Probleme disc de ambreiaj...., piese de uzina sau nu...
![]() ![]() ![]() |
Probleme disc de ambreiaj...., piese de uzina sau nu...
ghitza |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.806 Joined: 23 April 08 From: ARAD ![]() |
|
||
--------------------
Dacia/BMW 316i an 99
1310 li
2003 Berlina
- Ar-07-GIB/BG
|
|||
SB04AKI |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 302 Joined: 18 May 08 From: Sibiu/Romania ![]() |
eu am avut de uzina adica asam pe masina si dupa 2 luni la-m dat jos pt ca mergea ca dracu, cand la-m dat jos am observat uzura extrema la el ziceai ca a fost min 10 ani pe masina si ca sa plecat numai cu rotile scartaind si piciorul tinut pe ambreiaj.
acuma am luat un kit de ambreiaj MAPA facut in turcia (disc si placa de 200mm) si un rulment de URB Alexandria, pot sa zic ca is super multumit de el si ma costat 110 lei placa si discu si 20 lei rulmentu, deci 130 lei, ce a ce e foarte ieftin pe langa piese de uzina scuze asam care te tin de la 12 la ameaz si montatu nu ma costat nimica pt ca la-m schimbat eu, cu cata rabdare. am facut recent 300 km cu masina si se comporta super la drum lung. nu mai cheltuiti bani degeaba pe piese de marca care is facute in turcia china sau romania si pe ele schrie made in germany, spain, UK, etc. ce am observat la piesele facute in turcia este ca rezista mai mult decat cele de asam si sunt la jumate din pretul celor de asam. nu putem zice ca piesele facute in turcia sau china sunt toate proaste depinde de ce nimeresti. voi vb de LUK sau SACHS, am vb cu un prieten care e mecanic in germania la VW mi-a povestit unde is produse piesele de SACHS, ia ghiciti voi unde is facute chiar daca nu scrie pe cutie MADE IN CHINA si MADE IN TAIWAN, la ei in germania apare pe cutie unde is produse la noi ce is pe piata si si la ei is cutii comandate specila pe care scrie made in germany sau made in EU. eu unu nu mai am incredre pe ce a ce scrie pe cutie mai ales daca scrie made in EU ca alea clar ca 90% is facute in tarile asiatice. si inca ceva daca nu aveam asiatici nu am fi avut acuma calculatoare telefoane mobile televizoare cu plasma etc care 100% din ce e pe piata europeana is produse in tarile asiatice. cumparam o data si daca nu ne convine a doua oara trecem la alta marca si ne incercam norocul, piesele doar is facute pt a se strica si a fi inlocuite si pt a putea sa traiasca firmele care le produc, daca nu sa-r mai strica ar da toate firmele producatoare intr-o buna zi faliment. Q.E.D cumparam testam ne orietam si daca nu ne convine schimbam marca. toate cele bune |
--------------------
Dacia
Logan/1310
2005/2000
- SB 99 OOO
|
|
Victor25 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 27 Joined: 12 July 09 From: Ploiesti ![]() |
asa am patit eu cu masina mea insa un pic mai rau cand apasam ambreiajul trosnea ziceai k se rupe cutia la masina... .Am mai mers cu masina 20 de km maxx si cand am apasat ambreiajul sa dus de tot
![]() ![]() |
--------------------
1310
Dacia
2000
- PH-08-ADA
|
|
ghitza |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.806 Joined: 23 April 08 From: ARAD ![]() |
autospeed daca esti in criza de bani.daca ai bani de aruncat at.vezi tu.numa bn
|
--------------------
Dacia/BMW 316i an 99
1310 li
2003 Berlina
- Ar-07-GIB/BG
|
|
bylexus |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 538 Joined: 2 January 09 From: Oradea ![]() |
Ambreiajul dupa 500 km se prezinta perfect!!!!
Recomand cu caldura kitul Ruen! Sper sa va fie de folos. ![]() This post has been edited by bylexus: 11 Jan 2010, 22:43 |
--------------------
Renault
Symbol
2012 Start 1.2 16v
- BH 90 DBA
|
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
dupa 50.000km sa ne zici:)
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
laurentiu.bruma |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 58 Joined: 25 November 09 ![]() |
nu stiu de ce lumea zice ca master sport e firma rea
am disc de ambreaj de fi 200 master placa presiune ruen si rulment urb montate pe masina din 2008 decembrie am facut in acest timp 18000 km si nu da semne de oboseala |
--------------------
Dacia
1310 L
1998
- SV 08 GFW
|
|
Filip |
![]()
|
![]() Forumist Group: Members Posts: 3.012 Joined: 23 July 09 ![]() |
Ce kit de ambreiaj îmi recomandați pt. dacie 1310 1.4 cu ambreiaj de 180. Mapa e bun? La mine merge bine mașina, doar rulmentul de presiune scârțâie, dar mi-a zis taică-meu să schimbăm tot. Când cumpăr rulment de presiune, vreau să iau unul mai bun, că în București mai uită omul piciorul pe pedala de ambreiaj, știți cum e în intersecții, pe străduțe - parchează unul în fața ta, nu știi ce vrea să facă - în fine
![]() |
--------------------
Renault
Laguna 1 1.6 16v, Nubira 1.6 16v, Astra G 1.4 16v
1998 ,1999, 2006 Fara Dacie viata e pustiu.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th July 2025 - 19:01 |