Zugraveala, aspecte tehnice
![]() ![]() ![]() |
Zugraveala, aspecte tehnice
costi |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
DSN/SLZ
|
|||
asarban |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Banned Posts: 2.288 Joined: 24 May 02 ![]() |
Eu ma angajez sa fiu diriginte de santier
|
-------------------- Intr-o apa adanca patru ochi luceste. Ce sa fie oare este doi de peste.
|
|
iubitordedacie |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 186 Joined: 28 April 04 From: Bucuresti ![]() |
Imagine_7_.jpg ( Size: 82.41k )
Number of downloads: 110
Imagine_8_.jpg ( Size: 77.68k ) Number of downloads: 104 Imagine_9_.jpg ( Size: 76.51k ) Number of downloads: 91 Imagine_10_.jpg ( Size: 117.05k ) Number of downloads: 117 de refacut izolatia nu am cum din lipsa de bani ( e mozaic deasupra, pe terasa unuia ), si in plus dupa cata mizerie i-am facut ultima oara aluia (nu m-am ocupat personal), nu cred sa fie prea dornic. va pun si o poza sa vedeti ce inseamna mester bulangiu. ![]() |
--------------------
Dacie
Berlina
2010
- BB-KING
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Io ma ocup cu proiectarea proiectului proiectabil
PS: acolo e necesara fara doar si poate raschetarea pana la zidarie... |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
Slider |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.279 Joined: 5 December 03 From: Cernavoda ![]() |
E de lucru acolo....trebuie bere nu gluma!
|
--------------------
LOGAN
Ambiance
- CT-xx-xxx
|
|
romulus |
![]()
|
![]() membru fost posesor de Dacie Group: Members Posts: 460 Joined: 11 January 05 From: Targu Mures ![]() |
Varuiesti degeaba. Te va tine pana la prima ploaie. Trebuie refacuta hidroizolatia sub mozaicul respectivului.
|
--------------------
Daewoo
Cielo
1997
- MS 06 BCL pana la urma, totul se rezuma la obisnuinta...
|
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
naspa;
ori repari terasa aluia ori te lasi pagubas (auzi da ala scurgere nu are de pe teresala aia? de ce se infiltreaza la tine ?) daca nu repari izolatia first, dai banii si munca pe nimic; la toamna o iei de la capat |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
E, ar mai merge pus... faianta... Ca nu se mai umfla chiar asa de la apa
![]() |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
costi |
![]()
|
faianta pe tavan ?
![]() da si cind ploua te duci cu casca de protectie pe cap sa nu-ti faca cucuie ! |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.526 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
cred ca domnul Klaus defapt a spus o metafora
![]() |
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|
Ake |
![]()
|
![]() Morderator Group: Moderatori Posts: 1.040 Joined: 6 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Cateva observatii in ultima ultimelor informatii aparute in presa:
Mi se pare din poza ca n-ar fi var pe glet ci huma pe beton. Orice reparatie ai face, o faci degeaba daca nu reparati terasa. Aceasta se repara cu cheltuieli pe din doua. daca nu te impaci cu vecinul, singura solutie de finisare a plafonului e folia de politilena. (vezi care mai au inca pe scaune si roaga-i sa ti le vanda). La cat de serios vad ca a curs apa, in doi trei ani trebuie turnat alt planseu. (in acest caz pune folie mai groasa, sa nu-ti cada planseul de beton pe masina). Nu poti da cu lavabila direct peste ce ai acum. Mai bine dai cu acelasi material. Gata proiectul. Devizul inseamna reparatia terasei fiftififti cu vecinul plus 30 lei trolei vopseaua. 50 lei eventual un meserias trei patru ore. Astept micii ca bere beau doar N/A |
--------------------
(si) Dacia
Logan
Laur.1.4 "Desteapta-te Romane! Traiasca capra vecinului! "
(citat dintr-un sticker auto) |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 20th July 2025 - 11:54 |