ATENTIE LA HOTI!, in perioada sarbatorilor.
![]() ![]() ![]() |
ATENTIE LA HOTI!, in perioada sarbatorilor.
paul_damian |
![]()
|
![]() Membru mult Group: Members Posts: 644 Joined: 21 April 04 From: Medias, Romania ![]() |
|
--------------------
Dacia
Sandero
Stepway, 2021 Ex Dacia Logan KissFM 1.4, 2008
Ex Dacia 1310, 1999 Ex Dacia 1100, 1969 |
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Are semn pentru orbi pe ea. Vezi ca si tastatura telefonului tau are. O protuberanta, ca sa zic asa. Tastaturile de la fetele de ATM false n-au asa ceva. Nu sta niciun hot sa munceasca aiurea la un asemenea mizilic.
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Umbla o poveste pe email... Cum că, dacă ești sub amenințare, la bancomat, ca să scoți bani, și tastezi codul PIN în ordine inversă, ar fi automat anunțată poliția... E adevărat sau nu?
Bine, un hoț mă gândesc că atacă după ce s-a tastat PIN-ul, dar așa, ca informație, ar fi util de știut dacă merge sau nu... |
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Si tastaturile au doua sfarcuri, pe F si J... eu le gadil mereu, ca nu prea ma uit la taste
![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
kog |
![]()
|
![]() epuri orijinali Group: Members Posts: 1.916 Joined: 27 November 08 From: Lipova - Arad ![]() |
perversule
![]() |
--------------------
Dacia
1310
- AR-05-DGF
1989 TLX Daa... prea rapid, daa... prea furios
Io merg cu Dacia, iar tu pa jos... "ti ciuda ca consum putin?" by argon |
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
![]() Cel mai sigur e sa va uitati bine in jur. Apoi verificati tasta 5. Daca pana aici e totul ok, introduceti pin-ul cat se poate mai acoperit. Eu mi-am facut o obisnuinta din a introduce codul tinand degetul aratator inspre causul palmei (acoperit intre degetul mare si ala cu UE). Astfel e aproape imposibil de vazut ce tastez. Notificarea prin sms e iarasi foarte buna, desi nitel sacaitoare. Atentie la benzinarii de exemplu, care au camerele montate exact inspre pos. Daca aveti putina minte si sunteti atenti, e foarte greu sa va faca la card. This post has been edited by Victoras2001: 21 Dec 2009, 22:40 |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
LEGENDA spune că dacă PIN-ul tău e 1234, atunci când tastezi 4321, accesezi bancomatul exact ca și cu 1234, poți face operațiuni, dar este dată și alarma...
L.E.: Conform Wikipedia, sistemul nu era încă implementat în 2008. http://en.wikipedia.org/wiki/ATM_SafetyPIN_software This post has been edited by C a t a l i n: 21 Dec 2009, 22:37 |
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Da, e adevarat.
Iar incepand din 2010 se extinde si in cazul rostirii numelui la ghiseul bancii: ai zis invers, fata de la ghiseu da cu genunchiul in butonul de alerta. This post has been edited by vijelie: 21 Dec 2009, 22:41 |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
Si daca ai PIN-ul 2332?
|
--------------------
BMW
730Ld
- AR - -
'07 High Executive M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Vine ambulanta.
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
kog |
![]()
|
![]() epuri orijinali Group: Members Posts: 1.916 Joined: 27 November 08 From: Lipova - Arad ![]() |
pana se gandeste aia ce ai zis...
|
--------------------
Dacia
1310
- AR-05-DGF
1989 TLX Daa... prea rapid, daa... prea furios
Io merg cu Dacia, iar tu pa jos... "ti ciuda ca consum putin?" by argon |
|
Victoras2001 |
![]()
|
Eu am niste pin-uri de abia le tin minte. Nu le pot asocia cu nimic. Ce-ar insemna sa mai fiu si nevoit sa le bag invers, in plina panica. Apoi tot nimic nu rezolvi. Ala ti-a luat banii in 2-3 secunde maxim. La ce-ti foloseste ca dai alarma? Pot fi filmati.
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
Ieri, in parcarea de la Praktiker, ma apropii de masina facand echilibristica cu 7 becuri, 9 prize, un mop, tra la la. Se repede unu' spre mine. Am zis ca vrea sa ma ajute, ca mai aveam putin si le scapam pe toate in incercarea disperata de-a scoate cheia din buzunar, peste care normal ca mai erau indesate vreo 4 intrerupatoare.
