LOCURI DE PARCARE
![]() ![]() ![]() |
LOCURI DE PARCARE
BiGBearRO |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.338 Joined: 19 October 05 From: de unde se da ora exacta ![]() |
|
||
--------------------
Toyota
AURIS
Touring Sport 2015
- IF-94-URS
|
|||
Tamango |
![]()
|
![]() Biciclist Group: Members Posts: 1.330 Joined: 30 January 07 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(BiGBearRO @ 31 Dec 2009, 09:28) la mine pe toata strada e oprirea interzisa cu exceptia CD si TC de ce cei de la ambasada pot opri pe toata strada (inclusiv la mine in fata casei) si eu nu? (nici macar in fata casei) Nu cred ca nenea Garcea ar fi atat de idiot sa aplice sanctiunea pentru nerespectarea semnului de oprire interzisa si riveranilor. Ar risca un proces pentru tulburare de posesie. De ce nu faci tu un memoriu la primarie sa modifice semnul ala si sa adauge mai jos "Cu exceptia riveranilor" ? |
--------------------
Suzuki
Vitara 1,6 AT
2017 Confectionam fumigene direct din acordeoane ...
|
|
Executron |
![]()
|
![]() Membru fan UAP Group: Members Posts: 2.061 Joined: 27 June 07 From: Bucuresti ![]() |
Ce treaba are tulburarea de posesie (search google art. 220 Cod Penal - ocuparea in intregime sau in parte a unui imobil aflat in posesia altuia fara consimtamantul acestuia (...)) cu o contraventie aplicata pentru nerespectarea codului rutier?
Da, daca ai semnul de oprire interzisa atunci nu te poti da ncii jos in fata casei... Du-te si taie-i p-aia de la primarie sa bage cu exceptia riveranilor sau sa bage stationarea interzisa. |
--------------------
VW Passat
1,9TDI/131HP/2002/Highline/Tiptronic ///
Dacia 1300 1974 Lux :) "The law, in its majestic equality, forbids the rich as well as the poor to sleep under bridges, to beg in the streets, and to steal bread." |
|
Tamango |
![]()
|
![]() Biciclist Group: Members Posts: 1.330 Joined: 30 January 07 From: Bucuresti ![]() |
Pai are ... ca sa bagi masina in garaj, trebuie sa opresti pe strada aia, nu ? DAca ei iti interzic sa opresti, inseamna ca te impiedica sa-ti folosesti garajul, right ? Poate ii zice altfel, nu tulburare de posesie, nu stiu ca nu-s avocat. Normal nu e oricum ...
This post has been edited by Tamango: 2 Jan 2010, 21:33 |
--------------------
Suzuki
Vitara 1,6 AT
|
|
Marian66 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.524 Joined: 27 January 09 From: Bucuresti, Pantelimon ![]() |
nu se considera oprire daca ramai pe loc ca sa imbarci/debarci persoane si/sau bagaje, cu conditia sa nu stanjenesti circulatia (bineinteles, si sa nu o dai in stationare)
|
--------------------
Dacia / Smart
Logan VAN / ForTwo
2009
|
|
Tamango |
![]()
|
Corect, dar daca opresti masina si te dai jos ca sa deschizi poarta la garaj se considera oprire, nu ?
|
--------------------
Suzuki
Vitara 1,6 AT
|
|
Marian66 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.524 Joined: 27 January 09 From: Bucuresti, Pantelimon ![]() |
eu zic ca nu, atat timp cat ramai in conditiile exceptiei, sa nu incurci circulatia. ideea e sa nu ajungi in situatii tampite, gen sa se urce nevasta in masina din mers ca e oprirea interzisa in fata blocului. si situatia asta, cu garajul, mi se pare la fel. e o interpretare extensiva a legii (poate gresesc, sa ma corecteze Adi)
|
--------------------
Dacia / Smart
Logan VAN / ForTwo
2009
|
|
X3n0m0RpH |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 13 Joined: 2 January 10 ![]() |
cum ar fi sa te amendeze politia ca ai oprit ca sa urce nevasta, in fata casei tale/in fata garajului.. sau ca ai incercat sa-ti bagi masina in propriul garaj si a trebuit sa opresti cateva secunde..
![]() in cazul asta am ajunge sa ne punem bombe de gat si sa fortam intrarea in "House of the people":)) vorba aia... "Ori emigrez, ori ma fac terorist! ![]() |
--------------------
Dacia
Logan 1.6
2009
|
|
Executron |
![]()
|
![]() Membru fan UAP Group: Members Posts: 2.061 Joined: 27 June 07 From: Bucuresti ![]() |
Sunt de acord cu ce zice Marian.
Problema de fapt e generalizata in aplicarea dispozitiilor Codului Rutier. Legiuitorul a fost si el om si nu a putut prevede in mod exhaustiv toate situatiile rutiere, creand niste norme generale spre a fi interpretate de organul de punere in executare a prevederilor Codului Rutier. Astfel "organul" ar trebui sa judece situatia de fapt in SPIRITUL legii si nu in litera legii. Sunt sigur ca legiuitorul in mintea lui nu s-a gandit sa sanctioneze omul care coboara 1 min sa deschida usa portilo la garaj, neincurcand traficul sau nu s-a gandit la luarea soacrei de acasa drept o fapta cu pericol social ce merita sanctionata. Problema e ca legea trebuie aplica cu MINTEA si nu trebuie aplicata mecanic. Dupa aceea cadem in extrema in care trebuie sa reglementam in drept ORICE situatie in fapt ... |
--------------------
VW Passat
1,9TDI/131HP/2002/Highline/Tiptronic ///
Dacia 1300 1974 Lux :) "The law, in its majestic equality, forbids the rich as well as the poor to sleep under bridges, to beg in the streets, and to steal bread." |
|
tataiedaciotul |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 504 Joined: 20 September 08 From: Bucuresti ![]() |
Ca bine zici!...
