[OFERTA] nova gti-2000, tot ce aveti nevoie la preturi de sarbatori
![]() ![]() ![]() |
[OFERTA] nova gti-2000, tot ce aveti nevoie la preturi de sarbatori
conan brb |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 50 Joined: 18 December 09 ![]() |
|
||
--------------------
nova
dacia
cei ce vor sa ne inchida gura nu vor reusi
- ai si tu
|
|||
ursul_bipolar |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.667 Joined: 23 July 08 ![]() |
Jantele sunt cele originale de super nova?
|
--------------------
Toyota
RAV4
HSD Elegance 2018 Toyota Highlander HSD Exclusive 2022
|
|
conan brb |
![]()
|
up?
|
--------------------
nova
dacia
- ai si tu
|
|
conan brb |
![]()
|
up?
|
--------------------
nova
dacia
- ai si tu
|
|
conan brb |
![]()
|
SUS
|
--------------------
nova
dacia
- ai si tu
|
|
conan brb |
![]()
|
reduceri
24 Jan 2010, 06:19: electromotor mic-150 electromotor mare-100 pompa apa-30 instalatie nova gti fata-75 bobina inductie injectie-150 corp clapeta injector-250 bloc lumini-75 tablou sigurante-50 plaman de gaz-100 proiectoare-30 buc rezervor nova-70 pompa de benzina bosch-100 chiulasa 1.4 -200 maneta stergatore-50 radiator dacie normala-90 haion-150 electromor tico-150 bobina inductie -40 carburator dublucorp-90 carburator1.4 aproape nou-130 injectoare cielo-50 buc vibrochen-100std axa cu came si pistoane 1.6-200 motor 1,3 frantuzesc-300 usi stinga fata-spate i dreapta fata-spate-100 buc nu au rugina si sunt complet echipata scaune-50 planetare-130 arc cu amortizor-100 fuzeta cu tot cu etrieri-150 caseta directie are 3 luni-170 ansamblu stergatoare-100 bancheta spate-100 rezervor injectie cu tot cu pompa-200 suport roata de rezerva-40 scut rezervor-40 punte spate-130 calculator injecxtie-300 piese dupa o berlina din 98 iara care vrea negociabil 24 Jan 2010, 19:27: dezmembrez dacia din 98 fata e nasoala dar restul e super,,hai la piese This post has been edited by conan brb: 24 Jan 2010, 19:27 |
--------------------
nova
dacia
- ai si tu
|
|
conan brb |
![]()
|
valabil
|
--------------------
nova
dacia
- ai si tu
|
|
magelan_explorer |
![]()
|
![]() membru intamplator ! Group: Members Posts: 546 Joined: 25 November 07 From: bucuresti ![]() |
pret pt:
toba finala (daca nu este gaurita ruginita) stop ceata (cel din bara spate) baterie varta |
--------------------
solenza
scala 2003 / logan dci 2007
ex:supernova.dacia 95.dacia 87
|
|
conan brb |
![]()
|
soryy mai am doar bateria ..100 ron
|
--------------------
nova
dacia
- ai si tu
|
|
magelan_explorer |
![]()
|
![]() membru intamplator ! Group: Members Posts: 546 Joined: 25 November 07 From: bucuresti ![]() |
|
--------------------
solenza
|
|
Marco24 |
![]()
|
![]() Membru... Group: Members Posts: 592 Joined: 22 February 06 From: Cluj-Napoca/Rm.Valcea ![]() |
...12V 66Ah 510A
|
--------------------
Dacia
Logan
1.6 16v / BMW E46
|
|
B-58-PTM |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 848 Joined: 15 December 08 ![]() |
ofer 200 ron pe calculatoru de 1.6
|
--------------------
Renault
Clio III
2007
|
|
magelan_explorer |
![]()
|
|
--------------------
solenza
|
|
conan brb |
![]()
|
sus......... si pentru cei interesati faceti voi preturile hai la piese
|
--------------------
nova
dacia
- ai si tu
|
|
