2005 / 1993 / 1999
- B55MGY Aha
|
|
ArtVandelay |
![]()
|
![]() Anytown, USA.. Group: Members Posts: 2.662 Joined: 5 January 08 From: Craiova ![]() |
eu mi-am pus cauciucuri de iarna pe toate rotile cu 350 ron + echilibrare si montare gratuit. pe 15". sunt sh, dar au uzura mica si e diferenta mare fata de cum se comporta masina cu alea de vara..
|
--------------------
Ford
focus
2001 He wondered why the boomerang kept getting bigger. Then, it hit him.
I got 99 cookiez cause a bitch ate one. |
|
razvanamza |
![]()
|
![]() Membru Numarator Group: Members Posts: 509 Joined: 25 November 07 From: Buzau ![]() |
pe un Passssat
![]() |
--------------------
Dacia
Oarecare
Candva
- Bz-00-xxx (\__/)
(='.'=) This is Bunny. Copy and paste Bunny into your (")_(") signature to help him gain world domination. |
|
turturel |
![]()
|
![]() membrisor Group: Members Posts: 1.385 Joined: 2 May 08 From: Braila ![]() |
eu anul trecut mi-am pus pe spate 2 tigar winter 1 noi..de iarna sunt. pe fata aveam sava perfecta in stare buna.vreo 5-6 mii de km. toti de la munca au ras de mine ca de ce le-am pus pe spate. nici nu mai conta ce spuneam eu..ca folosesc frana de motor, sunt puse pe spate ca sa nu fuga in curbe..pur si simplu radeau cu fundu de mine.
anul asta la fel..numai ca am facut un efort si am luat 2 debica frigo 1 pt fata. masina se comporta excelent..zic eu..spatele nu fuge si nici impotmolit nu am ramas. a altceva cu anvelope de iarna. referitor la ce spun colegii mai sus cu anvelope bune pe spate..la noi e invers..sarme pe spate si michelin alpin 3 pe fata. ![]() This post has been edited by titiDSN: 27 Dec 2009, 13:35 |
--------------------
Dacia
Supernova
2003 confort
|
|
DHL |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 63 Joined: 10 April 06 From: Bucuresti ![]() |
Eu am din 2008 Debica Frigo Directional pe toate rotile si sunt tare multumit de ele. Cel mai tare ma bucuram ca puteam intru si sa ies din parcarile pline de zapada din Bucuresti. Asa nu trebuia s-o las pe banda 1 sa de dau de lucru celor de la ridicari,
Eu am ales sa am 2 seturi de roti complete vara/iarna si asa pot sa le schimb eu cand vine vremea lor si nu mai trebuie sa stau la vulcanizare sa mi le incalte/descalte si apoi sa le reechilibrez. Mai nasol cu depozitarea, dar daca ai unde sa le pui se merita. Attached thumbnail(s) debica_frigodirectionalsf.jpg ( Size: 53.48k ) Number of downloads: 6477 |
--------------------
DACIA
Logan
Laureat 1.4 GPL
- B 75 VTV Logan 1.4 MPI GPL + Clio 1.2 MPI + Kawasaki KLE500
|
|
VyRuZ |
![]()
|
![]() Chauffeur du Renault Group: Members Posts: 1.099 Joined: 3 December 09 From: București ![]() |
ADAC zice că nu recomandă Debica Frigo 2 pt. că deși-s excelente pe zăpadă, pe apă sunt execrabile. Nici pe uscat nu-s prea OK (gumele de iarnă se țin până la +10-15 grade Celsius) Mai bune ca astea ar fi Sava Eskimo S3.
Eu am pus mâna pe două Hankook Icebear W440 la 65 de Lei bucata, 2008, extrem de puțin rulate, și fac treabă de minune. Sunt mai slabe pe zăpadă ca majoritatea, dar sincer nu am dat prea mult în gol cu ele anul ăsta și nici nu m-au lăsat pe undeva. Pe spate recunosc, nu am de iarnă, însă am niște all-season de la Sava, aproape noi (2000-3000 de Km, pare-mi-se) și în plus nu prea mă dau tare pe viraje, că-s pățit eu de mai demult și m-am lecuit de bravadă și alte măgării. Poate când o să am Porsche și unde. This post has been edited by VyRuZ: 27 Jan 2010, 04:51 |
--------------------
Renault
Megane 2.2 Coupe, 1.5 dCI, 63 KW,
09/2007
- B-***-**F If it ain't broke, don't fix it.
|
|
mamba |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 101 Joined: 20 November 06 From: București ![]() |
Buna ziua.Acum 2 saptamani am pus Debica Frigo 2 pe fata....cam devreme sa pot spune daca merita sau nu.Ce pot spune cu siguranta este ca nu am ramas intepenit in nici un troian indiferent cat de mare a fost.In seara cand le-am pus le-am testat in curtea unui supermarket unde nu era partie facuta fara nici o problema.In rest...pe uscat sau la franare nu stiu inca.
This post has been edited by mamba: 28 Jan 2010, 09:22 |
--------------------
Dacia
Logan - Ambiance
2005
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 7th June 2025 - 04:13 |