INCREDIBIL, DAR ADEVARAT!
![]() ![]() ![]() |
INCREDIBIL, DAR ADEVARAT!
ZaiR |
![]()
|
||
![]() Against the System Group: Members Posts: 345 Joined: 7 January 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
DUCATI
900 SuperSport
2003
- este!
|
|||
bogdann |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 7 Joined: 2 February 04 From: Bucuresti ![]() |
Prea multe probleme cu daciile astea,desi sunt pasionat si nu-mi place sa fie ceva in neregula cu masina,nici macar un bec ars,trebuie sa recunosc ca am obosit tot reparand nimicuri la ea...si daca mai ia si foc..macar scap de ea pt totdeauna.Dacia e tot dacie,cea mai slaba masina din lume,din toate punctele de vedere,dar e a noastra.
|
-------------------- Drive your car on the highway of life...no speed limits
|
|
alex aka |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 50 Joined: 13 August 03 From: Bucuresti ![]() |
slaba, dar uneori folositoare, chiar si atunci cand te lasa tot ti-e drag de ea
![]() |
-------------------- FIAT mic, negru si star de T.V. pe deasupra!:)
|
|
bzip2 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 151 Joined: 5 September 02 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE 3500? euro .... pupal daca ii iei paia Tipul care vroia sa-i cumpere masina lui alex_aka era dispus sa-i dea 4000 euroi :!: - o ocazie ca asta nu o sa mai prinda vreo data. |
-------------------- |
|
alex aka |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 50 Joined: 13 August 03 From: Bucuresti ![]() |
ei lasa ca nu-i nimic! atrecut asta, conteaza ce se va intampla in viitor! deja mereu descopar cate o zgarietura noua!
![]() |
|
|
bogdan_o |
![]()
|
![]() om ca, din pacate, din ce in ce mai putini Group: Members Posts: 3.940 Joined: 23 May 03 From: Bucuresti ![]() |
Alex, e oarecum bine ca o pastrezi pe asta, ca sigur nu mai ai parte de gninion cu ea. Ca nici fulgerul nu loveste de doua ori in acelasi loc.
|
--------------------
Dacia
SLZ 1.4 / Break CL E bine sa fii multumit cu ceea ce ai, dar nu si de ceea ce esti (Sir James MacKintosh)
|
|
Jack Daniel's |
![]()
|
![]() MEMBRU DE LA INCEPUT! Group: Members Posts: 2.010 Joined: 26 October 03 ![]() |
imi pare sincer rau si ma gandesc ca ar putea fi un defect care se poate manifesta si pe alte masini ceea ce ar fi cam nasol
|
--------------------
.
.
. Multi membri, putini oameni!
|
|
alex aka |
![]()
|
e nasol ! dar am inteles ca pe viitor nu se mai intampla si pe alte masini, solenza este un exemplu!
|
|
|
ZaiR |
![]()
|
![]() Against the System Group: Members Posts: 345 Joined: 7 January 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE e nasol ! dar am inteles ca pe viitor nu se mai intampla si pe alte masini, solenza este un exemplu! explica... |
--------------------
DUCATI
900 SuperSport
2003
- este!
|
|
bogdan_o |
![]()
|
![]() om ca, din pacate, din ce in ce mai putini Group: Members Posts: 3.940 Joined: 23 May 03 From: Bucuresti ![]() |
Adica toate cablajele sunt mai protejate. Insa nu e neaparat asa. Cand m-am dus prin toamna trecuta la service pentru o problema cu un difuzor mi-au mai pus niste izolir-band pe un cablu de la motor care statea periculos de aproape de o muchie a tablei care il putea sectiona. Cand i-am intrebat de fac chestia asta mi-au spus ca asa au primit o directiva de la Dacia si ca la toate masinile care se prezinta in service trebuie sa le izoleze mai bine cablul ala. Se pare ca cele produse dupa o anumita data cablul era izolat mai bine din fabrica. Deci, scapari mai sunt, insa nu am vazut SLZ in flacari si nici nu am de gand.