johny_s |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 92 Joined: 21 March 09 ![]() |
Urmatorul mesaj da unui moderator doua alternative:
- sa-l stearga si sa faca un mare deserviciu membrilor - sa-l lase si sa faca un mare seviciu tutror Am vb de motorul de 1.6, 25.000 km, bun de tot, merge fara probleme. Pe cand sa mi-l trimita... un harb de 1.3, camasile ruginite prin el, vai si amar de el, un harb bun de fier vechi. in plus, imi da contu sa-i pun banii in el, iar in ultimul moment pune si ramburs... noroc ca am aflat si n-am muscat-o, ca ramaneam cu banii dati de 2 ori. Asadar, domni, doamne, feciori, domnisoare, NU VA FACETI DE LUCRU CU KONAN BRB, e tepar ordinar!!!! taran jegos, UN OM DE KKT daca era sa zicem un 1.6 defect, da asa din start mi-o pus un gunoi; FUGITI DE EL CA DRACU DE TAMAIE!!!! This post has been edited by johny_s: 4 Feb 2010, 21:53 |
--------------------
dacia
1300
1.4
|
|
conan brb |
![]()
|
sus
|
--------------------
nova
dacia
- ai si tu
|
|
ing_bardasu |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 123 Joined: 16 December 09 ![]() |
inca o arsura facuta de domnul conan brb, voi reveni cu detalii
![]() |
--------------------
dacia
1304
1995
|
|
conan brb |
![]()
|
ing_bardasu Posted Today, 03:10
inca o arsura facuta de domnul conan brb, voi reveni cu detalii johny_s Posted 4 Feb 2010, 21:52 Urmatorul mesaj da unui moderator doua alternative: - sa-l stearga si sa faca un mare deserviciu membrilor - sa-l lase si sa faca un mare seviciu tutror Am vb de motorul de 1.6, 25.000 km, bun de tot, merge fara probleme. Pe cand sa mi-l trimita... un harb de 1.3, camasile ruginite prin el, vai si amar de el, un harb bun de fier vechi. in plus, imi da contu sa-i pun banii in el, iar in ultimul moment pune si ramburs... noroc ca am aflat si n-am muscat-o, ca ramaneam cu banii dati de 2 ori. Asadar, domni, doamne, feciori, domnisoare, NU VA FACETI DE LUCRU CU KONAN BRB, e tepar ordinar!!!! taran jegos, UN OM DE KKT daca era sa zicem un 1.6 defect, da asa din start mi-o pus un gunoi; FUGITI DE EL CA DRACU DE TAMAIE!!!! cred ca toaota lumea are dreptul la replica si pentru cei doi destepti care zic ca sau pacalit lund ceva de la mine treaba lor,dece nu ati luat piesele noi,dac ati luat asa zisa teapa cumparati fratilor piese noi daca vreti piese sau ducetiva la remat,cas sunt atatea in tara si cumparati deacolo,ca garantat dati banu si nu va face nimeni proba sau garantie nu da nimeni,,,asa ca luativa noi sa aveti garantie si pentru acea persoana cu motorul sa ii explicati ce capacitate cilindrica e....1557.. atata aaam avut de spus ,,, si cei care au luat ceva stiu ce au luat |
--------------------
nova
dacia
- ai si tu
|
|
vladut88 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.973 Joined: 22 May 09 From: Beius judetul bihor ![]() |
asa e motorul de 1600 are 1557 cm cubi
Dar motorul care lai trimis tu are 1289 cm cubi el poate avea 1557 cm cubi doar daca il duci la ceva presa hidraulica ca sa largesti camsile si sa impingi pistoanele mai jos |
--------------------
dacia ARO
SOLENZA scala 10,4 diesel 1,9 DRA
2004 1994
- bh 10 twa I hate BMW
|
|
johny_s |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 92 Joined: 21 March 09 ![]() |
Cine, tu iti mai deschizi gura????
