Vazute prin service
![]() ![]() ![]() |
Vazute prin service
MariusI |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 344 Joined: 24 March 03 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Solenza
Scala Dixit.
|
|||
Watchful snake |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 170 Joined: 4 June 03 From: București ![]() |
![]() |
--------------------
Dacia
Solenza Clima
2003 Nu conduceți mai repede decît poate zbura îngerul vostru păzitor!!!...
|
|
i96nds |
![]()
|
![]() Stefan Group: Moderatori Posts: 2.708 Joined: 16 May 03 From: Bucuresti ![]() |
Am fost si eu azi sa vad ce fac cu julitura din fata aplicata de cineva in parcare. Mi-au zis ca s-ar putea sa schimbe si bandoul de pe usa, insa nu au asa ceva in stoc la service..... A zis ca in general nu au piese de Solenza.
Cu zgomotul la recirculare, eu zic ca e greseala de proiectare si nu ai ce sa ii faci. Pe mine nu ma deranjeaza. Eu zic ca e mai bine sa il las asa decat sa ii fac pe cei de la service sa umble in masina mea. Mai ales ca nu prea se pricep.... |
--------------------
Dacia
SLZ Scala 1.4/2003
- B-77-XXX Stefan
|
|
Watchful snake |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 170 Joined: 4 June 03 From: București ![]() |
:cry: Nu au piese de schimb nici la Meridian și nici în Pantelimon. Sînt curios dacă ai avea nevoie de piese pentru vreun Megane, vreo Laguna sau altă mașină Renault care ar fi răspunsul...
|
--------------------
Dacia
Solenza Clima
2003 Nu conduceți mai repede decît poate zbura îngerul vostru păzitor!!!...
|
|
i96nds |
![]()
|
![]() Stefan Group: Moderatori Posts: 2.708 Joined: 16 May 03 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE ![]() Am fost si eu prin Vitan azi - un far de ceata de Solenza e 500.000, ceea ce mi se pare OK. Avea bec Philips, parca. Oricum, ambele sunt 1 mil. Au inceput sa apara usor, usor si piesele de schimb. Nasol e ca s-au furat in draci jentile de aliaj de la Scala. Cica nu se mai gasesc.... Cred ca ati auzit si voi de cazuri dintr-astea. Nasol... La service la COBALCESCU am vazut vreo 2 SLZ lovite rau, frontal. Nu aratau prea bine. Cred ca le tineau acolo tot pentru ca nu aveau piese. Partea nasoala e ca am vazut cam cum arata SLZ fara masca din fata. Pe dedesupt e doar o bara de metal, cam ca la berlina. Deci nu e mare securitatea pasagerilor. Si uite de ce nu conduc eu cu viteza prea mare.... |
--------------------
Dacia
SLZ Scala 1.4/2003
- B-77-XXX Stefan
|
|
Ovidiu Lixandru |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 75 Joined: 27 June 03 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE Nasol e ca s-au furat in draci jentile de aliaj de la Scala. Cica nu se mai gasesc.... Cred ca ati auzit si voi de cazuri dintr-astea. Nasol... Am vazut o Scala pe butuci (vorba vine, ca era direct pe asfalt, fara roti) si doua cu jenti de tabla. Si nu fura numai jentile, ci toate roata, ca marlanii ![]() |
-------------------- A sinner's mind is a sanctum -
|
|
aviasol |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.000 Joined: 3 April 03 From: Bucuresti ![]() |
se pare ca dupa 1 luna de zile bandourile mele nu au venit inca :shock: si cica nici nu vin pana pe 26 august ca nu se fac livrari de la fabrica ca e toata lumea in concediu
![]() ![]() ![]() |
--------------------
VW
GOLF V 1.9 TDI
2006
- WTX galeria mea: galerie\user galleries\aviasol.
Acesta nu este un link functional ! |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th June 2025 - 13:24 |