TESTAMENT, cui ma lasi?
![]() ![]() ![]() |
TESTAMENT, cui ma lasi?
Victoras2001 |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
|
||
--------------------
ZAZ
Zaporojež
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|||
Jack Daniel's |
![]()
|
![]() MEMBRU DE LA INCEPUT! Group: Members Posts: 2.010 Joined: 26 October 03 ![]() |
La avocat, ca in filme!
![]() |
--------------------
.
.
. Multi membri, putini oameni!
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Poti sa treci tu in testament tot ce vrei si ce nu vrei, dupa ce dai coltul, cei care au drept de mostenire in baza legaturii de sange isi pot revendica cota parte...
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Ba, ma lasi? Si cum afla avocatul ca io am dat coltul?
|
--------------------
ZAZ
Zaporojež
|
|
Micutzu_BH |
![]()
|
![]() Driving around Group: Members Posts: 283 Joined: 11 September 06 From: D'aci ia ![]() |
La un PRIETEN avocat sau notar! Daca n-ai asta e... faci contract de vanzare-cumparare cu drept de folosinta dupa deces si il dai mostenitorului (cumparatorului).
Dar ce-ti veni? ![]() This post has been edited by Micutzu_BH: 25 Dec 2009, 21:06 |
--------------------
Dacia
Logan
Ambition - 2005 Este mai bine sa dezbati o intrebare fara sa o rezolvi, decat sa o rezolvi fara a o dezbate!
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Pai, stiu cei direct interesati ca-s cu ochii pe tine...
![]() |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
Pai ce sa stie? Asta-i faza, ca nu stiu. Nu stie nimeni ce-i in capul meu. Deci cum afla cel trecut in testament ca i s-a intamplat asta?
|
--------------------
ZAZ
Zaporojež
|
|
Micutzu_BH |
![]()
|
![]() Driving around Group: Members Posts: 283 Joined: 11 September 06 From: D'aci ia ![]() |
Testamentul poate fi atacat in instanta, cel mai bun mod de a lasa ceva cuiva e contractul de vanzare-cumparare.
|
--------------------
Dacia
Logan
Ambition - 2005 Este mai bine sa dezbati o intrebare fara sa o rezolvi, decat sa o rezolvi fara a o dezbate!
|
|
skija |
![]()
|
![]() proud not to be american Group: Members Posts: 513 Joined: 5 January 05 From: Bucharest/Buzau ![]() |
la orice notar public... iti anunti familia ca au beli* p**a si ca faci extragere ca la loto, si le spui despre ce notar e vorba, si dupa ce dai ortu' vine ala si deschide testamentul in fata celor implicati. (are intaietate in fata legaturilor de sange)
Daca notarul e jmecher, si tu bogat (adica ai de lasat mai mult decat un 486 cu windows 3.11 si 2 ghivece cu flori), contacteaza pe unu din membrii, fac averea bara/bara si s-a terminat povestea... Sarbatori fericite si pamant usor! |
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
- BZ 80 SKJ decat o viata Cioran, mai bine o zi Van-Damme...
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
Cand nu mai ai rude, cine sa atace testamentul? Timpul?
Poate nu m-am exprimat eu bine. Ai patru prieteni si n-ai nicio ruda. Faci testament pe numele unui prieten. Acel prieten habar n-are de asta. Tu dai coltul. Ortul popii. Te ia Gaia. Te-a chemat Dinica. Sau cum vreti voi sa-i spuneti... Testamentul, daca ramane la tine-n casa poate fi gasit de ceilalti, deci e posibil sa nu fie scos la iveala niciodata. Unde dracului trebuie sa stea testamentul pentru a nu-l vedea cel pe numele caruia l-ai facut, dar in cazul in care dai coltul sa fii sigur ca ajunge la el? |
--------------------
ZAZ
Zaporojež
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
|
--------------------
ZAZ
Zaporojež
|
|
Micutzu_BH |
![]()
|
In cazul expus de tine contractul de vanzare-cumparare cu drept de utilizare a bunurilor dupa deces e cea mai buna solutie; cu testamentul numai te incurci (de fapt nu pe tine ci pe prieteni). Contractul il faci in 3 exemplare; 1 la tine, al 2-lea la prietenul respectiv si al 3-lea la notarul care s-a ocupat de caz.
|
--------------------
Dacia
Logan
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
M-ai incetosat complet.
Frate. Vreau sa las ceva cuiva, fara ca ala sa stie. Ce-i asa greu? Cum se face asta si cum sunt sigur ca ala afla? |
--------------------
ZAZ
Zaporojež
|
|
Micutzu_BH |
![]()
|
N-ai cum!
|
--------------------
Dacia
Logan
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
N-am cum?
