Anvelope Dacia Logan, Modele de baza
![]() ![]() ![]() |
Anvelope Dacia Logan, Modele de baza
rtBK |
![]()
|
||
![]() Unique like everyone else Group: Members Posts: 3.955 Joined: 19 January 08 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|||
Quality |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 75 Joined: 24 April 08 From: Mioveni ![]() |
Nu am spus ca sunt ok iarna...
|
--------------------
Dacia
Logan
2007 Ambiance
|
|
rtBK |
![]()
|
![]() Unique like everyone else Group: Members Posts: 3.955 Joined: 19 January 08 From: Bucuresti ![]() |
eu completasem la intrebarea ta, dupa care am povestit si eu ce stiam cu barumurile
![]() This post has been edited by rtBK: 3 Mar 2010, 10:40 |
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
tkx |
![]()
|
![]() Armwrestler Group: Members Posts: 932 Joined: 20 April 07 From: Pitesti ![]() |
QUOTE(Quality @ 3 Mar 2010, 10:55) Eu am Tigar Winter, am mai scris pe forum despre ele. Asta a fost a doua iarna, am 10000km cu ele, si mai mai au carne 7,5mm (noi nu stiu cat au avut). Am specificat adancimea pentru ca desi sunt foarte moi nu mi se pare ca s-au tocit. Sunt facute in Serbia DOT 4908 |
--------------------
Dacia
Logan
2007 1.4MPI Laureate Orice lucru provizoriu ramane definitiv.
|
|
pyngi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 242 Joined: 4 November 07 From: Tg-Mures ![]() |
Masina mi-a venit cu Michelin Energy. Sunt niste cauciucuri OK, dar nu mai mult. Daca e foarte cald sau ud pe jos aluneca ca dracu. De iarna am Dunlop Wintersport M3, care sunt in schimb excelente din toate punctele de vedere. Daca va veni vremea sa le schimb sigur nu voi lua Michelin, mai ales ca au niste preturi nesimtite...
|
--------------------
Dacia
Logan Kiss FM dCI 85 CP
2008 236.000 km Fara interventii la motor, cutie,ambreiaj. Da vorba unuia: "cu banii astia iti puteai lua si o Masina." (TDI bre)
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Daca ai fi mers cu Montana/Kormoran ai fi avut alta parere despre Michelin.
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
concurent |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 213 Joined: 18 January 07 ![]() |
QUOTE(tkx @ 3 Mar 2010, 08:45) Eu am Tigar Winter, ... Aceeasi marca am si eu. Toata iarna am mers fara probleme printre blocuri, pentru a evita aglomeratia. |
--------------------
Dacia
Logan 1.5 DCI
2006
|
|
Quality |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 75 Joined: 24 April 08 From: Mioveni ![]() |
De anvelope Condor, pentru iarna, are careva detalii?
|
--------------------
Dacia
Logan
2007 Ambiance
|
|
tumpi |
![]()
|
![]() tumpi Group: Members Posts: 137 Joined: 25 August 05 From: Bucuresti ![]() |
Eu am din fabrica Continental Eco 3 (Kiss 1.6 2008). La 40k le-am schimbat pe fata cu acelasi model.Cele vechi (de pe fata) mai merg lejer inca 40k (la tata pe logan). Cele de pe spate au ramas la locul lor deoarece sunt aproape noi.
Pt iarna mi-am luat pe fata Nokian W (de care sunt super multumit) si pe spate am luat un continental si o fulda (ambele de iarna), dar la mana a doua. |
--------------------
Dacia
Logan
2008 Kiss FM
- b Kiss Fm 1.6 2008
|
|
BeciAcustic |
![]()
|
![]() BlackLine Group: Members Posts: 1.574 Joined: 29 March 08 From: Constanta ![]() |
Ce parere aveti de noile anvelope Motrio? Sunt mai bune ca cele Barum care se pun acum pe logan/sandero?
|
--------------------
DACIA
LOGAN
2009 - LAUREATE PH2 1.6 MPI 8V
- CT - numere rosii Statii CB si Xenoane HID la preturi mici si garanti reale
|
|
BZN |
![]()
|
![]() Itan convins Group: Members Posts: 3.590 Joined: 29 January 08 From: Rucar / Bucuresti ![]() |
Nu cred ca se poate spune cu certitudine, Motrio abia a aparut. Totusi nu cred sa fie mai bune, mai ales ca sunt recomandate chiar de ei celor iesiti din garantie.
|
--------------------
Tico 0,796 6v, 1998
/Logan 1,598 16v, 2009
.
