CAPOTA, VI S-A INTIMPLAT SA SE DESCHIDA CAPOTA IN MERS?
![]() ![]() ![]() |
CAPOTA, VI S-A INTIMPLAT SA SE DESCHIDA CAPOTA IN MERS?
andri1940 |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.741 Joined: 23 March 08 From: Pitesti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Laguna 2 1.8 16v
Dynamique 2002
|
|||
negrucvj |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 198 Joined: 10 October 07 ![]() |
unde intra surubul cu arc este o lamela de blocare, care daca nu iese suficient de mult poate cauza deschiderea capotei in mers. Eu o "ajustez" cu vf cutitului de fiecare data cind umblu la motor. Am schimbat clema de deschidere de doua ori si de atunci am aceasta pb.
|
--------------------
dacia
solenza
2004 scala
- b38xxx
|
|
sharkky |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.207 Joined: 11 July 05 From: Bucuresti ![]() |
Ati incercat ca din cand in cand sa mai ungeti mecanismul?
|
--------------------
Dacia / Ford
Solenza / Mondeo
2004 Clima / 2006 Ghia X, 2.0 Tdci
- B XX XXX
|
|
negrucvj |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 198 Joined: 10 October 07 ![]() |
aaa, cred ca asta a fost primul pas
![]() |
--------------------
dacia
solenza
2004 scala
- b38xxx
|
|
dj_sweat |
![]()
|
![]() DJ Group: Members Posts: 277 Joined: 20 February 07 From: Bucuresti (Militari) ![]() |
Se regleaza destul de greu, prin multe incercari repetate ca sa nu atinga aiurea la inchidere cuiul si sa cada fix prin centrul incuietorii, mai se regleaza si agatatoarea aia din stanga care are o clapeta de siguranta, aia este special conceputa pentru cazul in care cuiul iese in mers, din ce am citit pana acum cam aia ar fi problema. Agatatoarea aia de siguranta trebuie reglata asa incat sa stea mai mult in interior. Mie mi-a luat cam 15 minute reglarea lor. Daca cuiul se insurubeaza prea mult capota sta prea curbata si culmea nu se inchide bine. Deci ce e prea mult nu e bine.
|
--------------------
Dacia
Solenza
2004 - Clima
|
|
silvio21 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 29 Joined: 31 January 09 From: PITESTI ![]() |
Ieri de dimineata cand am parcat la serviciu la Dacia ,m-am dat jos din masina si cand am trecut prin fata am vazut capota intredeschisa.am lasat-o asa pana am terminat programul la munca si cand sa plec acasa m-am uitat la ea.Surpriza se desfacuse cuiul din capota de la trepidatii.La mine este o piulita pertru a strange cuiul in capota si nu era strans.o sai pun si o saiba grover.verificati si voi poate gasiti o problema asemanatoare.
|
--------------------
DACIA
SOLENZA
CONFORT
- AG 78 ---
|
|
GR 03 ZUG |
![]()
|
![]() Catalin Popa Group: Members Posts: 99 Joined: 5 January 12 ![]() |
sper ca nu deranjez pe nimeni daca redeschid acest topic dar de catva timp si eu am probleme cu capota, la o groapa putin mai adanca (daca o iau pe partea stg) mi se deschide capota. Noroc ca o tine clapeta aia de siguranta ca altfel...
are cineva vreo idee ce as putea sa-i fac? |
--------------------
Dacia
Solenza
2003
- GR 03 ZUG Intotdeauna cu un pas inainte!
Inaintea cui? HABAR NU AM... |
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
Regleaza acel cui cu arc. Adica roteste-l pana "ține". Asa a fost si la mine dupa ce am pocnit Ferrariu.
|
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
GR 03 ZUG |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
Solenza
2003
|
mcr_razvy |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 151 Joined: 22 December 10 ![]() |
si eu am patit asa mi se deschidea cand luam gropi si am infiletat tampoanele acelea de cauciuc care sunt pe deasupra farurilor si acum nu mai sare.
|
--------------------
dacia
solenza
avantaje 2004
|
|
marius80_eugen |
![]() ![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.978 Joined: 9 December 05 From: Bucuresti ![]() |
Daca v-ati pune cheder nu ati avea problemele astea . Saritul se realizeaza cand exista joc si la un soc mai puternic sare din incuietoarea principala.
|
--------------------
Reno / de toate
Reno
2003 - 2017
|
|
cristy2008 |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 177 Joined: 19 March 08 From: CALARASI ![]() |
Ce fel de cheder merge? Merge pus cel de la portbagaj?
|
--------------------
dacia
solenza
2004 scala
|
|
GR 03 ZUG |
![]()
|
eu i-am pus de mult cheder si tot asa facea, acum i-am mai infiletat butoiasele de cauciuc, si mai strans arcul la incuietoare si vad ca nu mai sare...acum sa vedem pana cand.
Toate cele bune! |
--------------------
Dacia
Solenza
2003
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 4th June 2025 - 05:41 |