![]() |
--------------------
Dacia
Solenza
Scala
- B-31-PGD Bucuresti,Dacia Solenza, Scala 2004
|
|
BiGBearRO |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.338 Joined: 19 October 05 From: de unde se da ora exacta ![]() |
Ok ai sa razi da nea Garcea a venit si a ridicat masinile de pe strada (ce nu era CD sau TC), asa am aflat ca poti parca pe trotuar cu conditia ca sa ramana 1 m pentru pietoni (am cautat in lege si asa e).
Primaria a zis ca nu se poate (a facut un vecin hartie la ei) Singura speranta e la combaterea discriminarii, am facut o sesizare on-line, si mi-au raspuns ca trebuie sa depun o hartie scrisa |
--------------------
Toyota
AURIS
Touring Sport 2015
- IF-94-URS
|
|
Marian66 |
![]()
|
pai exact ce ziceam si noi, le-au ridicat pt ca erau stationate deja acolo, nu cred ca a coborat unu sa-si deschida poarta si cand s-a intors n-a mai gasit masina
![]() poti sa parchezi pe trotuar exact cum ai zis, daca ramane 1m si nu sunt alte indicatoare care sa interzica acest lucru (sunt panouri aditionale la oprirea interzisa care nu te lasa nici pe trotuar). Fa hartie scrisa la primarie, noi ne-am rasculat pe aici ca au pus banda continua pe vergului si nu mai puteai sa pleci spre cora decat prin pantelimon. au sters-o dupa vreo jumatate de an ... mai bine mai tarziu decat niciodata |
--------------------
Dacia / Smart
Logan VAN / ForTwo
2009
|
|
george_scala_2004 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 6.580 Joined: 16 April 09 ![]() |
|
--------------------
...
...
... “The old world is dying and the new world struggles to be born: now is the time of monsters.”
- Antonio Gramsci. |
|
kaloni |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 31 Joined: 25 July 08 ![]() |
platim si de 5x numai sa faca locuri de parcare.... si pt oamenii de rand nu numai pt aia de flutura cateva sute de cocostarci si hop hotararea...... pac legea
![]() |
--------------------
Dacia Logan
Kiss
2008
|
|
PhilipMorris |
![]()
|
![]() dependent de internet banking Group: Members Posts: 708 Joined: 14 November 07 From: Where the streets have no name ![]() |
Exista vreo lege care sa specifice conditiile de parcare, cum ar fi distanta minima intre masini?
Am un vecin care se tot baga in spatele meu la cativa cm si vreau sa stiu daca sunt vinovat sau nu in caz de Doamne Pazeste ii dau una. |
--------------------
MK2
Black panther, sexiest hatchback ever
TiVCT Dacă vrei să iti arati superioritatea și ți-e rușine ca nu intelegi cuvintele potrivite, posteaza un link.
|
|
adi_ar |
![]()
|
![]() Membru autentic si conservator Group: Moderatori Posts: 4.437 Joined: 23 February 07 From: Arad ![]() |
Detaliaza "ii dau una"!
Cui? Vecinului? Masinii? Oricum, legea nu stabileste distante minime/maxime de parcare. E dupa cat te lasa "vopseaua" insa odata ce i-ai atins masina se cheama "accident". ![]() |
--------------------
Renault
Megane 2.1 Sedan
1.5 dCI 2005 iGO 9.6.29.357899
|
|
PhilipMorris |
![]()
|
![]() dependent de internet banking Group: Members Posts: 708 Joined: 14 November 07 From: Where the streets have no name ![]() |
Sincer, ma bate un gand sa ma prefac ca am scapat-o in viteze si sa ii dau una sa ii sara plasticele. Ma aduce intr-o stare de numa numa. Tre sa ii cer lui voie sa plec de acasa, cu toate ca are toata strada la dispozitie.
In codul rutier nu am gasit nimic, dar mi s-ar parea de bun gust daca s-ar specifica o distanta minima. |
--------------------
MK2
Black panther, sexiest hatchback ever
TiVCT Dacă vrei să iti arati superioritatea și ți-e rușine ca nu intelegi cuvintele potrivite, posteaza un link.
|
|
balanel |
![]()
|
![]() Transmisie automata - confort si siguranta. Group: Members Posts: 1.219 Joined: 29 September 06 ![]() |
E foarte bine sa se parcheze asa, se castiga spatiu si pentru alte masini.
Sa vezi in afara, cum se parcheaza: 5 cm maxim atat in fata cat si in spate. |
--------------------
chevrolet aveo sedan
t300 LT+ a14xer - 1.4 benzina aspirat 100 CP/ 2013
(in curand alta masina, cu transmisie automata) *********
Mwe Louis-Rene Panhard si Emile Levassor, inventatorii transmisiei manuale. Fan Mircea Badea. |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 17th July 2025 - 06:03 |