|
--------------------
Dacia
SLZ 1.4 / Break CL E bine sa fii multumit cu ceea ce ai, dar nu si de ceea ce esti (Sir James MacKintosh)
|
|
alex aka |
![]()
|
mircea vreau sa spun ca fata de supernova, solenza are avantaje considerabile: s-au luat masuri extreme de securitate la toate nivelele inclusiv in ceea ce priveste exploziile, focul practic provocat din vina constructorului!, la nivel pasiv si activ!
|
|
|
ZaiR |
![]()
|
nu am spus ca nu sunt diferente ,dar am o intrebare .... diferenta de pret este corecta? dsn/slz clima
inca nu a trecut ceva timp ca sa ia fos si SLZ ... totusi e o diferenta intre oltcit si SLz nu ia foc asa de rpd dar... si oltcitul costa 200 de Euro |
--------------------
DUCATI
900 SuperSport
2003
- este!
|
|
bogdan_o |
![]()
|
Diferenta de pret e data pe de o parte de masuri de securitate precum airbag si ranfosari, dar marea parte a banilor in plus se regasesc in design. Dovada si experienta mea cu izolatul firelor ca initial nu au pus accent prea mare pe evitarea accidentelor de natura electrica.
|
--------------------
Dacia
|
|
SYL |
![]()
|
![]() doc Group: Members Posts: 2.876 Joined: 16 December 03 From: IF, Balotesti ![]() |
QUOTE Diferenta de pret e data pe de o parte de masuri de securitate precum airbag si ranfosari, dar marea parte a banilor in plus se regasesc in design Sa nu uitam servodirectia si geamurile electrice. |
--------------------
Dacia
Duster
1.33 TCe 4x4 (2024)
|
|
bzip2 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 151 Joined: 5 September 02 From: Bucuresti ![]() |
Din primele DSN-uri au ars 60 (parca asa am inteles de la AL) - pe una am vazut si io intr-un ziar, si toti care au patzit-o au primit masini noi - probabil de aceea nu s-a aflat mai nimic. Acelea se pare ca aveau instalatia electrica de Nova; apoi au pus de Renault.
Mai trist e cazul lui alex aka (masina din 2002 parca), si inca cineva caruia i-a luat foc farul dreapta. Acuma, de cand au aparut SLZ-ele se pare ca nu s-a mai intamplat ceva de genul asta. Vom vedea.. |
-------------------- loose bits sink chips
|
|
SYL |
![]()
|
![]() doc Group: Members Posts: 2.876 Joined: 16 December 03 From: IF, Balotesti ![]() |
QUOTE Acelea se pare ca aveau instalatia electrica de Nova; apoi au pus de Renault. Nu; DSN de la inceput au avut instalatia electrica schimbata fata de Nova. |
--------------------
Dacia
Duster
1.33 TCe 4x4 (2024)
|
|
RoboCor |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 7 Joined: 28 April 04 ![]() |
bine ca mi-am vandut supernova ca acum mergeam cu teroare cu ea!
![]() |
-------------------- |
|
alex aka |
![]()
|
Ei bine! Salut din nou! Iata ca si in ziua de astazi am aceeasi supernova din 2002, arsa, lovita, zgariata, etc.!Concluzie: ma sperie gandul sa ma despart de ea: pe casco anul trecut s-au facut reparatii de peste 17 mil. lei, am dat intr-o groapa, am lovit-o superficial, nu mai e aceeasi ca la inceput, insa totusi cheltuielile sunt fata de alte masini romanesti(solenza, logan) sau straine(renault, bmw, mercedes, vw, audi, s.a.) mult mai mici, iar masina merge binisor spre bine! Intr-adevar cum spunea si Alex este f. trist si plictisitor sa ai tot timpul probleme minore, si chiar obositor si stressant, dar asta e!
|
|
|
ZaiR |
![]()
|
te tine in forma.....si cum zicea cineva pe forum....
Publicitate:A-tzi vazut vreodata o Dacie SuperNova stricata? |
--------------------
DUCATI
900 SuperSport
2003
- este!
|
|
TibiCraciun |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 231 Joined: 28 June 04 From: CUGIR-AB ![]() |
Da' chiar! Nu-mi aduc aminte sa fi vazut.