Cand colo ce sa vezi? Domnu', domnu', sunt si io sofer, va rog frumos, ma puteti ajuta si pe mine? Vin de la Mioveni si-am ramas fara benzina. Avea niste chei in mana, n-am retinut de la ce marca sau daca erau chiar de masina. Ma uit la el si ma mira disperarea cu care-mi cerea bani si faptul c-a plecat la drum fara bani si fara benzina. Cand l-am intrebat cum de s-a intamplat una ca asta, in loc sa-mi dea o justificare cat de cat plauzibila (in timp ce puneam un dop rezervorului spart mi-au furat hotii borseta ![]() ![]() Astuia ori ii era rusine sa-si vanda ouale-n piata, ori e cel mai prost escroc in viata. Ceva patanii identice cu romanasu' de Mioveni? |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
Merced |
![]()
|
![]() om al munților Group: Members Posts: 8.307 Joined: 24 June 07 ![]() |
Astia-s d-aia care au nevoie de cate doi-trei lei. Gaseste 15 fraieri pe zi si a facut o suma frumusica pentru inceput. Am dat si eu peste unu' de genu' asta, imbracat in vanator, statea pe o banca pe strada, se facea ca nu vede ce scrie pe o hartie unde era o adresa, intreba lumea pe strada(pe mine ma luase de doua ori), si dupaia zicea ca n-are bani de taxi, daca am sa-i dau vreo 2 lei acolo. Si unii fraieri ii dadeau.
La fel si niste drogati, care trageau de mine sa le dau si lor bani sa-si ia o paine, oameni de-o seama cu mine(un tip si o tipa) imbracati mai bine ca mine. Le-am zis ca ma duc si le cumpar eu o paine. Au facut o mutra. Dupaia i-am intrebat daca isi cumpara heroina. In secunda doi s-au intors si au inceput sa mearga in sens opus. ![]() This post has been edited by Merced: 19 Mar 2010, 08:09 |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
acu vreo 2-3 ani tot erau din astia seara care cu o sticla de 2l goala te rugau sa le dai si lor benzina.
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
ache2 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 262 Joined: 9 October 03 From: Berceni, PH ![]() |
QUOTE(Victoras2001 @ 22 Dec 2009, 00:46) PIN-ul se poate schimba la ATM cit se poate de simplu ... eu am la toate cardurile acelasi pin ... evident, nu-i o treaba buna, insa nu ma chinui sa-mi aduc aminte de fiecare data PIN-ul ![]() This post has been edited by ache2: 19 Mar 2010, 09:40 |
--------------------
FIAS / Baikal
Clona BROWNING / IJ 18 MN
- PH-07-LUD, PH-10-CJF
calibru 12 / 223Rem
|
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.642 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
QUOTE(ydaniel @ 19 Mar 2010, 09:16) acu vreo 2-3 ani tot erau din astia seara care cu o sticla de 2l goala te rugau sa le dai si lor benzina. Acum ii doare de bani. Am intalnit si eu in parcare la mcdonalds brancoveanu pe unu care zicea ca i s-a rupt cureaua la dacie si ca e din jurul buc(nu mai stiu unde) si a gasit un magazin non stop(era dupa 21) dar e scump si ii mai trebuie vreo 60 de mii etc etc. |
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
Geox16v |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 613 Joined: 29 March 07 ![]() |
In real bv acelasi scenariu cu benzina doar ca erau niste rromanizati. Dupa ce le-am dat cu flit s-au urcat intr-un A8
![]() |
--------------------
EX-DACIA
LOGAN PRESTIGE
2006 1,6 16v Creierul a invins intotdeauna muschii!
|
|
cristian_ |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 13 Joined: 23 April 07 ![]() |
Data viitoare cand mergi la real , n-ar fi rau sa ai la tine un pet cu amestec apa-benzina
![]() |
--------------------
OPEL
Astra
2001
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
ar merita niste acid,cred ca face frumos rezervoru la un audi a8 cu niste acid in el.se topeste unpic motoru ?
![]() ![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
- B 666 IAD
Vogue SE Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
vijelie |
![]()
|
Voi chiar aveti impresia ca aia se uita la sticla voastra?
