Cum ma scap de molii?, Am incercat si spray si pliculete, dar nimic...
![]() ![]() ![]() |
Cum ma scap de molii?, Am incercat si spray si pliculete, dar nimic...
solenza_scala |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 301 Joined: 9 June 08 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Solenza
---
|
|||
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.679 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
Cu napalm?
![]() |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Charlie Foxtrot: Massively vote Charlie Golf for President!
|
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.627 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
Hainele le-ai scos? Ca daca n-au ce hali nu stau
![]() |
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
kog |
![]()
|
![]() epuri orijinali Group: Members Posts: 1.916 Joined: 27 November 08 From: Lipova - Arad ![]() |
tot ceea ce e atacat de molii TREBUIE sa dispara. Daca nu scoti alea dn dulap degeaba te chinui. Pun pariu ca sunt ceva blanuri
|
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
- AR-05-DGF Daa... prea rapid, daa... prea furios
Io merg cu Dacia, iar tu pa jos... "ti ciuda ca consum putin?" by argon |
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
Se scoate tot, se curata ce n-a fost compromis definitiv, cele distruse(ma gandesc ca o haina plina de gauri n-o s-o mai poarte nimeni) se arunca/se dau de pomana, se dau inainte cu spray Raid, se baga si odorizante d-alea de molii, si se repeta la vreo doua luni "otravirea", preventiv, ca sa nu ajungi iar in aceeasi situatie.
|
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
Micutzu_BH |
![]()
|
![]() Driving around Group: Members Posts: 283 Joined: 11 September 06 From: D'aci ia ![]() |
De molii nu scapi usor;... scapa ele de tine!
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
Ambition - 2005 Este mai bine sa dezbati o intrebare fara sa o rezolvi, decat sa o rezolvi fara a o dezbate!
|
|
solenza_scala |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 301 Joined: 9 June 08 ![]() |
Mai, sa arunc hainele stiu si eu. Ideea era daca pot scapa cumva de ele FARA sa scap si de haine.
|
--------------------
Dacia
Solenza
---
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
Nu prea e vreme afara pentru asa ceva. Daca era cald, le scoteai la soare, le intorceai pe toate partile, le scuturai bine, eventual ce nu se putea spala cu apa duceai la curatatorie.
|
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
whitecar |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 223 Joined: 6 January 07 From: BUCURESTI ![]() |
Pina nu elimini cauza nu poti stapini efectul .Arunca hainele deja atacate .Solutiile si pastilele sint in special pentru prevenire ,ele nu ataca ouale si uite in articolul asta spune cam cite oua depune o femela http://www.daunatori.info/21/molia-de-haine/ ...........concluzia este ca trebuie aplicate masuri radicale de inalturare ,apoi prevenire.
Bafta |
--------------------
ex Dacia Break
1310 Cli
2000 Logan 1,4 Laureat 2005
""Invata din greselile altora ,caci nu poti intr-o viata sa faci toate greselile"" |
|
pcostica |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 627 Joined: 5 February 08 From: Resita,CS ![]() |
pe vremuri se folosea naftalina! Acum nu stiu daca se mai gaseste.
Bafta! |
--------------------
dacia
1300
-cs
- -------
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Identifica cauza cum zicea cineva mai sus. Verifica TOT ce ai in casa din material textil, piele, blana, pana le gasesti cuibul. Eventual, daca stai la bloc, verifica pe la vecini daca au si ei aceeasi problema, s-ar putea sa aveti vreun vecin care v-a facut bucuria. Si, cu cat o faci mai repede, cu atat o sa ai pagube mai putine.
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
bygy007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.177 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
eu stiu de naftalina , levantica (planta) si tutun (netratat)care se folosesc impotriva moliilor
This post has been edited by bygy007: 25 Dec 2009, 23:17 |
--------------------
RENAULT
CAPTUR E-Tech full hybrid 145
2024
- B 07 BGY din subteranele Bucurestiului
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Cica tutunu' (atit tratat cit si netratat) se foloseste cu mare succes si in combaterea plaminilor.
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Barfe...
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.627 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
Ba chiar functioneaza... dar stiu ca mama punea foi de tutun direct de pe camp intr-un ziar si le lasa acolo. De ala tratat nu stiu nimic. Se gaseste naftalina in orice hipermarket dar are un miros ingrozitor dupa parerea mea
![]() |
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
radian |
![]()
|
Stai bre, adica mama ta punea foile de tutun pe un ziar, direct pe camp si le lasa acolo, iar moliile panicate evacuau repede casa?
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Era vorba de combaterea plamanilor.
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 01:45 |