![]() offtopic: se scrie (in cazul asta) "ati" nu "at(z)-i" |
--------------------
DACIA
SupeRNova Clima
- AB 04 LVU decat o masina veche, mai bine una noua; decat o dacie, mai bine un mercedes; decat o dacie veche, mai bine un mercedes nou; decat nimic, mai bine o dacie
|
|
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
Cred ca subiectul asta sta mai bine la diverse ... nu ?
|
--------------------
.
.
. -= age is just a number =-
|
|
stuiberv |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 246 Joined: 8 April 05 From: Iasi ![]() |
Acum vreo doua nopti a ars o slz in Iasi, in centru, langa medicina.
Din cate am vazut, are jante de aliaj deci era scala cred eu. Faza e ca e arsa complet, adica nu a mai ramas decat metal din ea. Nu am apucat sa ma interesez mai bine de la ce dar intreb deseara. Sper sa nu se mai intample. |
--------------------
Papuci
marimea 43
3 ani bocanci
- is xx undoitrei “All parts should go together without forcing. You must remember that the parts you
are reassembling were disassembled by you. Therefore, if you can’t get them together again, there must be a reason. By all means, do not use a hammer.” — IBM maintenance manual, 1925 |
|
PVF |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 176 Joined: 31 December 04 ![]() |
Vreau sa spun ca si eu sunt un mare ghinionist si cei de la asirom nu cred ca sunt prea fericiti sa ma aiba ca client. Am dat peste pisici ,caini, canale, oameni, pomi, garduri, masini. cel mai tare a fost cand am rupt doi pomi cu SUPERnova mea am avut explozie pe fata pe drum de piatra la cam 80km\ora(se vede poza), momentan ruleaz de vreo 4 luni cu parbrizu` crapat destul de rau si capota stramba(sa deschis capota la 90km\h si a venit peste parbriz)
Am lovit masina de peste 9 ori original mai am pe ea decat usa de la portbagaj si aripa stanga spate. 2001... 90000km... am luat-o de noua la mine moare sau murim amandoi ![]() Traisca CASCO...si aveti grija la cum conduc alti ![]() Aveti grija de voi restu` e fier se indreapta. |
--------------------
Renault
Clio III
2006 confort dynamique- 5 usi 1,2 16 V 75 CP
- B 16 PVF Clio III confort dynamique- 5 usi 1,2 16 V 75 CP.
|
|
alex aka |
![]()
|
Dap, te inteleg si eu sunt ghinionist in general, dar am si multa sansa, si mai este faza ca orice lucru rau, suferinta, durere, daca nu te omoara, atunci te intareste! am observat in ultimul timp ca, asa de proasta cum pare supernova este cautata in draci, toti cunoscutii mei cauta si intreba de dsn, inseamna ca e buna masina asta, nu?
![]() |
|
|
testike |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.452 Joined: 18 March 05 From: Cluj ![]() |
>mai este faza ca orice lucru rau, suferinta, durere, daca nu te omoara, atunci te intareste
Ce proverb aiurea.. Poti de exemplu sa ramai in coma. :| |
--------------------
Mazda 3 2018
Prestige 2009 1.5 DCI 85CP
Ambition 2004 1.6 MPI
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
QUOTE(snPVF @ 24 Apr 2005, 12:31) Am lovit masina de peste 9 ori original mai am pe ea decat usa de la portbagaj si aripa stanga spate. 2001... 90000km... am luat-o de noua la mine moare sau murim amandoi ![]() Cred ca nu ghinionul e problema la tine, ci tu esti problema. Pericol public. Inconstient, neatent, si cand se intampla ceva....ghinionu e de vina.... ![]() ![]() |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
alex aka |
![]()
|
Sal iarasi ! ei uite ca am vandut sn si mi-am luat una straina, adica astept sa vina in tara, cred ca maine vine si apoi urmeaza vama si gata nu e cine stie ce dar mie imi place: fiat albea star 1,2 16 80 cp cam atat, bine ca am scapat de dsn ca deja incepuse sa se defecteze nu mai era ce a fost at cand am cumparat-o ptr ca cei de la fasteco mi-au facut-o praf, aveam la aproape 16000km si incepusera probleme cu motorul, inadmisibil!!!, asa ca am luat hotararea s-o dau si gata !!! asa ca sunt ca si liviu fost detinator de supernova, asta e lucrurile trebuie sa evolueze incet dar sigur
![]() |
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th July 2025 - 07:15 |