- AGXXMAV / AGXXVAB
|
|
nemo2006 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 53 Joined: 10 September 06 From: Braila ![]() |
A mea a venit cu Barum(Logan laureate 1.4).Din ce am observat eu la reprezentanta toate erau echipate cu Barum,de la Loganul chel la Kiss FM,Prestige nu aveau.
|
--------------------
Dacia
Logan
2010 Laureate 1.4
|
|
sweetboy89 |
![]()
|
![]() Dacia Logan Driver Group: Members Posts: 166 Joined: 27 October 08 From: Slobozia ![]() |
primit ieri Dacia Logan 1,6 MPI Laureat,Bleu Navi incaltat cu Motrio Impulsion, pe uscat sunt ok, astept o ploaie sa vad cum se comporta
This post has been edited by sweetboy89: 31 Mar 2010, 08:33 |
--------------------
DACIA
Logan
2010 Berlina Laureat
- IL-18-YFL Conduc Dacia Logan si sunt mai tare ca Van Damme !!!
|
|
BeciAcustic |
![]()
|
![]() BlackLine Group: Members Posts: 1.574 Joined: 29 March 08 From: Constanta ![]() |
Asteptam impresii dupa cateva teste sweetboy89.....
|
--------------------
DACIA
LOGAN
2009 - LAUREATE PH2 1.6 MPI 8V
- CT - numere rosii Statii CB si Xenoane HID la preturi mici si garanti reale
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
Cand sunt noi toate anvelopele sunt bune, sa vedem cum se comporta dupa 1 an, 2.
|
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
sweetboy89 |
![]()
|
![]() Dacia Logan Driver Group: Members Posts: 166 Joined: 27 October 08 From: Slobozia ![]() |
|
--------------------
DACIA
Logan
2010 Berlina Laureat
- IL-18-YFL Conduc Dacia Logan si sunt mai tare ca Van Damme !!!
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.548 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
El nu prea are termen de comparatie.
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
ionut L. |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 884 Joined: 7 February 05 From: Pitesti ![]() |
salutare,
un prieten si-a schimbat anvelopele cu care era echipat golful lui 6, nu stiu ce marca de anvelope, stiu decat ca sunt 195/65, deci putin mai inalte si mai late. As vrea sa le pun eu pe logan (au max 10000 km) si nu stiu daca vor sta bine pe masina, adica sa nu arate ca un tractor ![]() va multumesc! |
--------------------
Renault
Megane 3_1.5 dci 110_2012
***Clio IV 0.9_ 2019 "Daca viata e o calatorie scurta, trebuie sa incercam sa o facem la clasa intai"
|
|
george_scala_2004 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 6.580 Joined: 16 April 09 ![]() |
salut,
dupa ce ca e ca un cotet pe rotile alea, deja mari, daca le pui pe astea o sa mai ai stabilitate din parti... de stat sta bine...pe dreapta...ca daca te gasesc baietii cu alte roti... |
--------------------
...
...
...
|
|
saddan |
![]()
|
![]() .......... Group: Members Posts: 225 Joined: 15 August 05 From: Cluj-Napoca ![]() |
Eu am schimbat setul de kormoran original dupa 4 ani 75000 km cu BfGoodrich profiler2 (200 RON/buc montaj inclus) pe aceleasi cote. Prima impresie imediat dupa montare a fost o aderenta net superioara fata de kormoran.