Stai n-am inteles, deci e normal sa dai tepe si apoi sa razi de om "BA PROST AI FOST, TE-AM FRAIERIT!!!! VEZI DACA NU ITI IEI PIESE NOI?" Asa ti se pare normal??? Bai kaktule, eu dau la unu niste jante, i-am trimis poze cu ele, si omu o sa fie multumit de ele ca stie ce-i trimit. Inseamna ca de m-as lua dupa tine ar trebui sa-i trimit niste kkturi si i-as zice "ba freiere du-te si ia-ti jante noi!!!" Nu?! Nu stiu cum iti mai poti deschide gura, ar trebui sa manaci un kkt si sa nu te mai arati in fata lumii VECI la ce ai facut. Pe langa nesimtit esti si tampit. Pi ma kurule, cand tu zici ca ai ceva bun de vandut, trimiti aia, nu altceva. Da nu cred ca ai auzit tu de bun simt, cred ca ai km grosime in obraz... Nimeni nu contesta cunostiintele tale astronomice in domeniul auto, motorul de 1.6 are cilindree 1557, dar asta n-are nicio legatura cu motorul ce mi l-ai trimis. Asta are 73 mm camasa, daca vrei pun poze cu halu in care e motoru, si mai zici ca o functionat, asta n-o mers de ani intregi, la ce rugina are pe el. Si imi mai si zici la tel ca l-ai luat de pe masina si ca l-ai pus in locu unuia de 1.6 si n-ai simtit nici o diferenta. camasile in ruginite, n-am mai vazut motor cu camasile ruginite in timpul exploatarii. ba frate, asta nu e motor functional!!!!!!!!!!!!!!!!!! daca ne crezi pe toti tampiti, pun poze. Eventual de iti traznesc camasile de cap o sa se largeasca sa intre un piston de 1.6... si vibrochenu sa ti-l intind de spinare sa se lungeasca cursa... Altfel exclus. Asa ca mai bine TACI!!!!! JEG, BLEAH ![]() ![]() This post has been edited by johny_s: 14 Feb 2010, 22:55 |
--------------------
dacia
1300
1.4
|
|
conan brb |
![]()
|
pentru aceia care au cumparat piese de la mine si au fost multumiti....un mare ..up,,,,
iar pentru ceilalti la peste cu voi mai baieti datimi adresele sa va dau momeala si niste ustensile are un tov care nu mai are ce face si vile dau moca doar sa va platiti transportul......... FIR INTINS |
--------------------
nova
dacia
- ai si tu
|
|
conan brb |
![]()
|
up
|
--------------------
nova
dacia
- ai si tu
|
|
vladut88 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.973 Joined: 22 May 09 From: Beius judetul bihor ![]() |
QUOTE(conan brb @ 18 Feb 2010, 23:15) pentru aceia care au cumparat piese de la mine si au fost multumiti....un mare ..up,,,, iar pentru ceilalti la peste cu voi mai baieti datimi adresele sa va dau momeala si niste ustensile are un tov care nu mai are ce face si vile dau moca doar sa va platiti transportul......... FIR INTINS ESTI UN MARE NESIMTIT SI TEPAR ORDINAR |
--------------------
dacia ARO
SOLENZA scala 10,4 diesel 1,9 DRA
2004 1994
- bh 10 twa I hate BMW
|
|
ing_bardasu |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 123 Joined: 16 December 09 ![]() |
Da, si teapa de aici. Domnul conan trebuia sa plateasca 150 de lei transportul la un colet de 650 ron cum ne-ntelesesem si cand ajungem la curier, ce aflam, ... ca trebuie sa platim noi transportul. Bine platim, o parte din piese erau cum am cerut, in schimb in locul unui bord cn4 de papuc diesel cu aeroterma am primit un bord cn4 din 2000 cu aeroterma stricata, fara torpedou si fara ceasuri de bord.
|
--------------------
dacia
1304
1995
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 18:39 |