Caut o piesa plastic instalatie GPL Marini, vine insurubata in vaporizator
![]() ![]() ![]() |
Caut o piesa plastic instalatie GPL Marini, vine insurubata in vaporizator
vijelie |
![]()
|
||
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|||
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.364 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Singurul ajutor il mai poate capata undeva pe Alexandru Obregia...
This post has been edited by vis-a-vis: 29 Dec 2009, 13:49 |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
dragoselu |
![]()
|
![]() SB-12-UST Group: Members Posts: 680 Joined: 5 November 06 From: Sibiu ![]() |
Chiar asa??
![]() |
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
1996
- GL-11-UST [SIZE=14]Nicio masa fara usturoi![/SIZE]
|
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
cel mai bine faci piesa din textolit.poate gasesti pe la tine la liceu.
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
dragoselu |
![]()
|
![]() SB-12-UST Group: Members Posts: 680 Joined: 5 November 06 From: Sibiu ![]() |
Fost-am pana la Piata Centrala la subsol si nici vorba de vreo chestie din fier, plastic care sa se potriveasca cu porcaria aia de stut de la plaman, la fel si la magazinele de feronerie, NIMIC...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() This post has been edited by dragoselu: 29 Dec 2009, 16:34 |
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
1996
|
|
BlaueCorsa |
![]()
|
![]() Membru cu Prafuitor Group: Members Posts: 1.097 Joined: 6 October 03 From: Socola Tower, Iasi ![]() |
Dom' profesor, da' de unde stiti cat e piesa originala daca nu se gaseste? Si, sa fim seriosi, 30 de lei nu e un capat de tara, mai ales cand e o urgenta...
|
--------------------
Dacia / Renault
Duster / Captur
2018 Confort / 2015 Authentique Mon amour, tu es la lumière de mes jours...
sans numéro! sans numéro! sans numéro! |
|
dragoselu |
![]()
|
Am sunat prin Bucuresti la cateva ateliere de instalatii GPL si pretul piesei care mare ma intereseaza e 10 lei, numai ca (parca e un facut!) toti lucreaza de pe 4 ianuarie! Eu am zis ca ma rezolva strungarul la care am fost ca sa nu-mi bat capul la manevrarea strungului de la scoala , hai sa zicem cu 5 maximum 10 lei, 30 mi se pare prea exagerat... da-o incolo de treaba, nu ca as fi prea zgarcit, dar nici nu vreau sa arunc cu banii in caini! O sa vad maine ce fac la scoala la strung. Daca nu, am sa rog o ruda sa-mi imprumute masina 2-3 zile, sunt n posibilitati de a ajunge unde vreau.
|
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
1996
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Vezi sa ti-o imprumute cu rezervorul plin.
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
dragoselu |
![]()
|
Are si GPL!
|
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
1996
|
|
bygy007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.177 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
deci pina la urma daca e pt antigel , eu zic sa o lasi balta cu piesa cumparata si sa o faci la strung , daca poti chiar din aluminiu , daca nu din fier e mai buna decit cea din plastic
![]() |
--------------------
RENAULT
CAPTUR E-Tech full hybrid 145
2024
- B 07 BGY din subteranele Bucurestiului
|
|
dragoselu |
![]()
|
S-a rezolvat cu piesa! Am gasit, datorita unui coleg daciaclub din Galati, nr. unui electrician de la Bosch Car Service Galati, si acesta are piesa de care am nevoie. Se poate inchide!
![]() |
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
1996
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
QUOTE(dragoselu @ 29 Dec 2009, 17:00) nu ca as fi prea zgarcit Vai, pacatele mele, tuuuuuuuu? zgarciiiiit? nuuuuuuuuuuuu su poaaaaateeeee!!!!! Doar ai vindut o puscarie de frigider mostenit de la Tudor Vladimirescu, cu 500 de mii.QUOTE Da, dar daca nu faceai topic pe dc nu te simteai implinit.QUOTE(dragoselu @ 29 Dec 2009, 17:41) S-a rezolvat cu piesa! Am gasit, datorita unui coleg daciaclub din Galati, nr. unui electrician de la Bosch Car Service Galati, si acesta are piesa de care am nevoie. Se poate inchide! Da e originala? NU de alta, da' electricienii se ocupa de electrica, nu de d-astea. Mai bine-l suni pa Petre Roman, ca el se ocupa de mecanica fluidelor, poate i-or fi ramas vreo 2-3 d-astea de cind i-a montat el GPL lu' Iliescu pe mertzan.![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
|
--------------------
.