![]() ![]() |
--------------------
ZAZ
Zaporojež
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Lasa-i-l in timpu' vietii... ce-i asa de greu?
![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
In timpul vietii sa i-l lasi tu. E ca si cand i l-am lasat in timpul vietii, numai ca nu trebuie sa stie. Sunt o caruta de motive obiective.
Hai sa spun ca-i o recompensa pentru loialitatea demonstrata in decursul timpului, dar nu-i necesar sa afle asta. This post has been edited by Victoras2001: 25 Dec 2009, 21:33 |
--------------------
ZAZ
Zaporojež
|
|
Jack Daniel's |
![]()
|
![]() MEMBRU DE LA INCEPUT! Group: Members Posts: 2.010 Joined: 26 October 03 ![]() |
QUOTE(Micutzu_BH @ 25 Dec 2009, 22:03) La un PRIETEN avocat sau notar! Daca n-ai asta e... faci contract de vanzare-cumparare cu drept de folosinta dupa deces si il dai mostenitorului (cumparatorului). Dar ce-ti veni? ![]() QUOTE(Victoras2001 @ 25 Dec 2009, 22:02) ![]() |
--------------------
.
.
. Multi membri, putini oameni!
|
|
mk2 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 407 Joined: 5 August 06 From: Bucuresti ![]() |
Eu stiam ca daca dai ortul popii si nu ai mostenitori legali (rude), averea ta o ia statul.
Prietenii nu au nici un drept legal. Practic, daca ajunge pe mana cui nu trebuie, acela poate fie sa arate tesatmentul ->prietenul tau ia averea; fie sa-l arunce -> statul ia banii. Practic rau-voitorul nu castiga nimic. Dar poate sa faca pe altcineva sa piarda. Daca gresesc, cineva sa ma corecteze. Nu sunt avocat. |
--------------------
Dacia Logan
1.5 dci
2006 Laureate
- BxxXXX Our enemies are never as evil as we imagine them to be. And maybe we're never quite as good.
|
|
Micutzu_BH |
![]()
|
Pictoras, iar ai baut prea mult?
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
|
|
radian |
![]()
|
Pai, o solutie ar fi sa vinzi tot ce vrei sa-i lasi loialului, si faci o depunere anonima in contul respectivului. Atata doar ca el n-o sa stie ca nu are voie sa scoata banii pana nu-ti ia beregata. Asa ca, imediat dupa ce faci depunerea iti tragi un glont in cap. E viabila solutia asta?
![]() |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
Pai la asta ma gandeam si eu. Numai ca implica interesul meu fata de viata avocatului, care nu-i tocmai tanar si sanatos. Daca da coltu' inaintea mea?
Nu vand nimic. This post has been edited by Victoras2001: 25 Dec 2009, 21:50 |
--------------------
ZAZ
Zaporojež
|
|
V a L y O |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 673 Joined: 27 January 07 From: Bucuresti ![]() |
Bag de seama ca te-a emotionat rau Craciunul de te gandesti la testamente...
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
Laureate Plus 2007
- FVV If You Have Nothing Nice to Say, Say Nothing At All.
|
|
pcostica |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 627 Joined: 5 February 08 From: Resita,CS ![]() |
da ce ai patit de te bantuie ganduri de astea sau esti vre-un mostenitor preferat si vrei sa scapi de concurenta?
|
--------------------
dacia
1300
-cs
- -------
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
Pai pe orice caine singuratic ar trebui sa-l bantuie ganduri d-astea. Sau nu? Ar trebui sa puna Boc mana pe cutia mea de carton?
![]() |
--------------------
ZAZ
Zaporojež
|
|
radian |
![]()
|
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
BZN |
![]()
|
![]() Itan convins Group: Members Posts: 3.590 Joined: 29 January 08 From: Rucar / Bucuresti ![]() |
Depinde ce lasi in urma
![]() |
--------------------
Tico 0,796 6v, 1998
/Logan 1,598 16v, 2009
.
- AGXXMAV / AGXXVAB
|
|
pcostica |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 627 Joined: 5 February 08 From: Resita,CS ![]() |
QUOTE(Victoras2001 @ 25 Dec 2009, 23:01) Pai pe orice caine singuratic ar trebui sa-l bantuie ganduri d-astea. Sau nu? Ar trebui sa puna Boc mana pe cutia mea de carton? ![]() nu cred! PENTRU ASTA SUNT PRIETENII... indiferenent ce greutati sau probleme ai tot timpul ai sa gasesti un prieten care sa-ti sara in ajutor atunci cand ai nevoie This post has been edited by pcostica: 25 Dec 2009, 22:07 |
--------------------
dacia
1300
-cs
- -------
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 8th May 2025 - 17:31 |