Pentru iarna am luat din start 2 bucati Debica frigo (tot undeva la 200 RON) si de 5 ani nu am avut nici o problema cu ele. Anul trecut am luat si 2 genti dedicate pentru cauciucurile de iarna ca sa nu tot arunc cu bani la schimbarea cauciucurilor, mai ales ca in ultima vreme aceste servicii s-au cam scumpit. Cu bine si week-end placut |
--------------------
Dacia
Logan Preferance/Duster Laureat 4X4
2005/2010
- cj yz msd/cj zy dsm Nu Duster-ul e low-cost.... celelalte SUV-uri sunt exagerat de scumpe;)
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.548 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
QUOTE(saddan @ 1 Oct 2010, 12:48) Anul trecut am luat si 2 genti dedicate pentru cauciucurile de iarna sunt Vuitton? |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
slider2 |
![]()
|
![]() doar membru si atat Group: Members Posts: 3.630 Joined: 15 April 08 ![]() |
QUOTE(ionut L. @ 1 Oct 2010, 09:56) salutare, un prieten si-a schimbat anvelopele cu care era echipat golful lui 6, nu stiu ce marca de anvelope, stiu decat ca sunt 195/65, deci putin mai inalte si mai late. As vrea sa le pun eu pe logan (au max 10000 km) si nu stiu daca vor sta bine pe masina, adica sa nu arate ca un tractor ![]() va multumesc! 1. o sa arate ca naiba 2. este ilegal pentru ca este o dimensiune neagreata pentru modelul tau 3. o sa influenteze indicatoarele de bord si probabil si consumul 4. masina o sa fie mai inalta (65% din 195 este mult mai mult ca 65% din 185) deci din parti laterale mai multa stabilitate. vrei stabilitate (mai degraba un efect placebo) fara mari influente asupra restului?? monteaza-ti niste anvelope cu dimensiuni compatibile. adica diametrul total al rotii (repet diametrul total) sa ramana aproape neschimbat sau diferenta sa fie aproximativ infima. dimensiunile compatibile cu cele originale de logan sunt 195/55/R16 (diferenta de diametru este aproape insesizabila), 205/55/R16 (diferenta de diametru este acceptabila) si 215/45/R17 (aici nu stiu multe detalii). de asemenea o imbunatatire cu adevarat resimtita in ceea ce priveste stabilitatea este cea a centrului de greutate. cu cat acesta este situat mai sus cu atat masina va avea un ruliu mai mare. prin urmare este nevoie sa se coboare acest centru de greutate, ceea ce se face prin modificarea suspensiei, adica prin coborarea garzii la sol. This post has been edited by slider2: 1 Oct 2010, 18:27 |
--------------------
symboala
neagra
2008 mormantul n-are decat o singura usa... intrarea... atat.
|
|
membru_DC |
![]()
|
- Group: Members Posts: 1.149 Joined: 24 May 09 ![]() |
QUOTE(slider2 @ 1 Oct 2010, 19:25) dimensiunile compatibile cu cele originale de logan sunt 195/55/R16 (diferenta de diametru este aproape insesizabila), 205/55/R16 (diferenta de diametru este acceptabila) si 215/45/R17 (aici nu stiu multe detalii). are unu prin Pitesti un Logan cu anvelope d'astea de doua sute si ceva..... zici ca e prototipu' ala de Logan alb de la DUSTER.... intr-o dimineata era sa se dea peste cap chiar in fata mea, i-a intrat masina in balans imediat ce m-a crosetat pe mine si pe unu de era in fata mea...... chestia e ca in fiecare dimineata il vad cum trece cu 130 prin zona de 50, apoi se opreste pe dreapta pentru 5 min. sa-si recupereze colegii moment in care-l depasesc iar apoi iar il vad in retrovizoare cum vine ca o racheta din spate... ![]() PS: bine ce nu are cont aici pe forum ca-i dadeam eu ce trebuia...... |
--------------------
-
-
-
- -
|
|
slider2 |
![]()
|
![]() doar membru si atat Group: Members Posts: 3.630 Joined: 15 April 08 ![]() |
pai eu am spus ca schimbarea latimii anvelopelor are un efect foarte bun asupra stabilitatii si anume unul placebo...
|
--------------------
symboala
neagra
|
|
ionut L. |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 884 Joined: 7 February 05 From: Pitesti ![]() |
da, cele mai bune snt 195/60 sunt aproape idestice cu 185/65
|
--------------------
Renault
Megane 3_1.5 dci 110_2012
***Clio IV 0.9_ 2019 "Daca viata e o calatorie scurta, trebuie sa incercam sa o facem la clasa intai"
|
|
slider2 |
![]()
|
195/55 si neaparat R16
|
--------------------
symboala
neagra
|
|
alexcv |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 29 October 10 ![]() |
stiti careva ceva despre anvelopele sava m+s ?
sunt de treaba ? |
--------------------
dacia
logan
2009
|
|
DR.M |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 110 Joined: 14 August 10 ![]() |
Precizeaza 'numele mic"- ex. Sava Eskimo, Eskimo Ice. Sava Trenta M+S este anvelopa pt. camionete.
|
--------------------
Dacia
Logan Ambiance
2005/1.4MPI
|
|
SorinXp |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 196 Joined: 30 June 05 ![]() |
Eu am barum pe masina si are ~43000. Schimbate rotile in diagonala la ~21000 si acum am schimbat rotile de pe spate -> pe fata si invers pe aceeasi parte.