.
.
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
QUOTE(Marty @ 30 Dec 2009, 09:10) Da e originala? Daca scrie pe ea "MARTINI - stut de origine" e ok. |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Stutzurile "Martini-pieces d'origine controlee" sint peste 70 de lei, alea cu filet de 700 cl, iar d-alea cu filet de 500 sai 300 ml nu cred ca se fabrica. Si el vrea sa dea 5, maxim 10 lei. Ramine sa aleaga intre "Saniuzini" sau d'alea rusesti, "Stalinskini".
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Markos |
![]()
|
io cred ca a luat un fake de Sidex la banii astia.
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
dragoselu |
![]()
|
Ba eu cred ca am luat originalul!
![]() ![]() ![]() Promit si o poza cand pun mana pe un foto digital! "Succesuri" ! 30 Dec 2009, 12:25: QUOTE(Laurentziu83 @ 30 Dec 2009, 11:37) Prietenul la nevoie se cunoaste! 30 Dec 2009, 12:27: QUOTE(Markos @ 30 Dec 2009, 11:42) Markos, kalimera, frate! Ce te-ai inhamat cu romanii, nu mai tii la grecoteii tai galateni? ![]() This post has been edited by dragoselu: 30 Dec 2009, 11:27 |
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
1996
|
|
Markos |
![]()
|
QUOTE(dragoselu @ 30 Dec 2009, 11:24) Ba eu cred ca am luat originalul! crezi tu asta! ai holograma pe el? Attached thumbnail(s) JanMarini_logo.JPG ( Size: 24.27k ) Number of downloads: 240 |
--------------------
Reno
Megan
|
|
dragoselu |
![]()
|
QUOTE(Marty @ 30 Dec 2009, 10:10) Vai, pacatele mele, tuuuuuuuu? zgarciiiiit? nuuuuuuuuuuuu su poaaaaateeeee!!!!! Doar ai vindut o puscarie de frigider mostenit de la Tudor Vladimirescu, cu 500 de mii. Da, dar daca nu faceai topic pe dc nu te simteai implinit. Da e originala? NU de alta, da' electricienii se ocupa de electrica, nu de d-astea. Mai bine-l suni pa Petre Roman, ca el se ocupa de mecanica fluidelor, poate i-or fi ramas vreo 2-3 d-astea de cind i-a montat el GPL lu' Iliescu pe mertzan. Fiecare cum poate... Ce sa-ti fac daca tu esti mai chiabur? ![]() ![]() ![]() Hai ca tre' s-o sterpelesc la scoala! La Multi Ani tie si familiei tale! ![]() 30 Dec 2009, 12:34: QUOTE(Markos @ 30 Dec 2009, 12:28) Daciaclub pe ea nu are ? ![]() This post has been edited by dragoselu: 30 Dec 2009, 11:34 |
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
1996
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
QUOTE(Markos @ 30 Dec 2009, 11:05) Adica si-aluat SIDEXINI? ![]() 30 Dec 2009, 12:10: QUOTE(dragoselu @ 30 Dec 2009, 11:32) Multumesc frumos ca m-ai facut taran! This post has been edited by Marty: 30 Dec 2009, 12:10 |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
kog |
![]()
|
![]() epuri orijinali Group: Members Posts: 1.916 Joined: 27 November 08 From: Lipova - Arad ![]() |
|
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
- AR-05-DGF Daa... prea rapid, daa... prea furios
Io merg cu Dacia, iar tu pa jos... "ti ciuda ca consum putin?" by argon |
|
membru_DC |
![]()
|
- Group: Members Posts: 1.149 Joined: 24 May 09 ![]() |
eu nu mai inteleg nimic, v-ati cunoscut, ati socializat si acu' va ciondaniti?!... da-l dracu' de frigider c-a devenit deja celebru; maine, poimaine in vedem pe e-bay la suprapret
![]() This post has been edited by membru_DC: 30 Dec 2009, 23:53 |
--------------------
-
-
-
- -
|
|
Marty |
![]()
|
Stai ca n-am ajuns la monitor inca.
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Si la conserve si mazot de peste Prut
![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 8th May 2025 - 11:29 |