![]() |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
nu da macar am cu ce arunca pe bijuteria lor cand o lasa nesupravegheata
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
- B 666 IAD
Vogue SE Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
tkx |
![]()
|
![]() Armwrestler Group: Members Posts: 932 Joined: 20 April 07 From: Pitesti ![]() |
cand va zic eu ca spray ul paralizant e sfant...
eu indiferent unde ma aflu cand sunt afara sunt tot timpul in garda, atent la tot ce misca in jur. |
--------------------
Dacia
Logan
2007 1.4MPI Laureate Orice lucru provizoriu ramane definitiv.
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.745 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Victoras, dar aia de vor bani de medicamente nu-i stii? Am intalnit cel putin 3.
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
- negru pe alb
masina
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
QUOTE(tkx @ 19 Mar 2010, 19:09) eu indiferent unde ma aflu cand sunt afara sunt tot timpul in garda, atent la tot ce misca in jur. am inteles, plimbi gagicile-n parc cu jpreiu-n mana ![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Pe vremuri era unul in gara de nord, vesnic venit la fii-su student, si care n-avea bani de supliment de viteza. Normal, spre un oras civilizat nu putea lua personalul !
Cica trebuia sa ajunga la Caracal ![]() |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
QUOTE(ache2 @ 19 Mar 2010, 09:40) PIN-ul se poate schimba la ATM cit se poate de simplu ... eu am la toate cardurile acelasi pin ... evident, nu-i o treaba buna, insa nu ma chinui sa-mi aduc aminte de fiecare data PIN-ul ![]() Hai sa-ti spun un secret, dar sa nu-l mai spui cuiva. Nu e bine sa-ti schimbi pin-ul la ATM. Se poate intampla ca de doua ori pe an (adica vreo 10 minute in total) sa nu mearga cardurile. Atunci intervine o conventie dintre visa sau mastercard si banca ta. Pe o anumita suma de bani, pe o anumita perioada. Daca ai schimabt pinul faci buru buru. Sau iti face banca buru buru fara rama yogurta. ![]() |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
Paul Gabriel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 590 Joined: 16 October 07 From: Cluj-Napoca ![]() |
pe mine era sa ma bata intr-o zi un martalog, ca de ce nu-i cumpar un gunoi de camera video, eram in masina si vine la geam, ca ieftina, 7 ''MEGAPIX'', profesionista. I-am zis frumos ca nu ma intereseaza si s-a enervat. Dupaia am vorbit mai urat, a vazut ca nu-i tine zice ''daca esti baietas faci rost sa vand si eu camera asta, ai si tu ceva de acolo''...
Acuma 7 ani a adus un prieten din spania camera video cum vand si tiganii astia, la pretul de 8 euro, mi-am luat si eu. Dupa o saptamana nu mai mergea blitul, o duc la reparat era numa plumb in ea sa para profesionala ![]() Pe alt prieten cam de 1 an i-a vandut unu o camera ''profesionista'' la 230 lei, ma suna sa ma duc la el sa vad ce si-o cumparat, cand am ajuns ma prapadeam de ras, era ca si aia din spania la 8 euro. L-am cautat pe ala sa-l batem, cand l-am gasit ca ne da banii inapoi, numa nu-i are acuma, incerca sa ii vanda la altu cu 350 de euro ![]() Mai nou de vreo 2 ani se vand adidasi, treninguri, ceasuri de la bucuresti cred si au un tupeu tiganii aia, aa sa nu uit de ''parfume'' la fel toate originale. Spor la tepe in continuare ![]() |
--------------------
Suzuki/Audi
GSXR/A4
- CJ XX RUN
2005 -----------
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
ba ce fauna pe forumul asta, incredibil...
![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
QUOTE(Victoras2001 @ 19 Mar 2010, 20:44) Hai sa-ti spun un secret, dar sa nu-l mai spui cuiva. Nu e bine sa-ti schimbi pin-ul la ATM. Se poate intampla ca de doua ori pe an (adica vreo 10 minute in total) sa nu mearga cardurile. Atunci intervine o conventie dintre visa sau mastercard si banca ta. Pe o anumita suma de bani, pe o anumita perioada. Daca ai schimabt pinul faci buru buru. Sau iti face banca buru buru fara rama yogurta. ![]() Poti sa detaliezi putin ca nu prea am inteles ce vrei sa zici. Si ce daca ai chimbat PIN-ul cardului la ATM? E normal sa poti sa iti configurezi ce PIN vrei, sau sa il schimbi daca ti se pare ca l-a vazut cineva. Bafta! |
--------------------
-
-
- "Be the change you want to see in the world"
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 4th August 2025 - 13:03 |