Am aceste anvelope de 2 ani. Am mai mers cu 2 loganuri (1 prestige ca al meu, altul ambition). Primul avea Michelin E3A si al 2 lea are acum continental ecoContact3. Minusuri Barum : - mai galagioase datorita profilului - se consuma mai repede (Treadwear 280 fata de Continent 300 si fata de E3A 400) - aduna multe pietre comparativ cu concurenta - la aderenta nu am simtit diferenta, dar nici nu am condus in stil de raliu extrem... chiar la un condus sportiv nu am simtit diferenta. - Imbatranirea anvelopei mult mai repede decat cele michelin si continental (6 ani fata de 10 ani - teoretic). Dupa 4 ani pe masina, anvelopa barum ar trebuii schimbata. Pe cand la michelin si continental undeva pe la 6 ani.... (Asta cu 4 si 6 ani e discutabil ...). Daca sunt unele persoane care cred ca anvelopa x doar prin nume patrunde mazga, noroiul, balta de 5 cm ... se insala amarnic. Daca doriti anvelope premium cumparati Michelin Primacy Hp sau Continental PremiumContact2 ... Eu le tin pana la 60-65k, nu vor ajunge ajunge la semnele de pe anvelopa (1.6 sau 1.8 mm), dar sigur vor sub 3 mm. In general am un stil de condus linistit, chiar daca pe autostrada o mai calc la 160km/h fara probleme, folosesc frana de motor foarte des si pastrez distanta intre autovehicule. Data care vine o sa cumpar anvelope EcoContact3 - sunt mai silentiose, amortizeaza denivelarile drumului mai frumos (flancul mai subtire, flexbil ... nu stiu exact), nu arunca pietre multe. Cam asta e parerea mea. Uitativa si la pozele pe care le atasez, sunt in franceza, dar se intelege. Nu prea stiu franceza foarte bine, dar imi e lene sa fac iar poze. De vorbit asa aiurea e simplu, dar sa vorbim pe teste concrete in aceleasi conditii. Singurul test pe care as dori sa-l vad este dupa ce anvelpa are 2-3 ani. This post has been edited by SorinXp: 17 Nov 2010, 00:07 Attached thumbnail(s) Test_et_essai_du_pneu_Barum_Brillantis._1289942533434.jpg ( Size: 350.55k ) Number of downloads: 611 Test_et_essai_du_pneu_BFGoodrich_Profiler_2._1289942606273.jpg ( Size: 343.1k ) Number of downloads: 614 Test_et_essai_du_pneu_Continental_ContiEcoContact_3._1289942385297.jpg ( Size: 368.7k ) Number of downloads: 577 Test_et_essai_du_pneu_Michelin_Energy_E3A._1289942434667.jpg ( Size: 351.56k ) Number of downloads: 559 Test_et_essai_du_pneu_Michelin_Energy_Saver._1289942503042.jpg ( Size: 378.69k ) Number of downloads: 547 |
--------------------
DACIA
LOGAN
Prestige 1.6 16v Dec2008
- B97GCT
|
|
vi_escu |
![]()
|
![]() Membru somnambul Group: Members Posts: 1.996 Joined: 13 November 04 From: republica procurorilor ![]() |
QUOTE(SorinXp @ 17 Nov 2010, 00:30) - Imbatranirea anvelopei mult mai repede decat cele michelin si continental (6 ani fata de 10 ani - teoretic). Dupa 4 ani pe masina, anvelopa barum ar trebuii schimbata. Pe cand la michelin si continental undeva pe la 6 ani.... (Asta cu 4 si 6 ani e discutabil ...). Nu cred că ai interpretat corect testele, nu e vorba de ani ci de puctaj (6 puncte din max. 10) |
--------------------
Logan
ABS plus 1,6MPi
. 2007 Decat mult si fara rost mai bine putin si prost!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th May 2025 - 22:26 |