Distributie dsn, dupa 65.000 km
![]() ![]() ![]() |
Distributie dsn, dupa 65.000 km
djasu82 |
![]()
|
||
![]() MEMBRU DACIA CLUB Group: Members Posts: 11.714 Joined: 26 December 06 From: Bucuresti ... ![]() |
|
||
--------------------
Dacia Super Nova
Opel 1.7 CDTI , Audi Q7 , GPS wayteq x950btfm
1999 / 2003 / 2008 /2011
- nnn
|
|||
sonnic53 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 779 Joined: 18 May 09 From: Vrancea ![]() |
nu deloc ... am cumparat o masina si are " n" kilometri . sa zicem ca nustim daca sunt sau nu reali . ma intereseaza sa stiu daca distributia e buna . am cum sa stiu . adica imi pot da seama ? daca e batrana? sau tocita ? sau ceva ? acum sper ca am fost mai explicit . mersi oricum de intentie jon
|
--------------------
Vw Golf 3
Logan 1.4
2007
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Nu ai cum să-ți dai seama. Scrie clar în toate manualele de service de la orice marcă.
assule, habar n-ai ce zici de curea versus lanț... Elasticitatea motorului se referă la cu totul altceva decât la cureaua de distribuție... care apropo, nu e elastică... This post has been edited by C a t a l i n: 2 Jan 2010, 20:47 |
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
sonnic53 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 779 Joined: 18 May 09 From: Vrancea ![]() |
bine ... atunci voi ce ziceti ... sa schimb sau nu ? pe bord masina arata 121mi. de la cine am cumparat masina a zis ca e schimbata . cand ? nu mai stie . nu prea a mers cu masina ... am desfacut capacul de la distributie mam uitat asa in mare la ia . scrisul de pe exterior e putin sters , iar dinti sunt perfecti pe rola :| acum nustiu ce sa zic ... e vorba de un golf 3
This post has been edited by sonnic53: 2 Jan 2010, 20:47 |
--------------------
Vw Golf 3
Logan 1.4
2007
|
|
djasu82 |
![]()
|
![]() MEMBRU DACIA CLUB Group: Members Posts: 11.714 Joined: 26 December 06 From: Bucuresti ... ![]() |
Dupa mine o schimbi desi la cele straine mai ales nemtestile tin pana la 120 de mii de km primul schimb.
Sti cum e mai bine schimbi tu tot ulei motor filtru de ulei , ulei cutie , filtru de benzina sau motorina , filtru de aer , si distributia . Asa scapi de griji fiindca daca s-a rupt cureaua ce te faci o sa dai sa repari motorul mai mult cat ai dat pe masina . |
--------------------
Dacia Super Nova
Opel 1.7 CDTI , Audi Q7 , GPS wayteq x950btfm
1999 / 2003 / 2008 /2011
- nnn
|
|
sonnic53 |
![]()
|
of:am schimbat uleiuri si filtre aer. mai am cel de benz
on: mai am distributia la care sunt in dubii ...sa ma interesez daca o pot schimba eu acasa fara service ... mersi |
--------------------
Vw Golf 3
Logan 1.4
2007
|
|
j00hn |
![]()
|
![]() די פאלגענד Group: Members Posts: 268 Joined: 21 August 08 From: beijing ![]() |
acum serios vorbind...daca dispus de bani sfatul meu e s-o schimbi...sunt 2 variante : cureaua sa o fi schimbat ala recent asa cum ti-a zis ( 0.01% sanse )...sau sa nu o fi schimbat si atunci treaba poate sa fie chiar nasoala pentru tine.sfatul meu e s-o schimbi chiar daca te pacalesti ( in cazul in care constati ca era buna ) pentru ca asa stai linistit si stii ce conduci decat sa stai cu griji .
This post has been edited by j00hn: 2 Jan 2010, 21:23 |
--------------------
Dacia
Supernova
2001 Clima
- B-XX-XXX bah esti nebun la cap ??? :O:O:O:O incredibil
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Tu schimbi distribuția și scoți apoi mașina la vânzare? Chiar redeți anunțurile cu revizie recent făcută, schimbate toate, și ditamai lista?
|
--------------------
-
-
|
|
vladut88 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.973 Joined: 22 May 09 From: Beius judetul bihor ![]() |
la mine cureaua dupa 55000 km si 2 ani ,are scrisu sters nu se vede nimica pe ea da in schimb ea arata foarte bine luni o schimb
|
--------------------
dacia ARO
SOLENZA scala 10,4 diesel 1,9 DRA
2004 1994
- bh 10 twa I hate BMW
|
|
sonnic53 |
![]()
|
QUOTE(vladut88 @ 2 Jan 2010, 21:45) la mine cureaua dupa 55000 km si 2 ani ,are scrisu sters nu se vede nimica pe ea da in schimb ea arata foarte bine luni o schimb poi la mine se vede scrisu si tot ce scrie pe ia ... Catalin masina o tin pentru mine .... de obicei nu prea cred ce zice....dar sti vorb aia " cu banu ala faci altceva " mda. deci cel mai bine cred ca o so schimb... Jon : deci cam asta e singura solutie , so schimb decat sa fac altceva... deci daca inca se vede scrisul pe ia nu inseamna nimic nu / adica sa nu mai trag sperante . mersi all. |
--------------------
Vw Golf 3
Logan 1.4
2007
|
|
enice |
![]()
|
![]() membru revenit Group: Members Posts: 82 Joined: 8 February 09 ![]() |
|
--------------------
dacia
super nova
2003 confort
- ct xx nam JYDT7
|
|
maryus_83 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.067 Joined: 14 April 05 From: Brasov ![]() |
e nova bre
|
--------------------
Dacia/Reno
Logan Ambition 1.5 dci 70cp/ Kangoo 1.5dci
'08/'12 Don't forget kids... the more you post the bigger your penis is.
|
|
YonutzSchumy |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 95 Joined: 27 January 09 From: Bacau (Tg.ocna)- Brasov ![]() |
Scuze
![]() ![]() ![]() |
--------------------
DACIA
NOVA GTI
2000
|
|
enice |
![]()
|
![]() membru revenit Group: Members Posts: 82 Joined: 8 February 09 ![]() |
chiar are distributie pe lant?
|
--------------------
dacia
super nova
2003 confort
- ct xx nam JYDT7
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
Nova și Dacia Berlină au același bloc motor, și distribuție pe lanț. Super Nova, Solenza, Logan etc au curea.
|
--------------------
-
-
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 21st July 2025 - 04:59 |